Aizmirsi paroli?

kurmis 26.Aug 2010
+
-
Sveiki, biedri!

Viens praktiskas dabas jautajums. Nesen tiku pie baigi laba Georges Favre (apm 1880g) kabatas pulkstena, bet sobrid vins neiet. Izskatas, ka vajadzetu kartigi iztirit un iespejams nedaudz pielabot mehanismu. Vai kadam no jums nav zinams kads uzticams cilveks, kurs varetu par atbilstosu samaksu man vinu savest kartiba? Busu pateicigs ari par jebkuram noradem kur tadu cilveku meklet.

Ieprieks pateicos!

AivisG 26.Aug 2010
+
-
Pret centrālo universalveikalu no ieejas virzienā uz staciju ir pulksteņu veikals/darbnīca. Prasīt Ervīnu, esot fanāts šāda tipa mechānismiem. Man šovasar bija saruna par laikrāžiem un viens paziņa ieteica. Par cenu, protams javienojas vispirms, man nav ne jausmas cik tas maksā.

kurmis 26.Aug 2010
+
-
o, paldies! Tas sanak tas pulkstenu veikals kurs ir uz vaļņu un audēju stura? Taja rajona man liekas ir vairaki pulkstenu veikali. Noteikti gribetos uzticet to pulksteni cilvekam, kuram ta ir sirdslieta, neviss tikai iespeja nopelnit.

AivisG 26.Aug 2010
+
-
kurmis :
o, paldies! Tas sanak tas pulkstenu veikals kurs ir uz vaļņu un audēju stura? Taja rajona man liekas ir vairaki pulkstenu veikali. Noteikti gribetos uzticet to pulksteni cilvekam, kuram ta ir sirdslieta, neviss tikai iespeja nopelnit.

Laikam tas pats, uz stūra. Jau padomju laikā tur bija pulksteņu darbnīca. Tas puisis kas man deva koordinātes esot pats kaut ko ar pulksteņiem darbojies, sīkāk nezinu.

kurmis 26.Aug 2010
+
-
Ok, baigais paldies! Rit noteikti pieesu un uzprasisu Ervinu.

Skaabe 26.Aug 2010
+
-
AivisG :
Pret centrālo universalveikalu no ieejas virzienā uz staciju ir pulksteņu veikals/darbnīca. Prasīt Ervīnu, esot fanāts šāda tipa mechānismiem. Man šovasar bija saruna par laikrāžiem un viens paziņa ieteica. Par cenu, protams javienojas vispirms, man nav ne jausmas cik tas maksā.

Man tas Ervīns bateriju lika bateriju pulkstenim - 6ls viss kopā, teicās iešot labi, lai gan stipri padārgi bija. Paprasīju par to remontu savam sudraba pulkstenim, nu teica, vajagot patīrīt, uttt. vēl kko kopā sanākšot kādi 20-30ls, man gandrīz acis kubā bija, savulaik devu labot par 5iem vienam večukam, bet tas jau sen vairs nestrādā :( . Man sudrabniekam neatmaksājās, šaubos, ka autoram atmaksātos...jāmeklē vien cits man liekas. ;) :roll:

P.S. ja kāds zin tiešām labu meistaru un arī pa cenai, lai droši raksta šeit !

AivisG 26.Aug 2010
+
-
Kā jau minēju, man nav ne jausmas cik tas maksā. Varu vienīgi ieteikt Ķekavas sociālas mājas pagraba pulksteņmeistaru, man GAZ-21 pulksteni sataisīja pa 5Ls, iet vēl tagad, tikai ne īpaši precīzi :) Toties izskatās labi, tikšķ un ik pa brīdim uzvelkas no akumulātora, kuru šad tad jāuzlādē.

kurmis 27.Aug 2010
+
-
Redzes, aiziesu parunat lai vins pasaka ko var darit. Man soreiz nebutu nekas pretim nolikt ari nedaudz vairak, jo galvenais lai kvalitativi to lietu izdara.

Pastastiet man par to kekavas viru. Es par kaut kadu tadu vireli biju dzirdejis, bet toreiz nebija baigi aktuali un nepierakstiju kordinates.

AivisG 27.Aug 2010
+
-
kurmis :
Pastastiet man par to kekavas viru...

Viņš vasara nebija uz vietas, bija uzraksti - prom līdz tam datumam, tad līdz nākamam.
Tas ir jaunajā Ķekavā, nākošā māja aiz pagastmājas, galā tantes tirgo kaut ko un rakstīts pulksteņmeisters lejā. Ja ļoti vajag, varu piebraukt, paprasīt tel.numuru.

kurmis 27.Aug 2010
+
-
Sodien biju aizgajis pie Ervina un viss stokos! Vienigais vins vairak nav pretim Centram. Tagad vinam darbnica ir Jana iela 5. Radas labs prieksstats par vinu. Nedelas laika pulkstenis busot gatavs! Vai nav prima?

AivisG 27.Aug 2010
+
-
Tad kad būs sataisīts, tad arī varēs izdarīt secinājumus. :)

Jaunākie ziņojumi forumā