Aizmirsi paroli?

ursus 3.Feb 08:55
+
-
Es viens redzu JAWA karburatoru?

http://www.zr.ru/a/400078/

Aldis 3.Feb 10:14
+
-
Visi redz, bet ja būtu tekstu izlasījis, tad, ne to vien būtu ieraudzījis.

ursus 3.Feb 10:23
+
-
textu izlasīju,tu vnk esi uzmanīgāks par citiem :)

i_edgars 3.Feb 10:31
+
-
Kaut ko ļoti līdzīgu es savā bērnībā u jaunībā redzēju - sieviešu velosipēdu ar "blaķeni"! Viena vecene regulāri ar to braukāja uz bodi iepirkties.
Visu laiku domāju, ka tas ir kaut kāds "samodujs"!

Sbech 3.Feb 10:31
+
-
http://cache.zr.ru/wpfiles/uploads/2012/01/201201181116_009_moto_0112_100-575x431.jpg

Un karbuatora uzgrieznis, šķiet, uzgāja uz bākas...

Ruu@uto 3.Feb 10:52
+
-
šumahers
Ja domā "blaķeni" tad tās ražoja (laikam Ļvovā)un bija paredzētas priekš velosipēdiem un pārdeva arī pie mums vienu brīdi.Tieši tādā pat krāsā kā foto apm.1967.g.arī es gribēju nopirkt priekš motovelo,bet maksāja toreiz laikam 35 rbļ. ...
---------------------------
:D :D :D Bija , bija tādas, atminu, ka pārdeva "Daugavas" sporta veikalā,
tagadējās Kaļķu ielas stūrī pie tagadējā Rātslaukuma. Tur bija nodaļa, kur
cita starpā pārdeva arī velosipēdus, motopēdus, reiz laikam pat motorolleru
Vjatka tur manīju, un pat velodzinēju MAW (VDR ražojums). Un tur bija tāds
blakusvāģis ļisapēdam. Mūsu rajonā Iļģuciemā, starp citu, viena no pastniecēm ar šitādu blaķeni braukāja - visu mantību blaķenē un uz priekšu":-) Tāds dūšīgs tantāns bija, minās uhhhh... :-)

umahers 3.Feb 20:43
+
-
Ruu@uto 3.Feb 2012 10:52
Mūsu rajonā Iļģuciemā, starp citu, viena no pastniecēm ar šitādu blaķeni braukāja - visu mantību blaķenē un uz priekšu":-) Tāds dūšīgs tantāns bija, minās uhhhh... :-)
Paintereseejies - varbuut veel ir tantukam saglabaajusies taa blakjene :)
i_edgars 3.Feb 2012 10:31
Kaut ko ļoti līdzīgu es savā bērnībā u jaunībā redzēju - sieviešu velosipēdu ar "blaķeni"! Viena vecene regulāri ar to braukāja uz bodi iepirkties.
Es saavukaart kaadreiz Gulbenee , tiku manijis velosipeedu ne ar blakusvaagji bet kaa triisriteni - toreiz biju paaraak siiks , lai saprastu ,vai tas bij pashtaisiits , vai ruupnieciski izgatavots geek , bet intereseeja gan jau man tas toreiz :) Varbuut kaads kautko taadu ir veel manijis 60-to beigaas - 70-to saakumaa?

[ri4a] 3.Feb 20:46
+
-
gadus 5-6 atpakalj redzeju Aist riteni tieshak trisriteni :D D: D:

umahers 3.Feb 21:23
+
-
Sbech 3.Feb 2012 08:06
Re:
interesanti , kaa buutu braukt ar shaadu ,,kustiigu" blakjeni - man kaadreiz bij pashtaisiita pielikta velosipeedam , bet taapat kaa mocim - uz cietaa - bij ,,jaakantee" nopietni sevishkji uz blakjenes pusi griezhot ... kursh katrs nemaz nevareeja laaga pabraukt uzreiz: bij jaapierod geek . Vispaar es kaadreiz gribeeju IZH-am taa paartaisiit blakjeni uz kautkaadiem sharniiriem , lai kusteetos -lai braucot pa rishainiem un bedrainiem mezha celjiem moci vareetu notureet vertikaali un nevilktu tikdaudz uz blakjenes pusi , kaad piekrauta blakjene iet pa risi ,vai bedree . Toneer kautkaa nobijos , kas buus , ja mocis nogaaziisies uz blakjenes pusi - iespiediis veel pasham kaaju pa vidu - nav jau kutkaads mopeeds geek veelaak vairs tas nebij aktuaali , taa arii neuztaisiju ...:)

umahers 3.Feb 21:30
+
-
[ri4a] 3.Feb 2012 20:46
gadus 5-6 atpakalj redzeju Aist riteni tieshak trisriteni
Tu laikam domaa beernu triisriteni ? geek Es runaaju par pieaugusho velosipeedu ...

rubikis95e 3.Feb 21:39
+
-
vai vel var centraltirgu nopirkt jaunu riga 13 bakas krāninu?

rubikis95e 3.Feb 21:45
+
-
ja tek krāns,vai to var kautkā salabot?

[ri4a] 3.Feb 21:46
+
-
umahers 3.Feb 2012 21:30
[ri4a] 3.Feb 2012 20:4

Saliekamais velopeds Aist! nevis sparite vai vel pa tu bij padomajis!

umahers 3.Feb 22:31
+
-
[ri4a] 3.Feb 2012 21:46
Saliekamais velopeds
Bij bij taadi saliekamie , ar maza izmeera ritenjiem , lauku celjiem diezgan nepraktiski , tamdeelj man taada nebij , un man arii neintreseeja kaa tie saucas geek Tieshaam bij ruupnieciski uz 3 ritenjiem , ne samopals ???

umahers 3.Feb 22:38
+
-
rubikis95e 3.Feb 2012 21:45
ja tek krāns,vai to var kautkā salabot?
Nonjem ljipinju un pievelc iegriezni , kas zem taas (tur gan itkaa vajag speciaalu atsleedzinju) - ja tek veel taapat - meklee citu .

[ri4a] 3.Feb 22:48
+
-
umahers 3.Feb 2012 22:31
Neizskatijas pec samopala jo ljot pat smuki izskatijas :)

Sbech 4.Feb 09:23
+
-
[ri4a] 3.Feb 2012 20:46
dus 5-6 atpakalj redzeju Aist riteni tieshak trisriten

http://velo.borda.ru/?1-0-0-00000471-000-0-0-1328016601

bilderis 4.Feb 09:49
+
-
Kas jums par šo sakām?

i_edgars 4.Feb 10:39
+
-
Pilnīgi tā arī ir kā ir uzrakstīts! Tā būs totāla novērošana, jo likums ir uzrakstīts tik nekonkrēti un divdomīgi, ka zem tā varēs pabāzt jebko.
Te Latvijas likumdošana vēl ir bērna autiņos, jo uz katru likumu 2 lpp garumā ir skaidrojumi tikai Ļeņina kopoto rakstu garumā. ACTAs gadījumā skaidrojums var būt vairākas reizes aptīts ap zemeslodi.
Tad jau uzreiz jāslēdz vismaz 90% Ķīnas, Taizemes, Turcijas un Polijas rūpnīcu! Jo tās visas kleibē made in Germeni, utt. Pat lielā daļā Latvijas uzņēmumu uz savas produkcijas bliež virsū bļambas ar made in (neLatvijā)...

Tai pat jutūbā viss mūzons ir sliktā mp3 kvalitātē, un der tikai lai iepazītos. To kvalitāti var salīdzināt ar pamatīgi nojātu kaseti ieliktu pārnēsājamā plejerītī. Un nekādi neatbilst CD vai kaut vai vinila kvalitātēi! Ko par to maksāt??
KO darīs tādi kā disclogs nu e-bay, jo tur es legāli npirkto CD, kuru esmu noklausījies un par kuru esmu samaksājis autortiesības pārdodu. Vai nu saņemu atpakaļ iztērēto naudu par autortiesībām, vai nu nākamais šīs autortiesības nemaksā! Tā pat kā savu legālo CD iedodu kai'miņam pakausīties, vai aizdodu uz kāzu rīkošanas dienām...
Tas ir ASV totālās novērošanas ieviešanas jājamzirdziņš pēc 11.09. terorakta.
IEGANSTS, nevis iemesli.

rubikis95e 5.Feb 15:26
+
-
kāpēc rigai 13 dzirkstelo kontakti?
esmu pircis i jaunus i lietotus...

kopumā proveju kādus 12 kondensatorus...

nekas nemainās..

pamatīgi dzirksteļo,ko darit???

Jaunākie ziņojumi forumā