Aizmirsi paroli?

Dzuba 29.Aug 2010
+
-
Paņēmu jawu tāpat pavizināties pa 18 ls. Viss gāja ok,sajūgs slīdēja. Nomainīju virzuļus,gredzenus,sajūgam diskus.

uzpludinot benzīnu pielec ar otro reizi. dodot virsū gāzi vispār neuzņem apgriezienus.turot līdz galam ir ļoti mazi apgriezieni pēc kāda laiciņa vispār var noslāpt. Esmu mēģinājis likt virsū citu karburatoru,adatinas stāvokli mainījs,degmaisījuma skruvi regulējis,bet nekā.

Ko varētu mēģināt darīt? Esmu uz jūs ar motociklu

atamansvilks 29.Aug 2010
+
-
Virzulus nepareizi esi salicis,respektivi otradak nevis ar bultinam uz prieksu vai labais kreisais:)
Mans viedoklis,varbut kads domas savadak.

Sjava 29.Aug 2010
+
-
pagriez vala misina dizi mazliet un paskaties ka tad uzvedas motors,mazliet nevis pa apgriezienu
ta dize ir sana,kada tev ir 50 vai 55?

Dzuba 29.Aug 2010
+
-
nezinu kada ir 50 un kada 55. virzulji ar bultinjam uz priekshu,bet par labo un kreiso neko nezinaju.
misina dizi biju griezis,nekaadas izmainjas

atamansvilks 30.Aug 2010
+
-
Dzuba :
nezinu kada ir 50 un kada 55. virzulji ar bultinjam uz priekshu,bet par labo un kreiso neko nezinaju.
misina dizi biju griezis,nekaadas izmainjas

Nonem galvu kaut vienam cilindram un apskaties L -kreisais P-labais vai ir pareizaja puse:)Velu veiksmi lai ruc:)

i_edgars 30.Aug 2010
+
-
Man personīgi ir bijis kļūdaini uzsists bultiņas apzīmējums uz virzuļiem! Vispareizāk būtu noņemt karburatoru un apskatīties vai gredzena sprauga iet zem mēlītes ieplūdes lūkā, vai virzuļa ieplūdes lūka sapas ar atverēm no karburatora puses. Vai arī vai noņemot izplūdes līkumus tajos nerādās gredzenu spraugas (atslēgas).

atamansvilks 31.Aug 2010
+
-
i_edgars :
Man personīgi ir bijis kļūdaini uzsists bultiņas apzīmējums uz virzuļiem! Vispareizāk būtu noņemt karburatoru un apskatīties vai gredzena sprauga iet zem mēlītes ieplūdes lūkā, vai virzuļa ieplūdes lūka sapas ar atverēm no karburatora puses. Vai arī vai noņemot izplūdes līkumus tajos nerādās gredzenu spraugas (atslēgas).

Man sopavasar bija sads gadijums ka vienam polu virzulim nepareizi bija bultina:)
Parbaudiju pirms kopa liksanas:)

Jaunākie ziņojumi forumā