Aizmirsi paroli?

RatEnpreis 25.Jan 14:55
+
-
AivisG 25.Jan 2012 14:32
Nožēloju, tad sapratu ka patiess bērnības draugs ir tikai viens.

Čoms pārdeva to zīmogu ? Vai nožēloji, ka pats tālāk nepārdevi ? :)

Sbech 25.Jan 15:34
+
-
Drīzāk bargu naudu par to zīmogu pārdevējs prasīja, bet tomēr nopirka.

Žēl to tirgu. Tikpat, ka vienīgā vieta, kur cenas svārstās atkarībā no tā, kādas drēbes tev virsū, un cik sen esi skujies :)

AivisG 25.Jan 16:15
+
-
Sbech 25.Jan 2012 15:34
bargu naudu par to zīmogu pārdevējs prasīja

Vienojāmies par 10 Ls + pāris ēģiptes monētas. Tikai neapgāžiet to vīru apkārt gluži :) Sadomāsies vēl nezin ko.

RatEnpreis 25.Jan 16:19
+
-
Sbech 25.Jan 2012 15:34
Žēl to tirgu

Skaidrs, ka žēl ! Tieši tur dabuju velosipēdam TURIST dermantīna padirseni. Super stāvoklī, pie tam nevis melnu bet gan brūnu !!! Skuki. Nu ja, par 3 Ls. Pie reizes visādam gadījumam par tikpat arī ādinieku.

ja 25.Jan 16:35
+
-
Ušakova kliķei vajag to anštalti zem savas kontroles! Nu ieliks CT sektora,, Latgalīte ,, vadītāju ar algu Ls 1400 mēnesī, uzdos regulāri nest zināmam cilvēkam zināmā vietā zināmu daudzumu zināmas mantas un viss! Nekas nemainīsies, tikai šilte un pieaugs vietu maksa.

bilderis 25.Jan 18:45
+
-
Sveiki kāds nezinātu cik varētu maksāt co2 balona apmaiņa pret pilnu balonu?

ursus 25.Jan 19:27
+
-
Vareni smuka bilde ir šī:
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/moto-transport/motor-scooters/vyatka/idojd.html

es pat nevisai ticu ,ka tas nav -joks-.

Dalgo 25.Jan 19:52
+
-
Es pat brīnītos par cenu gadījumā, ja būtu par vienu nulli mazāk, kura pielikusies netīšām geek

ursus 25.Jan 19:55
+
-
Tā Vjatka ir izlaista ĻOTI mazos daudzumos un ir ļoti RETS eksemplārs.

RatEnpreis 25.Jan 19:59
+
-
Par to Vjatku - kamōn puikas ! O tas i marketings. Jams sēd un seko līdzi sludzinājuma apmeklētāju skaitam, un viss darīts :)

Aldis 25.Jan 21:26
+
-
Dalgo 25.Jan 2012 19:52
Es pat brīnītos par cenu gadījumā, ja būtu par vienu nulli mazāk, kura pielikusies netīšām
Ar vienu nulli mazāk , es tādu paņemtu bez domāšanas

Kripsis14 25.Jan 22:14
+
-
Vai kāds nevarētu pateikt,kur Liepājā ir iespējams uzvīlēt atslēgu,priekš Jawas stūres slēdzenes?

Dalgo 25.Jan 23:23
+
-
Ja pašam ir sagatave, tad vari iet uz Depo, bet reāli sameklēt sagatavi, kas der patronā, būs (es teiktu) neiespējami.... :D

Krišjānis 26.Jan 09:30
+
-
'Vieglāk būs pielāgot slēdzeni kādai citai atslēgai
P.S. Ja kādam interesē - es rīt (piektdien) braukšu no Jelgavas uz Jēkabpili. ja kādam ko vajag aizvest/atvest (atpakaļ braukšu 7dien), varam kko sarunāt

ursus 26.Jan 09:55
+
-
IR atslēgu servisi KVALITATĪVI,kaut bieži atgādina... pamestu alu daudzdzīvokļu mājas 1/2 pusstāvā.

Man pēc KATALOGA atrada ,kas to sagatavi varētu ražot,jo zināja apmēram kas tādas atslēdziņas ražoja Čehoslovākijā. Sagatavi gadīju 3 dienas - un atslēga rokās(rezerves).

Ja cilvēks NEGRIB meklēt,nav sava amata erudīts ... tad nekas un NEKUR nesanāks.

P.S. manai atslēdziņai bija viltīgais profils(spoguļa attēls visām ,kas man ir JAWA).

rubikis95e 26.Jan 18:50
+
-
vai rigai 13 ir iespējams nomainīt parastās lampiņas pret diodēm?vai degs labak?
cik vatu un voltu vajag likt?

RatEnpreis 26.Jan 20:30
+ 1
- 1
rubikis95e 26.Jan 2012 18:50
nomainīt parastās lampiņas pret diodēm

Es iebliezu šādas, ar standarta cokoliņu vītņainu, gan velosipēdā. Man dinamo uz 12V Ir zvērā. Mašīnas met līkumu :)

http://www.ebay.de/itm/SMD-LED-E10-Lampe-Schraubgewinde-6V-Volt-Xenon-...3cbdbf9c21

zelch 30.Jan 23:24
+
-
Hmm ,kas ar entuziastiem ?

Micuks 31.Jan 00:31
+
-
Tehniskas problēmas, tiek risinātas!

Jaunākie ziņojumi forumā