Skaidrs, ka žēl ! Tieši tur dabuju velosipēdam TURIST dermantīna padirseni. Super stāvoklī, pie tam nevis melnu bet gan brūnu !!! Skuki. Nu ja, par 3 Ls. Pie reizes visādam gadījumam par tikpat arī ādinieku.
Ušakova kliķei vajag to anštalti zem savas kontroles! Nu ieliks CT sektora,, Latgalīte ,, vadītāju ar algu Ls 1400 mēnesī, uzdos regulāri nest zināmam cilvēkam zināmā vietā zināmu daudzumu zināmas mantas un viss! Nekas nemainīsies, tikai šilte un pieaugs vietu maksa.
'Vieglāk būs pielāgot slēdzeni kādai citai atslēgai
P.S. Ja kādam interesē - es rīt (piektdien) braukšu no Jelgavas uz Jēkabpili. ja kādam ko vajag aizvest/atvest (atpakaļ braukšu 7dien), varam kko sarunāt
IR atslēgu servisi KVALITATĪVI,kaut bieži atgādina... pamestu alu daudzdzīvokļu mājas 1/2 pusstāvā.
Man pēc KATALOGA atrada ,kas to sagatavi varētu ražot,jo zināja apmēram kas tādas atslēdziņas ražoja Čehoslovākijā. Sagatavi gadīju 3 dienas - un atslēga rokās(rezerves).
Ja cilvēks NEGRIB meklēt,nav sava amata erudīts ... tad nekas un NEKUR nesanāks.
P.S. manai atslēdziņai bija viltīgais profils(spoguļa attēls visām ,kas man ir JAWA).
Čoms pārdeva to zīmogu ? Vai nožēloji, ka pats tālāk nepārdevi ?