Bija , bija tādas, atminu, ka pārdeva "Daugavas" sporta veikalā,

Ruu@uto 3.Feb 2012 10:52Paintereseejies - varbuut veel ir tantukam saglabaajusies taa blakjene
Mūsu rajonā Iļģuciemā, starp citu, viena no pastniecēm ar šitādu blaķeni braukāja - visu mantību blaķenē un uz priekšu":-) Tāds dūšīgs tantāns bija, minās uhhhh... :-)
i_edgars 3.Feb 2012 10:31Es saavukaart kaadreiz Gulbenee , tiku manijis velosipeedu ne ar blakusvaagji bet kaa triisriteni - toreiz biju paaraak siiks , lai saprastu ,vai tas bij pashtaisiits , vai ruupnieciski izgatavots
Kaut ko ļoti līdzīgu es savā bērnībā u jaunībā redzēju - sieviešu velosipēdu ar "blaķeni"! Viena vecene regulāri ar to braukāja uz bodi iepirkties.
, bet intereseeja gan jau man tas toreiz
Varbuut kaads kautko taadu ir veel manijis 60-to beigaas - 70-to saakumaa?

D: D:

Sbech 3.Feb 2012 08:06interesanti , kaa buutu braukt ar shaadu ,,kustiigu" blakjeni - man kaadreiz bij pashtaisiita pielikta velosipeedam , bet taapat kaa mocim - uz cietaa - bij ,,jaakantee" nopietni sevishkji uz blakjenes pusi griezhot ... kursh katrs nemaz nevareeja laaga pabraukt uzreiz: bij jaapierod
Re:
. Vispaar es kaadreiz gribeeju IZH-am taa paartaisiit blakjeni uz kautkaadiem sharniiriem , lai kusteetos -lai braucot pa rishainiem un bedrainiem mezha celjiem moci vareetu notureet vertikaali un nevilktu tikdaudz uz blakjenes pusi , kaad piekrauta blakjene iet pa risi ,vai bedree . Toneer kautkaa nobijos , kas buus , ja mocis nogaaziisies uz blakjenes pusi - iespiediis veel pasham kaaju pa vidu - nav jau kutkaads mopeeds
veelaak vairs tas nebij aktuaali , taa arii neuztaisiju ...

rubikis95e 3.Feb 2012 21:45Nonjem ljipinju un pievelc iegriezni , kas zem taas (tur gan itkaa vajag speciaalu atsleedzinju) - ja tek veel taapat - meklee citu .
ja tek krāns,vai to var kautkā salabot?

[ri4a] 3.Feb 2012 20:46
dus 5-6 atpakalj redzeju Aist riteni tieshak trisriten

http://www.zr.ru/a/400078/