jā,par strūdzinieku laikam sauca vīnu,kam bija dots Volgas vārds
AivisG 19.Jan 19:05 | Pēdējo reizi labots 21.Jan 2012 12:31; labots 2 reizes
+
-
Pats esmu mēģinājis pīpot vairākās reizēs, bet nesanāca, līdz šim brīdim. Nav lemts...
Sever man saistās ar pirmā patēva Vorkutu izgājušo rokas tetovējumu. Kurš pīpēja Sever.
TU-134 ar pirmo mēģinājumu kvalitatīvi ievilkt inteleģentu cigareti apmēram 2. klasē. Un ar itāliešu piedzīvojumiem Krievijā.
Baltija uz taloniem - ar Brežņevs Atdeva Latviju Tālākai Izsaimnikošanai Jurijam Andropovam
Belamor saistās ar manu izbijušo jaunāko biznesa partneri, kurš deviņdesmitajos beigās fotografējās pie sirpjiem un āmuriem, ilgi pa ceļam busā uz Minsku un kāsēja, samiedzis acis visu ceļu vilka iekšā un teica ka beidzot ir labi...
nemaz nesmejies! Vismaz man kad sākas sauss klepus, tad ļoti iedarbīgas un ātras zāles bija uzpīpēt kaut ko paspēcīgu - Baltiju, Belamoru. Ne ar vienām zālēm tādu efektu neavrēja dabūt - klepus momentā bija prom.
Bet labāk nesāc pīpēt - gan dārgi, gan pēc tam grūti atmest. Es ar saviem 35 gadi pamatā Baltijas stāžu tomēr atmetu. Grūti gāja... bez plāksteriem un spec košļenes nesanāca. Pat ar tiem bija grūti. Bija 2 stimuli:
1. Kaimiņš, UK bija spiests atmest, jo liela daļa algas aizgāja uz smēķiem. Šim 3 paciņas dienā nepietika nekad!! Pastāstīja kā. BET UK šī procedūra ar plāksteriem un košļenēm ir valsts apmaksāts pasākums!!
2. Kad man 50 Ls mēnesī sāka pietrūkt kontrobandas cigaretēm! Tomēr palika naudas žēl.
Vācot ārā nu jau kādu laiku pamestas garāžās,atradu dažas interesantās lietas,viena no tām šī alus pudele,kura ir no Pāvilostas alus darītavas un cik atceros no omes stāstīta,tā kādreiz bijusi ļoti pazīstama un tur ražots ļoti labs alus.
Un arī šī cigarešu paciņa,kura mētājās detaļu kastē.
http://www.google.lv/imgres?q=vodka&um=1&hl=lv&sa=N&tb...mp;bih=653