Aizmirsi paroli?

« Iepriekšējais 1234Nākošais »

PPUR 5.Mar 2011
+
-
fire :

Es gribēju teikt, ka vilkšana pamazām aiziet vēsturē kā ļoti bīstams pasākums. Šaubos, vai kādam izdosies redzēt velkamajā auklā piesietu luksusa limuzīnu.

Nēsi dzirdējis ka vēsturei ir paradums atkārtoties. Gan jau arī Jaunlatvieši kādreiz nokāps no augstumiem un šajā Banānijā pārstās mētāties ar piķi. Starp citu es strādāju VAG servisā un esu novērojis, ka vislielākie kapeik3,14sēji ir 90-to gadu A-8 īpašnieki.
Bet ar iEdgaru ir smags gadījums...

VMX 6.Mar 2011
+ 0
- 1
Negribu apgalvot 100%, bet cik esmu pētījis piekabes, tad tās kuras ir ar pilnu masu līdz 750 kg neaprīko ar bremzi!!! Te vairākas reizes tika pieminēts, ka tam čalim ar Gazeli ir piekabe ar bremzēm! Varbūt tomēr tās piekabes pilnā masa ir vairāk kā 750 kg?
Kas attiecās uz to pusi no vilcēja masas, tad kādu laiku atpakaļ vēl bija tā, ka piekabes pilna masa nevar pārsniegt pusi no vilcēja pašmasas!!! Par šito tēmu bija sižets TV pirms aptuveni diviem gadiem, kur tika pieminēts, ka ar Golfu nevar vilkt Zubrjonok piekabi!!! Balstoties uz šo punktu!

i_edgars 6.Mar 2011
+
-
Tam čalim ar Gazeli piekabe ir paštaisīta, legaslizēta un ir aprīkota ar bremzēm un ar pilnu masu līdz 750 kg!

i_edgars 11.Mar 2011
+
-
Un tā... nobeiguma stāsts.
Čals nebija ar pliku roku ņemams - atdeva protokolu nevis vietējai Preiļu policijai, bet augstākstāvošajām instancēm. Šie nolamāja poličus, kas uzlika sodus un sarakstīja protokolu un piezīmēja, ka ņu ja, tā jau sanāk, kad CSN jaunas blondīnes raksta, kurām ir pilnīgi pie kājas vai tas ir auto, vai piekabe, vai velkamais auto! Pēc nedēļas protokola rakstīji atveda visus dokumentus un atvainojās uz darba vietu!!!
Būtība ir tāda, ka kategorija nosaka mehānisko transporta veidu kādu drīkst vadīt, bet visi papildinājumi ir ierobežojumi tikai uz papildus tiesībām kaut ko veikt, un nekādi neierobežo kategorijas pamattiesības!
« Iepriekšējais 1234Nākošais »

Jaunākie ziņojumi forumā