Aizmirsi paroli?

i_edgars 11.Jul 2010
+
-
i_edgars :
andresss, tas kantoris pirnsākumā nebija Slokas ielā, pretim pažarniekiem??

Vienkāši tur pirmo līniju Latvijā Vadimam (Dud...) es palaidu, precīzāk saremontēju gāzes degli un palaidu gan to, gan krāsni, pie reiz arī Junkers katliņu kantorī.
Redzējis to procesu es esmu no visām pusēm.
Iekārtas tās pašas? Sliktu neko par tām nevaru teikt - strādāja perfekti, bet jau pasen.

Aldis 11.Jul 2010
+
-
andresss :

Es neesmu starpnieks 100%. Tas ir mans bizness - un pats arī tur strādāju. Man uz doto mirkli vienkārši ir ērtāk saņemt un nodot pasūtijumus Rīgā. Darbnīca man ir ārpus Rīgas (35km). Neviens klients negrib braukt tādu gabalu - tādēļ arī es tā strādāju. (Labāk tā - nekā - nekā).
Ja Rīgā - par telpām jāmaksā ap 400Ls mēnesī, tad tagad man jātērē tikai degviela - tas stipri samazina klienta cenu.
Ar pasūtijuma izpildes laiku arī nevilcinos - bieži pat ir tā, ka pasaku:" Būs gatavs 3 dienu laikā", bet patiesībā uztaisu jau nākamajā dienā.

P.S. Man šausmīgi nepatīk rādīt kā es strādāju, jo - lai dabūtu teicamu kvalitāti ir savi noslēpumi.
Man arī nepatīk radīt :D ka stradāju . bet reizēm nākas klientu aizvest uz darbnīcu vai uzaicināt uz mājam. Tomērt gribētu dzirdet ,kā tu iztēlojies situāciju , kad tev jādod prom detaļas , vērtībā par 1000 Ls vai vairāk , kaut kam , nezin uz kurieni , zināms vienīgi kāds mistisks telefona nummurs un kreisā internet mājaslapa. Pie tam , detaļas nav tavas , bet klienta. Tu dotu prom ? Es vairs nekad mūžā. (kādu sikumu vēl var noriskēt).

P.S. Tā ka padomā par atršanās vietu . Kam vajadzēs un būs nopietns pasūtījums , aizbrauks arī 35 un vairāk kilometrus uz tavu darbnīcu , rezultāta vismaz klients būs droš par to , kur atdevis savas detalas uz apstradi. un tu būsi ieguvis klientu.

Deep 12.Jul 2010
+
-
andresss :

Es neesmu starpnieks 100%. Tas ir mans bizness - un pats arī tur strādāju. Man uz doto mirkli vienkārši ir ērtāk saņemt un nodot pasūtijumus Rīgā. Darbnīca man ir ārpus Rīgas (35km). Neviens klients negrib braukt tādu gabalu - tādēļ arī es tā strādāju. (Labāk tā - nekā - nekā).

Ja Rīgā - par telpām jāmaksā ap 400Ls mēnesī, tad tagad man jātērē tikai degviela - tas stipri samazina klienta cenu.

Ar pasūtijuma izpildes laiku arī nevilcinos - bieži pat ir tā, ka pasaku:" Būs gatavs 3 dienu laikā", bet patiesībā uztaisu jau nākamajā dienā.

P.S. Man šausmīgi nepatīk rādīt kā es strādāju, jo - lai dabūtu teicamu kvalitāti ir savi noslēpumi.

Savulaik no šī cilvēka pirku moci, kad vēl andresss tos tirgoja. Varu tikai piebilst ka attieksme un godaprāts bija okey. :help: Labākās atsauksmes.

Sbech 19.Aug 2010
+
-
Tikko saņēmu velosipēda "Rīga" rāmi (ar riteņa aplokiem, dakšu un bagāžnieku) no krāsošnas. Cik lai neskatītos, defektus nesaredzu! :)

Izmaksāja visai patīkami - par sagatavota rāmja krāsošanu Ls 10. Ja viņš smilšotu - sanāktu 25.

Neparasti tas, ka nevis pie viņa jāved rāmis, bet viņš piebrauc pakaļ un atved gatavu, es jau tā kā biju gatavs aizvest... Nu, bet man ērtāk - pie mājām pieveda :)

Pats krāsotājs cītīgi aizsedza daļas, kas nav jākrāso - vītnes, pedaļa ass caurumu. To ne visi dara - es jau vienriz no citas krāsotavas dabūju pilnībā, ar visām vītnēm un gultņu vietām azkrāsotu rāmi, kaut arī brīdināju...

Ta kā cilvēks ne vien krāso, bet arī saprot, ko un priekš kam krāso.

defektivais 23.Aug 2010
+
-
Gribēju pajautāt vai kāds ir mēģinājis hroma detaļas nosmilšot un pēc tam nokrāsot ar pulverkrāsu? Vai krāsa turās klāt? vai nav virsma pēc tam grumbuļaina?
To ka ar smilšu strūklu hromu nost dabūt nevar es saprotu, bet manā gadījumā tas būtu vairāk rūsas burbulīšu iztīrīšanai.
p.s. runa ir par mašīnas bamperiem, kam orģināli būtu jābūt melnā krāsā, nevis hromētiem.

Sbech 23.Aug 2010
+
-
Vairāki cilvēki vairākas reizes mēģinājuši.

Pulverkrāsas slānis - visai biezs, rūsas "kraterus" aizpilda tā, ka tie nav redzami. Bet - pati par sevi pulverkrāsas virsma ir nedaudz nelīdzena, drusciņ grumbuļaina. Lielām skaistām platībām, kā motocikla bāka vai auto dzinēja pārsegs, kuru pulē - manuprāt ne īpaši der.

Problēma ar "hroma krāsošanu" ir tāda, ka "hroma" krāsas īstajam hromam tikai no attāluma ap 20 metriem līdzīgas...

defektivais 23.Aug 2010
+
-
Sbech :
Vairāki cilvēki vairākas reizes mēģinājuši.

Pulverkrāsas slānis - visai biezs, rūsas "kraterus" aizpilda tā, ka tie nav redzami. Bet - pati par sevi pulverkrāsas virsma ir nedaudz nelīdzena, drusciņ grumbuļaina. Lielām skaistām platībām, kā motocikla bāka vai auto dzinēja pārsegs, kuru pulē - manuprāt ne īpaši der.

Problēma ar "hroma krāsošanu" ir tāda, ka "hroma" krāsas īstajam hromam tikai no attāluma ap 20 metriem līdzīgas...

Tad būs jāpamēģina jo man jau vajaga nevis "hroma krāsu" bet vienkārši melnu.

Peeteris 26.Nov 2010
+
-
Pulverkrāsošana + skrošu strūkla: http://www.brilliantart.lv/lv/pulverkrasosana

2takters 26.Nov 2010
+
-
Peeteris :
Pulverkrāsošana + skrošu strūkla: http://www.brilliantart.lv/lv/pulverkrasosana

Šitie man būtu ļoti tuvu, bet vai ķēpājas ar moto sīkumiem? Varbūt kāds zin cik efektīva ir mājas lapā minētā cinka gruntēšana? Pagājušajā ziemā iedevu a-moto šo to nokrāsot, šogad lobās nost un rūsē. Tā jau viņš atsaucīgs, dārgi nebija, bet kaut kas nav labi pašā procesā, kā gājis citiem?:roll:
Vai var ar pulveri krāsot 638 jawas priekšas dakšu (kaut kāds alumīnija sakausējums)?

jakobsons 27.Nov 2010
+
-
par briljantart.
atsaucīgi viņi ir , tas tiesa, bet jāmāca. devu javu krāsot, notinu aizmugures amīšu štokiem hroma daļas- nopūta ar skrotīm . aizvedu citas, tina viņi paši un atkal nopūta ar skrotīm . kā kompensāciju gan par velti sakrāsoja visādus sīkumus. man personīgi skrotis nepatīk,ja bleķi veci , ar smalkajām smiltīm mazāk bojā metālu.

zelch 20.Jan 2011
+
-
Sveiki! Pienācis tas brīdis ,kad tiešām jādod detaļas uz smilšošnu/pulverkrāsošanu. Iepatikās piedāvājums no http://www.a-moto.lv/ ,BET sabijos no šī teksta -
Pagājušajā ziemā iedevu a-moto šo to nokrāsot, šogad lobās nost un rūsē.
Varbūt pats andresss kaut ko var teikt šai sakarā ,vai kāds cits?

powermeower 20.Jan 2011 | Pēdējo reizi labots 20.Jan 2011 19:55; labots 2 reizes
+
-
Andress-u zinu LIVE ...!
Patiešām, viņš jau kādu laiku ir "ceļa jūtīs" ...uz citu telpu, bet ne vienmēr sanāk tik veiksmīgi kā plānots...
Man viņa pašreizējā darbnīca ir tuvāk nekā Rīga - ir pat bijis gadījums, ka ārā stāvu un pīpēju, bet pa to laiku tiek nosmilšota mana extra atvestā, nu ļoooti nepieciešamā detaļa...
Visu cieņu par operativitāti un ātrumu !
*
Viņš man tīrīja un krāsoja bij. hromētus diskus - jau iet kādu gadu, bez redzamām problēmām...
*
Par "slepenību" -
lieliski saprotu šo nezīmēšanos (finansiāli represīvajām iestādēm!), pats tā strādāju - nevēlos pašreizējos apstākļos barot liekēžu ierēdņu armiju, kas ne tik vien man darbā nekādi nepalīdz , bet gluži otrādi - cenšas ko nohamīt un likt kokus spieķos, lai varētu manu sūri grūti pelnīto naudiņu pēc tam izšķiest vējā...vai savās privātmājās...
Bet attieksme šādos kantoros pat ir pretīmnākošāka, nekā dikti oficiālajos "centros", jo ...
tā ir meistaru izdzīvošana , viņu darba kvalitāte ir šo vienīgā reklāma, viņi nevar atļauties lamāt priekšnieku ( tak sevi pašu!), pieprasīt lielāku algu ( nav kam), pumpēt tiesības ( sievai vai?),vai kā citādi iznesties , viss elementāri - nebūs laipnības un kvalitātes- nebūs sviestmaizes ar desu...
Starpniekus gan vajag sūtīt patālāk...
*
Vārīgākām lietām izmantoju AJ Blasters sodas strūklotājus Jelgavā...:)

jakobsons 20.Jan 2011
+
-
rūsē un lobās nost , ja grunts nav apakšā.

powermeower 20.Jan 2011
+
-
jakobsons :
par briljantart.
atsaucīgi viņi ir , tas tiesa, bet jāmāca.

Tas gan tiesa !
Bet , ja apskaidro un izstāsta savu "sāpi", tad galā viss ir kārtībā...:good!:

zelch 20.Jan 2011
+
-
Tad kuru no abiem iesakāt labāk? Negribētos ,ka kaut kas sāk rūsēt vai lobīties(paši saprotiet)

powermeower 20.Jan 2011
+
-
iedod katram pa mantiņai, lai uztaisa, tad varēsi salīdzināt termiņu, apkalpošanu, kvalitāti un cenu...
katram jau savi vērtēšanas kritēriji
izvēlēsies sev piemērotāko

zelch 20.Jan 2011
+
-
Iedot pa mantiņai un pāris gadus pagaidīt ,paskatīties kā būs un tad vest mocīša detaļas krāsot! :lol: Jau minēju ,ka mans galvenais kritērijs ir kvalitāte un noturība. Man protams patīk ar šim lietām nodarboties ,bet tas nenozīmē ka vēlos pēc gada atkal atkārtot to pašu procesu. Es vienkārši sapratu ,ka jums ir pieredze pie abiem pakalpojumu sniedzējiem ,tāpēc arī lūdzu pēc ieteikuma.

2takters 21.Jan 2011
+
-
Tā kā nav īsti vēlmes un laika jādelēt apkārt sazinājos atkal ar a-moto. Izstāstiju sāpi, šamais apskaidroja ka šis tas esot pamainīts darba procesā un šaizēm nevajadzētu vairāk būt. Šķiet jāizmanto arī pulvergrunts <labumi>, šobrīd krāmēju čupiņā visus melnos loriņus nākamnedēļ laikam došu prom. Skaidra lieta ka ziņojums sekos. Vēl gribu piebilst ka pulverkrāsu jāuzmanās sabojāt ar spēcīgiem, skābi saturošiem mazgāšanas līdzekļiem- mana moto alumīnija vāki palika pārsteiguma pelēkā krāsā, savukārt kolēģa moča pulverkrāsas hroma imitācija kļuva par blāvu dalmācieti.:love:

speedy220 22.Jan 2011
+
-
Man gan par to pulverkrāsošanu ir vairākas neskaidrības.. ok! tā ir vairākkārt lētāka nekā parastā - ķīmiskā krāsošana, jo viss darba process ir tikai detaļu nopūšana ar krāsu... bet visas buktes, piemēram uz dubļubleķiem un bākas, utt. paliek... cik esmu lasījis retromoto forumā 90 % moču tiek krāsoti ar pulverkrāsu, vai jums visas detaļas ir tik ideāli līdzenas un bez defektiem??? Piem. es savu koka mini aizvedu uz smilšustrūklu un man pilnīgi visām detaļām vismaz kautkur, kaut nedaudz bija jāpiešpaktelē un turpat kantorī krāsotājs pateica uzreiz, ka pulverkrāsošana atkrīt. Nācās krāsot ar parastajiem materiāliem (epoksīda grunts, špaktelis, pildošā grunts, akrils). Palaimējās, ka pats esmu autokrāsotājs, vismaz nav jāšķirās no lielām naudas summām..

oilmaster 22.Jan 2011
+
-
jawu krāsoju ar pulvereni + pulverlaka..bleķus salasīju no 2-viem močiem un tāpat perfekti nesalasīju..Bet nu jāsaka, ka par rezultātu esmu apmierināts...noturība 5x lielāka šķiet nekā pēc parastās krāsošanas:good!: veinīgi ar tiem toņiem jāskatās.

Jaunākie ziņojumi forumā