Aizmirsi paroli?

« Iepriekšējais 12Nākošais »

Bizits 9.Mar 2010
+
-
Ļoti ceru ka neatkārtošos, bet īsti neatradu šadu jautājumu.

Vai kāds zin ko darīt, ja padomju laikā ir norakstīts motocikls, bet tagat es norakstītu pērku no saimnieka un vēlos papīrus dabūt uz sava vārda. Vai vispār ir iespējams ko darīt.. ?
Ir visi PSRS norakstīšanas papīri, tehniskā pase, numurs.

Kāda ir kārtība csdd?
Vai saimnieks rakstu uz sava vārda un tad uz mana, vai pa taisno uz mana..? :roll:

Skolnieks 9.Mar 2010
+
-
Ja ir norakstīts tad viss cauri neko nevar izdarit.
Ja noņemts no uzskaites tad var, jasalidzina nummuri saimnikes uzliek uz sevis tad parraksta uz tevi.

fire 9.Mar 2010
+
-
Tu kaut ko neputro? Kurā gadā norakstīts? Norakstītam nevajadzētu būt ar numuru un tehnisko pasi. Es padomju laikā divus močus norakstīju, nodevu Autoinspekcijā numuru, tehn. pasi, pretī dabūju kautkādus papīrus ar rāmja un dzinēja numuru, kuri noderēja rāmja un dzinēja oficiālai pārdošanai.

Bizits 9.Mar 2010 | Pēdējo reizi labots 09.Mar 2010 23:50; labots 1 reizi
+
-
fire :
Tu kaut ko neputro? Kurā gadā norakstīts? Norakstītam nevajadzētu būt ar numuru un tehnisko pasi. Es padomju laikā divus močus norakstīju, nodevu Autoinspekcijā numuru, tehn. pasi, pretī dabūju kautkādus papīrus ar rāmja un dzinēja numuru, kuri noderēja rāmja un dzinēja oficiālai pārdošanai.

Pašus papīrus vēl neesmu redzējis. Zinu tik to ko opis pa telefonu saka.
Teiksim - noņemts no uzskaites 83. gadā.
Šepte tāda, ka jābrauc pēc moča. Sadzinu saimnieku ar tiem papīriem un tā..
Tad domā ka visam vajadzētu būt ok csdd?

ne 9.Mar 2010
+
-
ir variants bet tur vaig galus tulmeta nodod vinju luznos atperc saglaba visu kviti uzraksti iesniegumu csdd velams pievienot kadu bildi un to kviti. 80% gadijumu tas izdodas vinji ieregistre tev no jauna

Skaabe 9.Mar 2010
+
-
Bizits :
fire :

Šepte tāda, ka 4d jau jābrauc pēc moča. Sadzinu saimnieku ar tiem papīriem un tā..

Ieprieš jau minēji, ka norakstīts, tagad noņemts no uzskaites... :D

Izskatās gan vairāk pēc - noņemts no uzskaites pārdošanai....nezinu gan cik tam liela jēga bija padomju gados - nodokļi ta tik lieli nebija :roll:

Bizits 9.Mar 2010
+
-
Skaabe :
Bizits :
fire :

Šepte tāda, ka 4d jau jābrauc pēc moča. Sadzinu saimnieku ar tiem papīriem un tā..

Ieprieš jau minēji, ka norakstīts, tagad noņemts no uzskaites... :D

Izskatās gan vairāk pēc - noņemts no uzskaites pārdošanai....nezinu gan cik tam liela jēga bija padomju gados - nodokļi ta tik lieli nebija :roll:

Tur jau tā lieta ka papīrus neesmu redzējis ..
Droši vien sanāk ka noņemts no uzskaites un visam vajadzētu būt kārtībā..

fire 9.Mar 2010
+
-
Bizits :

Vispirms pats tiec skaidrībā un tad taisi bazāru :twisted:!

Bizits 9.Mar 2010
+
-
fire :
Bizits :

Tāda sajūta ka pirmo reizi sastopies ar retro papīriem, opapiem, kuri paši īsti nezin un to čakaru..
Gribu pārliecināties un tādēl ar jautāju Jums, lai nebūtu situācija, ka šķērsoju gandrīz visu Latviju un tad atduros pret ko stulbu..
Kamdēl tad tas forums ! :twisted: sviests

oilmaster 9.Mar 2010
+
-
Bizits :
fire :
Bizits :

Tāda sajūta ka pirmo reizi sastopies ar retro papīriem, opapiem, kuri paši īsti nezin un to čakaru..
Gribu pārliecināties un tādēl ar jautāju Jums, lai nebūtu situācija, ka šķērsoju gandrīz visu Latviju un tad atduros pret ko stulbu..

CSDD INFORMATĪVAIS TĀLRUNIS 67025777

:daa

Bizits 9.Mar 2010
+
-
oilmaster :
Bizits :
fire :
Bizits :

CSDD INFORMATĪVAIS TĀLRUNIS 67025777

Diennakts gaišajā laikā ir, jā! :D
Ja nevajadzētu to info tagat un uzreiz - i nejautātu! :daa

oilmaster 9.Mar 2010
+
-
.. pa nakti brauksi pakalj viņai?

Aldis 9.Mar 2010
+
-
Bizits :
Necepies , būs jau labi, ja nebūs labi , tad atceries , ka nevar būt nekad tik sūdīgi , lai nebūtu vēl sūdīgāk . Tagad pie lietas .Ja noņemts no uzskaites , tad arī uzliksi uzskaitē . Vajag dzīvu īpašnieku , moci vai vismaz kaut kādu pārpalikumu ar rāmi jo mocis šajā gadījumā jāuzrāda nummuru salīdzināšanā, veco nummurzimi un tehnisko pasi (ja pase vai nummurzīme nozaudēta , nāksies samaksāt lieku naudiņu par atjaunosanu ja kaut kas pazaudets ) . Ja mocis norakstīts , tad ir "auzas" . Norakstīšanas gadījumā , nekādu variantu , uzlikt uzskaitē, nav . Tā kā prasi Onkam , kas tur tajā teh. pasē ir rakstits. Bet vispār jau , ja norakstīts , tad tehniskā pase nevarētu Onkam būt. Parasti norakstīšanas gadījumā , uz rokām ir izziņa par nummurēto agregātu piederību.

Bizits 9.Mar 2010
+
-
oilmaster :
.. pa nakti brauksi pakalj viņai?

Nāvīgi agri no rīta.
CSDD neizdevās sazvanīt, no opapa grūti ko dabūt ārā, jo vecums liek par sevi manīt, bet mocīts ir labs materiāls par labu cenu - negribas pakāst iespēju... :)

Bizits 9.Mar 2010
+
-
Aldis :
Bizits :
Necepies , būs jau labi, ja nebūs labi , tad atceries , ka nevar būt nekad tik sūdīgi , lai nebūtu vēl sūdīgāk . Tagad pie lietas .Ja noņemts no uzskaites , tad arī uzliksi uzskaitē . Vajag dzīvu īpašnieku , moci vai vismaz kaut kādu pārpalikumu ar rāmi jo mocis šajā gadījumā jāuzrāda nummuru salīdzināšanā, veco nummurzimi un tehnisko pasi (ja pase vai nummurzīme nozaudēta , nāksies samaksāt lieku naudiņu par atjaunosanu ja kaut kas pazaudets ) . Ja mocis norakstīts , tad ir "auzas" . Norakstīšanas gadījumā , nekādu variantu , uzlikt uzskaitē, nav . Tā kā prasi Onkam , kas tur tajā teh. pasē ir rakstits. Bet vispār jau , ja norakstīts , tad tehniskā pase nevarētu Onkam būt. Parasti norakstīšanas gadījumā , uz rokām ir izziņa par nummurēto agregātu piederību.

Rādās ka būs labākais variants. Paldies! :pioner:

Mikus 14.Jul 2010
+
-
vai tiešām nav nekādu iespēju norakstītu transportlīdzekli atgriest dzīvē, tas man nu galīgi nav forši, šādi tiek liegta iespēja daudziem transportlīdzekļiem atkal atgriesties uz asfalta.....Ir aparāts, bet iepriekšējais saimnieks viņu ir norakstījis, viņam esot numurs un dokumenti, man tiešām nav neviena maza maza iespēja likumīgi vizināties pa latvijas ceļiem???

paravoziks 14.Jul 2010
+
-
mape13 :
Variants ir!
Es nu jau vairākus mēnešus cenšos Pannoniai dabūt LV nummurus. No sākuma mēģināju caur Liepājas CSDD, kur man, nosaucot rāmja nummuru, tikai izdevās izlūgties itkā īpašnieka 1920. gadā dzimuša vīreļa vārdu, uzvārdu un uz 72.gadu deklarētu dzīvesvietu. Metu kaunu pie malas un aizlaidu uz to adresi. Neticami, bet tur uzgāju viņa sievu ar stiprām vecuma iezīmēm, no kuras sapratu, ka manas Pannas saimnieks ir aizsaulē. (Vesels epopeja, ko tik tā sievele man nepastāstija par to moci, bet tas gan šajā forumā nebūtu tas būtiskākais.) Caur viņu uzgāju dēlu (pēc likuma - tiešo mantinieku). Sāku ar to kopā mēģināt dabūt galus. Beigu beigās sasummējās man prātā ap 200ls visas mantojumu lietas, tiesas un pārrakstīšanas. Atmetu tam variantam ar roku - pārāk dārgi! :twisted:
Pašlaik cenšos realizēt vienu citu variantu. Uzzināju, ka civillikumā ir tāda lieta kā bezīpašnieka manta (ko viens jau te bija pieminējis) un to ir iespējams dabūt arī savā īpašumā.
Variants tāds: Policijā uzraksta iesniegumu, ka Tu esi ATRADIS lietu - moci, (ne senāk kā pirms 2 nedēļām)
Ja tie konkrētie menti rubī civillikumu, viņi atbrauc pie Tevis, nobildē moci un sāk ņemt Tavu iesniegumu par pilnu.
Ja ne pārāk šie saprot ko Tu no viņiem gribi (kā tas bija man) ilgi nākas skaidrot un klīst no viena kabineta uz otru.
Tālāk Tev uz pastu atnāk atbilde, ka iesniegums ir reģistrēts un Tev ir jāievieto Latvijas Vēstnesī sludinājums par atrastām lietām.
Ja 6 mēnešu laikā neuzrodas neviens cits gribētājs, mocis likumīgi pienākas Tev un vari saņemt LV doķus.
Es pats tagad gaidu, kamēr paies tie 6 mēneši, tā ka nezinu vai to tiešām tā var lidz galam novest, jo tas fakts par atrašanu jau ir vnk smieklīgs..
Bet nu izdarīt to laikam var, tikai čakars baigs.
Dabū rami ar vecajiem doķiem lai tiešam būtu pārliecināts ka neatradīsies saimnieks un viss laikam :d

paravoziks 14.Jul 2010
+
-
mape13 :
Tā kā ne viens vien personīgi man vaicājis kā sokas ar atrasto motociklu legalizāciju, jāpastāsta publiski visiem manu naivo cerību beigu stāsts:
Pēc 6 mēnešiem no sludinājuma ievietošanas dienas, saņēmu policijā rakstisku apstiprinājumu par to, ka neviens tiesiskais īpašnieks nav pieteicies. Ar šo izziņu devos uz CSDD skaidrot situāciju un lūgt reģistrāciju. Tur, protams, visi brīnijās un neko nesaprata, talab lika rakstīt iesniegumu galvenajai reģistrācijas daļai. Tā arī izdarīju. Pēc vairākkārtējiem atgādinājumiem par savu eksistenci un problēmu, saņēmu arī atbildi. Proti, viņiem ir nepieciešams tiesas lēmums, kas visu šīs lietas patiesumu apstiprinātu. Tajā brīdī jau sapratu, ka lēti tas nevar iziet cauri un nolaidu rokas, bet vel tīri interes pēc vērsos arī tiesā, no kurienes tālāk vajadzēja čāpot uz kādu juristu biroju oficiālas prasības pieteikšanai. Šeit provizoriski tika sasummēti provizoriski kopējie izdevumi ar mistiskām valsts nodevām un nodokļiem +/- 450 ls..
Par tādām summām viennozīmīgi nav vērts šādu procesu uzsākt, ja nu vienīgi es būtu ar mieru kādu daļu naudas piemest cilvēkam, kurš tomēr to uzņemas, tīri tikai talab, lai pierādītu mūsu valsts absurdās birokrātijas trulumu.
Papētot talāk atradu šo :(

Letinjsh 14.Jul 2010
+
-
Pirms gadiem 5ciem mēģināju atjaunot vienu norakstitu mašīnu (uz rokām man bija gan teh pase, gan numuri), izbizenējos pa csdd utt. galu galā nekas neizdevās, ja norakstīts tad ar to arī ir cauri, starpcitu nokavēju vienu mēnesi, jo eso bijis kautkāds likums kas ļauj atkal reģistrēt norakstītu transporta līdzekli, bet nu neizdevās nevienu (bez pazīšanās) pierunāt papīros samainīt datumus!

Mikus 14.Jul 2010
+
-
Grūti atrast vārdus lai vispār raksturotu kaut ko no visa šī.....Jāsazinās ar CSDD varbūt kaut kas ir gājis uz priekšu un šādas izdarības nav retums
« Iepriekšējais 12Nākošais »

Jaunākie ziņojumi forumā