andresss :Man arī nepatīk radīt
Es neesmu starpnieks 100%. Tas ir mans bizness - un pats arī tur strādāju. Man uz doto mirkli vienkārši ir ērtāk saņemt un nodot pasūtijumus Rīgā. Darbnīca man ir ārpus Rīgas (35km). Neviens klients negrib braukt tādu gabalu - tādēļ arī es tā strādāju. (Labāk tā - nekā - nekā).
Ja Rīgā - par telpām jāmaksā ap 400Ls mēnesī, tad tagad man jātērē tikai degviela - tas stipri samazina klienta cenu.
Ar pasūtijuma izpildes laiku arī nevilcinos - bieži pat ir tā, ka pasaku:" Būs gatavs 3 dienu laikā", bet patiesībā uztaisu jau nākamajā dienā.
P.S. Man šausmīgi nepatīk rādīt kā es strādāju, jo - lai dabūtu teicamu kvalitāti ir savi noslēpumi.
ka stradāju . bet reizēm nākas klientu aizvest uz darbnīcu vai uzaicināt uz mājam. Tomērt gribētu dzirdet ,kā tu iztēlojies situāciju , kad tev jādod prom detaļas , vērtībā par 1000 Ls vai vairāk , kaut kam , nezin uz kurieni , zināms vienīgi kāds mistisks telefona nummurs un kreisā internet mājaslapa. Pie tam , detaļas nav tavas , bet klienta. Tu dotu prom ? Es vairs nekad mūžā. (kādu sikumu vēl var noriskēt).

andresss :
Es neesmu starpnieks 100%. Tas ir mans bizness - un pats arī tur strādāju. Man uz doto mirkli vienkārši ir ērtāk saņemt un nodot pasūtijumus Rīgā. Darbnīca man ir ārpus Rīgas (35km). Neviens klients negrib braukt tādu gabalu - tādēļ arī es tā strādāju. (Labāk tā - nekā - nekā).
Ja Rīgā - par telpām jāmaksā ap 400Ls mēnesī, tad tagad man jātērē tikai degviela - tas stipri samazina klienta cenu.
Ar pasūtijuma izpildes laiku arī nevilcinos - bieži pat ir tā, ka pasaku:" Būs gatavs 3 dienu laikā", bet patiesībā uztaisu jau nākamajā dienā.
P.S. Man šausmīgi nepatīk rādīt kā es strādāju, jo - lai dabūtu teicamu kvalitāti ir savi noslēpumi.

Sbech :
Vairāki cilvēki vairākas reizes mēģinājuši.
Pulverkrāsas slānis - visai biezs, rūsas "kraterus" aizpilda tā, ka tie nav redzami. Bet - pati par sevi pulverkrāsas virsma ir nedaudz nelīdzena, drusciņ grumbuļaina. Lielām skaistām platībām, kā motocikla bāka vai auto dzinēja pārsegs, kuru pulē - manuprāt ne īpaši der.
Problēma ar "hroma krāsošanu" ir tāda, ka "hroma" krāsas īstajam hromam tikai no attāluma ap 20 metriem līdzīgas...

Peeteris :
Pulverkrāsošana + skrošu strūkla: http://www.brilliantart.lv/lv/pulverkrasosana

Pagājušajā ziemā iedevu a-moto šo to nokrāsot, šogad lobās nost un rūsē.Varbūt pats andresss kaut ko var teikt šai sakarā ,vai kāds cits?

jakobsons :
par briljantart.
atsaucīgi viņi ir , tas tiesa, bet jāmāca.

Vienkāši tur pirmo līniju Latvijā Vadimam (Dud...) es palaidu, precīzāk saremontēju gāzes degli un palaidu gan to, gan krāsni, pie reiz arī Junkers katliņu kantorī.
Redzējis to procesu es esmu no visām pusēm.
Iekārtas tās pašas? Sliktu neko par tām nevaru teikt - strādāja perfekti, bet jau pasen.