Aizmirsi paroli?

« Iepriekšējais 1234Nākošais »

i_edgars 28.Feb 2011
+
-
Man tā šķiet ka atkal kāertējie "pārsteigumi" ir sagatavoti tā dikti pa kluso!!
CSN
1.4. B - mehāniskie transportlīdzekļi, izņemot A kategorijas motociklus, kuru pilna masa nepārsniedz 3500 kg un sēdvietu skaits, neskaitot vadītāja vietu, nepārsniedz astoņas vietas, šādas kategorijas vilcēja savienojums ar piekabi, kuras pilna masa nepārsniedz 750 kg, kā arī B kategorijas vilcēja savienojums ar piekabi, ja šī savienojuma pilna masa nepārsniedz 3500 kg un piekabes pilna masa nepārsniedz vilcēja pašmasu;
Tas nozīmē ka es piemēram ar Skorpi nedrīkstu vilkt otru Skorpi!!! Daudz tādu mašīnu ir kuru pilna masa pārsniedz 3500 / 2 = 1750 kg!! Te iekļaujās visi BMW ar motoriem 2,0 un virs, visa vidējā klase... bet teiksim ar kādu amerikāni vai minivenu nedrīkst vilkt piekabi aprīkotu ar bremzēm, jo tās pilna masa būs pie 750 kg!
Idiotisms!!! Divi sūdaini Golpi drīkst viens otru vilkt, bet divi Audi A-8 nedrīkst!!

copeck 28.Feb 2011
+
-
labriit!!!!
tie ir 100 gadus veci noteikumi

liec be un velc ko gribi....

un uz auto vilkshanu patiesiibaa shie noteikumi iisti neattiecas

Skaabe 28.Feb 2011
+
-
Paga, paga, man liekas, ka copeck taisnība, jo tevis minētais attiecās uz vilkšanu ar cieto sakabi tr.līdzekļus, kam bojātas darba bremzes arī piekabes loģiski ?:roll:

Šis jau tiešām kādu laiku spēkā, vismaz kad tiesības liku tiešām bija :D

i_edgars 28.Feb 2011
+
-
Lieta tāda ka darba biedru uzmauca vakar par to ka šis jau 10 kā brauc ar reģistrētiem Gazeli + vienasīgo piekabi ar bremzēm! 10 gadus braukāja, 10 gadus gāja TA un neviens neko neteica, bet vakar ar sirēnām pie manām mājām kā noziedznieku apturēja un uzmauca uz 50 Ls + cik tur soda punkti, + razbiralovka pie policijas šefa!

PPUR 28.Feb 2011
+
-
Tā varētu būt. Piekabei ar bremzēm plna masa kā minimums 750 kg, bet gazelei gan jau, ka vairāk par 2750 kg un reāls sodiņš rokā...

copeck 28.Feb 2011
+
-
lai priecaajas, ka 10 gadus mieriigi nobrauca....

tiesiibas liku nedaudz vairaak kaa pirms 10 gadiem un viss bija taapat

i_edgars 28.Feb 2011
+
-
Bet tas taču ir stulbums augstākā mērā!! Sūda Golpa šoferim ir atļauts dikti vairāk kā kaut cik necik cilvēcīga vāģa šoferim!

copeck 28.Feb 2011
+
-
bet taadeelj ir be kategorija....

fire 28.Feb 2011 | Pēdējo reizi labots 05.Mar 2011 13:00; labots 1 reizi
+
-
B-)

Andrejs.Litvinenko 28.Feb 2011
+
-
Vai tiešām ir tik grūti nokārtot vajadzīgo kategoriju? Ja jau 10 gadus brauc ar gazeli un piekabi, neba hobijs tāds. Citam darbam vajag ķiveri pirkt, citam grāmatveža diplomu, citam traktora vad.apliecību.

Un Golps nav sūds, par šito var pa aci atrauties :D

AAARIS 28.Feb 2011
+
-
i_edgars :
... ar reģistrētiem Gazeli + vienasīgo piekabi ar bremzēm! 10 gadus braukāja, 10 gadus gāja TA un neviens neko neteica, bet vakar ar sirēnām pie manām mājām kā noziedznieku apturēja ...

Šovakar Jelgavā braucot garām redzēju ko līdzīgu - bija gan policija ar bākugunīm, gan buss ar piekabinātu divasu treilerīti priekš vieglo auto pārvadāšanas...
Uzreiz atcerējos šo bēdu stāstu...
Vai tik nav uztaustīta kāda agrāk neizmantota iespēja, kā tikt pie kāposta!? Vai tik nav izdots kāds policijas apkārtraksts un šis jau nav masveida pasākums?
Iesaku visiem uzmanīties!

Raimonds Krīgeris 28.Feb 2011
+
-
2-asu treileri poličiem īpaši labi patīk jo tur tiešām var uztaisīt kāpostu!!!

Īsti nepieleca- kurš skaitās tas cilvēcīgais vāģis?:(

Aigars 28.Feb 2011
+
-
2asu treileris vieglajam jau pēc definīcijas skaitās BE kategorija. Un par 3500 kg kopējo svaru (respektīvi, abām pilnajām masām) tiešām ir jau sazin cik gadus veci noteikumi.

Letinjsh 1.Mar 2011
+
-
Droši ka Poliči atraduši jaunu veidu kā papildināt savas un valsts kabatas, vienīgi nesaskatīju neko traku, man ir VW T4 garais variants mašīnas pilna masa ir 2500Kg, takā mierīgi un bez nekādām problēmām varu vilkt vienasīgo piekabi ar pilnu masu līdz 750Kg

PPUR 1.Mar 2011
+
-
Letinjsh :

man ir VW T4 garais variants mašīnas pilna masa ir 2500Kg, takā mierīgi un bez nekādām problēmām varu vilkt vienasīgo piekabi ar pilnu masu līdz 750Kg

Es gan teiktu asu skaitam nav nozImes un piekabes pilna masa tavā gadījumā var būt 1000 kg.

i_edgars 1.Mar 2011
+
-
Apskatīju saglabātos 2004. gada CSN un tur tāda ieraksta par pilno masu un vilkšanu vispār nebija!
Tā ka gan jau ir izdots apkārtraksts, lai paši sev pelna algu kā nu māk.

i_edgars 1.Mar 2011
+
-
Andrejs.Litvinenko :
Vai tiešām ir tik grūti nokārtot vajadzīgo kategoriju?

A kāda velna pēc?????
Vilkt vienu un to pašu piekabi, teiksim kemperi, ar Gazeli nedrīksts - ir jākārto papildus eksāmeni, bet velkot ar Golfu neko nevajag = drīksts! Tas ir tāds pat marazms kā vienādi ceļu nodokļi 3-ātrumu Minskai un spec pasūtītam superbaikam ar turboreaktīvo helikoptora 900 ZS dzinēju!
Marazmu vairošana kārtējo reizi turpinās.
Tagat vēl es tieku sodīts par to ka Līvānos nav karstā ūdens jau vairāk kā 20 gadu! man uzliek lielāku maksu par eļektrību!! Jo redziet dzīvoju nepareizajā pilsētā!!

copeck 1.Mar 2011
+
-
tak B kategorija ir liidz 3,5t... par ko te chiiksteet????
man ar viskautko gribas, piem ar fuuri braukt, bet negribu tiesiibas likt....
a ko hummer vadiitaajiem teikt, ka nevar braukt ar B kat, jo ir smagaaks, par 3,5t bez nekaadaam piekabeem, nekaa taa suuda gazele, kaut hammeram 100x labaakas bremzes

fire 1.Mar 2011
+
-
Pagājušogad uz Salu tilta viens nesabremzēja ar parketa džipu, kam piekabināta divasniece, uz kuras bija bobkats. Vilcieniņš sanāca no 5 vai 6 automobiļiem. Starp citu, Ceļu satiksmes noteikumos bija pretruna, no kuras varēja izlobīt, ka ar B tiesībām vispār aizliegts vilkt piekabi, vai, ja var, tad nebija skaidrības ar svara ierobežojumiem, tāpēc tika veikti grozījumi un ieviesta skaidrība. Atceros pirms kādiem 5 gadiem TV sižetu par šo tēmu.

AAARIS 1.Mar 2011
+
-
copeck :
a ko hummer vadiitaajiem teikt, ka nevar braukt ar B kat...

Man šķiet, par Hummer arī bija izņēmums, ka tomēr var ar B... Agrāk tiešām vajadzēja C, bet tad, apmēram pirms gada pa TV redzēju sižetu, ka kaut ko ir pamainījuši.
« Iepriekšējais 1234Nākošais »

Jaunākie ziņojumi forumā