kurmis :
o, paldies! Tas sanak tas pulkstenu veikals kurs ir uz vaļņu un audēju stura? Taja rajona man liekas ir vairaki pulkstenu veikali. Noteikti gribetos uzticet to pulksteni cilvekam, kuram ta ir sirdslieta, neviss tikai iespeja nopelnit.

AivisG :
Pret centrālo universalveikalu no ieejas virzienā uz staciju ir pulksteņu veikals/darbnīca. Prasīt Ervīnu, esot fanāts šāda tipa mechānismiem. Man šovasar bija saruna par laikrāžiem un viens paziņa ieteica. Par cenu, protams javienojas vispirms, man nav ne jausmas cik tas maksā.
. Man sudrabniekam neatmaksājās, šaubos, ka autoram atmaksātos...jāmeklē vien cits man liekas.
:roll:

Toties izskatās labi, tikšķ un ik pa brīdim uzvelkas no akumulātora, kuru šad tad jāuzlādē.

kurmis :
Pastastiet man par to kekavas viru...

Viens praktiskas dabas jautajums. Nesen tiku pie baigi laba Georges Favre (apm 1880g) kabatas pulkstena, bet sobrid vins neiet. Izskatas, ka vajadzetu kartigi iztirit un iespejams nedaudz pielabot mehanismu. Vai kadam no jums nav zinams kads uzticams cilveks, kurs varetu par atbilstosu samaksu man vinu savest kartiba? Busu pateicigs ari par jebkuram noradem kur tadu cilveku meklet.
Ieprieks pateicos!