Aizmirsi paroli?

jonsss 16.Sep 2010
+
-
man voshodam attālums starp kontaktiem ir 0.35mm. Un strādā ideāli. Vislabāk nopērc plāksnītes ar kurām precīzi izmērīt, maksā ap 2ls kā kurā bodē atkarībā no ražotāja. Noderēs bieži, ja darbojas ar močiem.

jonsss 16.Sep 2010
+
-
koko kādas figūras Tev bija uz laukuma jābrauc?

koko 16.Sep 2010
+
-
jonsss :
koko kādas figūras Tev bija uz laukuma jābrauc?

dēlis
mazā čūska (5 konusi eksāmenā, bet skolas dod līdz pat 8)
lielā čūska (ar ātrumu laikam 30km/h)
astotnieks
2 figuras, kurām nesapratu jēgu - izvairīšanās no šķēršļā ar/bez bremzēšanas, kas reāli ir tikai neliels S veids
strauja bremžēšana pie stoplīnijas un pēctam iestumšanās garažā

Csdd prasa tās visas, nav kā ar auto izvēles 2. Skolā mācījos ar Kawasaki 500 un hondu 600, tad ar tiem vienīgā aizķēršanās bija astotnieks un mazā čūska, jo mocis smagāks, bet reāli jāmāca būtu ar ķīnīzeru 125, ar kuru jau ir smieklīgi viegli.

jakobsons 18.Sep 2010
+
-
vajadzīga palīdzība. nepieciešams mocim uz bākas piestiprināt gumijas emblēmu. ko izmantot pielīmēšanai ? gribētos smērējamu līmi , kas nešķīdina akrila krāsu. ( no krāsu bodēs pieejamā esmu redzējis tikai moldingu abpusējās lentes ). vai kādam nav pieredze?

ursus 18.Sep 2010
+
-
auto logu līme.

Aldis 18.Sep 2010
+
-
Nu jā , kamērt rakstiju , Ursus jau uzrakstījis. :D
Kā viens no variantiem , var izmantot automašinu stiklu līmi . vienīgi ekonomiski neizdevīgs pasākums . Limes tūba ar grunts pudelīti , vidēji maksā no 10 līdz 15 Ls. To ko neizmantosi , būs jāizmet arā jo atvērts iepakojums sacietē ātri . Vienīgi grunti varēsi kādu laiciņu uzglabāt. Uz līmēšanas brīdi , kamērt līme cietē , lai emblēma nenoslīdētu un neizkustētos no vajadzīgās vietas , nostiprini viņu ar krāsotāju papīra līmlentu . Pašu emblēmu arī vajag nogruntēt , lai logu līme pieķerās .

P.S. Toties ja pielīmēsi pēc tehnoloģijas , nost varēs dabūt tikai ar griešanu.

jakobsons 18.Sep 2010
+
-
kaut ko maigāku- oriģināli bija pielīmēts ar velnszinkādu gudru līmi, taču atnāca vaļā maliņa un gumijas ļepka atkratījās.
oriģinālā līme smuki notīrījās no bākas nebojājot krāsu. gribētos tā arī dabūt ļepku vietā. 3m lentas īsti neder- ļepka pilnībā nepieguļ bākai. ieskatam pļerkšķis.
http://content21-foto.inbox.lv/albums141017646/jakobsonsivars/18-09-2010/scrambler.jpg

Ģirts 18.Sep 2010
+
-
Sveiki,gribēju pajautāt - esmu dzirdējis,ka lai iekurbulētu Jawu(manā gadījumā 634) vajag vispirms uzpludināt,pakurbulēt ar izslēgtu aizdedzi,tad vēlreiz uzpludināt un ieslēgt aizdedzi un tad jālec uzreiz,tā ir taisnība,jeb blēņas?Es atkal uzpludinu ,ieslēdzu aizdedzi un kurbulēju,sanāk diezgan ilgi kamēr pielec,bet motors apriegieznus ņem labi tāpēc šaubos par aizdedzi vai karburātoru.

Dalgo 18.Sep 2010
+
-
Es parasti uzpludinu, kurbulēju 3 reizes ar vidēji uzdotu gāzi un tad iesledzu aizdedzi un tad pielec bez lielām problēmām. Ar to atkārtoto pludināsanu var būt ta ka pirms esi ieslēdzis aizdedzi, motors jau paspēj pārsūkties un tad vispār vais nevar saprast kāpēc nevar pielaist.... protams siltam motoram nekādā gadījumā nevajag pludināt!

Ģirts 18.Sep 2010
+
-
Paldies par ieteikumu,a savādāk es nevaru saprast,kas pa štelli :D

Aldis 18.Sep 2010
+
-
jakobsons :
kaut ko maigāku- oriģināli bija pielīmēts ar velnszinkādu gudru līmi, taču atnāca vaļā maliņa un gumijas ļepka atkratījās.
oriģinālā līme smuki notīrījās no bākas nebojājot krāsu. gribētos tā arī dabūt ļepku vietā. 3m lentas īsti neder- ļepka pilnībā nepieguļ bākai. ieskatam pļerkšķis.

vēl kā variants , autokrāsu veikalos (ne visos) ir nopērkama auto emblēmu un burtu līme . Vairak gan kā burtu un uzrakstiņu līme . princips vienkārš , noplēšam no vienas puses aizsargplēvi , uzlīmējam uz detaļas , tad noplēšam otrā pusē aizsargplēvi un līmējam uz bākas . Iespējams , ka 3M arī ražo tādu līmi , bet atšķirībā no divpusējām līmlentām , šajā gadījumā starp abām aizsargplēvēm ir tikai ļoti plāna caurspīdīga līmes kārtiņa un nav nekādu gumijas , parolona vai tamlīdzīga materiāla lentas. Pēdējo reizi tāda tika pirkta kādus gadu septiņus atpakaļ , maksāja dārgi , pārdeva loksnēs (apmēram kā A3 formāta lapa , varbūt mazliet mazāka) , bet tas bija vienīgais veids kā cilvēcīgi uzlīmēt mašīnai pēc krāsošanas , atpakaļ uzrakstus , kuri bija no 0,4 mm bieza metāla. Ar divpusējām lentām , kuras bija trīsreiz , četreiz biezākas par pašu uzrakstu , tā īsti smuki neizskatījās .

demarest 18.Sep 2010
+
-
Ģirts :
Paldies par ieteikumu,a savādāk es nevaru saprast,kas pa štelli :D

kad kurbulē ar ieslēgtu aizdedzi, tad sagāz moci mazliet uz sevi, leks vēl labāk! ;)

koko 18.Sep 2010
+
-
Dalgo :
Es parasti uzpludinu, kurbulēju 3 reizes ar vidēji uzdotu gāzi un tad iesledzu aizdedzi un tad pielec bez lielām problēmām. Ar to atkārtoto pludināsanu var būt ta ka pirms esi ieslēdzis aizdedzi, motors jau paspēj pārsūkties un tad vispār vais nevar saprast kāpēc nevar pielaist.... protams siltam motoram nekādā gadījumā nevajag pludināt!

Vot izstāstiet man kolhozniekam, kas ar Iž brauc, kādēļ neiesakat kurbulēt no sākuma jau ar ieslēgtu aizdedzi? Ja uzsit un pielec ar pirmo, tad viss ok. Ja negribēs lekt uzreiz, neleks ar ieslēgtu vai izslēgtu. Ar izslēgtu tak tiesi parliet drīzāk var..
Manam Iž vienalga ko dari, parasti uzpludina un ar 1-2 sitienu ar ieslēgtu sāk rūkt un miers..
Diža epopeja izveidota jums, tik reizes ta, vienu šitā, tad vēl apmetam kūleni un beigās tapat ar ieslēgtu kurbulējam līdz kāja nogurusi.... geek

Ģirts 18.Sep 2010
+
-
koko,nu tieši tas man nebija skaidrs,jo plaņetas dzinēju uzpludināju un ar vienu vai diviem sitieniem bija dūmā,a jawa fig...acīmredzot tad ir vajadzīga šī epopeja.
demarest,kāpēc jāgāž uz sevi?

jakobsons 18.Sep 2010
+
-
Aldi, paldies. izskatās , ka ar kaut ko tādu arī ir līmēts, mēģināšu meklēt.

Ģirts 19.Sep 2010
+
-
Vēl gribēju pajautāt.Kā var noskaidrot motocikla Jawa 634-01 gadu,ja pie ''Год Випуска'' nav vispār neviena cipara,itkā nekad nebūtu bijuši,pēc citiem cipariem nevar?

Ģirts 19.Sep 2010
+
-
Dalgo metode strādā,video gan man pieleca ar otro tikai,bet iepriekš leca ar pirmo :D

Jawu nevērtēt,nav pabeigta,pagaidām tāds puskolhozs testa režīmā ar aķi aizmugurē...

i_edgars 19.Sep 2010
+
-
Tikko atripoju no Javas dzimtenes! Iespaidu jūra, laika bija šausmīgi maz... pa pāris dienām cerams salikšu foto un aprakstu.
P.s. kaut arī 2 naktis dzīvoju 11 km no moču veikala, bet pat par 100 metriem tam nespēju pietuvoties!

Ģirts 19.Sep 2010
+
-
īsti neiebraucu,kāpēc nespēji pietuvoties moču veikalam?Neļāva situācija jeb kas cits?
i_edgar,tad man piereizes jautājums,tu tāds speciālists 634 jawās...Man te tāda lieta,pārtrauca slēgties ātrumi,kurbulis šancē - robi bez emocijām itkā nebūtu,noņēmu vāku,izkrita tā ass kurbuļa ārā,kautkā interesanti,es viņu tur vienkārši ieliku pagriezu un itkā parādījās robi,protams nenostiprināju un neuzliku vāku atpakaļ,jo man nav skaidrs,vai tiešām kautkāda velna pēc nepareizi novietotas šīs ass(kuru vispār var nepareizi novietot?) ir pazuduši ātrumi,pēc manām domām viņu tur tikai vienā veidā ielikt var.Un ja būtu nepareizi ielikta,vai izkritusi,tad taču nekurbulētos?Jautāju ar domu,ka varbūt ir gadijies kādam tā.
Varbūt neskaidri izteicos,vēls,bet skatoties šeit:
http://www.mz-b.com/634/48.gif
es saprotu,ka ja neieliek detaļu 14 kārtīgi iekš detaļas 12 kantainā cauruma,tad varētu būt tā ka griežas kurbulis tikai?

Dalgo 20.Sep 2010
+
-
Ģirts :
Dalgo metode strādā,video gan man pieleca ar otro tikai,bet iepriekš leca ar pirmo :D

Jawu nevērtēt,nav pabeigta,pagaidām tāds puskolhozs testa režīmā ar aķi aizmugurē...
Parasti jau ar uzpludināšanu saprot pludiņa pogas nospiešanu un turēšanu, kamēr bendzīns sāk tecēt pāri malām, nevis klabināšanu kā gaidot ziemassvētkus ;) bet to darīt tikai kad motors nav darbinats kādu vienu dienu, savadāk 100% pārsūksies... :oops:

Jaunākie ziņojumi forumā