(ne braucošs)... Tāds nu viņs bija kādu laiciņu pēc iegādes
(pagriezienrādītāji, aizmugures lampa un dubļusarga gumija ir manis liktie...) Bet tākā tad man bija tikai 13 gadi, tad manī iedegās pioniera gars :pioner: un vienas vasaras laikā Voshods tika sataisīts liidz nepazīšanai,protams gaumes robežās
Tagad kad man tuvojas 18, protams, par daudzko kožu pirkstos, bet kas izdarīts, tas izdarīts... Tākā šis ir mans pirmais projekts (tālāk sekoja ČeZeta, un tagad vecā Jawīte) un ja ņem vērā to ka man tad bija tikai 13, tas ir pietiekosi labi... Protams ar tagadējo prātu labāk būtu viņu taisījis originālajā komplektācijā...

Nekādu lielo postu jau neesi nodarījis un šis motocikls jau nav nekāds retums. (Dēl pionieriem, par tādu gan var palikt).

Kaibinjsh :Par to "postu" piekritīšu, jo ir saglabāts orginālai paneli un ir iegādāta arī originālā aizmugures lampa un visi 4 pagriezienrādītāji (vajaga tikai 1pasažiera kāpsli un plastmasas moldingu, kas nāk zem kreisās sānu kastes) un pāris dienu laikā varētu sataisīt 95% orginālu moci (ieskaitot krāsošanu...)
Normāls sovkocikls.Nekādu lielo postu jau neesi nodarījis un šis motocikls jau nav nekāds retums. (Dēl pionieriem, par tādu gan var palikt).

ja :nu ar dokumentiem ir tāda lieta, kad motociklu pirms tiem 4 gadiem pirku, tad tas večuks deva līdzi tehnisko pasi... Bet lieta tāda ka ar reizi nepāregistrējām, un tagad var teikt ka tie ir tikai nosacīti dokumenti... Lētāk un vieglāk tagad būtu nopirkt jaunos dokumentu, nekā medīt rokā veco saimnieku... Un kā teica kāds no šī foruma lietotājiem: "Motocikls bez dokumentiem ir tikai kopā saskrūvētas daļas..."
a kas doķiem?

Naacaas lielas naudas pie notaariem izmest kaartojot mantojuma lietas... :twisted:

8)

arvids17 :
labi saglābāts tev voshods. es savu nopirku daudz bēdīgākā stāvoklī.
mani interesē kāds ģenerators tavam voshodam ir virsū? cik jaudīgs tas ir? un kāds komutators ir virsū interesē tieši modelis. ja tev ir laiks tad lūdzu apskaties.

arvids17 :
mjā, manam voshodam jau orģināli bija uzstatīts 14V un 90W ģenerators. modelis 80.3701