Aizmirsi paroli?

« Iepriekšējais 12345Nākošais »

elf 8.Nov 2011
+ 1
- 0
Alumīnija diski ir auto tēma,bet ja pie motocikla rāmja pieskrūvējot otru detaļu krāsā rodas plaisas....tad viss lielais darbs kaķiem!

zelch 8.Nov 2011
+
-
Šī ir pulverkrāsošnas tēma... ;)

Sbech 8.Nov 2011
+
-
Nobiedējāt! Lobās un rūsē...

Pēc loģikas, ja skrūvju vietās drastiski lobās nost - tad arī auto diskiem izmantot nevar, tur veselas 5 skrūves, pievelkamas ar pamatīgu spēku...

Aizdomas krīt uz "tradicionālo krāsotāju" nevēlēšanos zaudēt tirgus jomu...

zelch 8.Nov 2011
+
-
Lūk plaukts krāsots ar pulverkrāsu. Krāsa negribīgi sāka nākt nost vietās ,kur klapēju ar āmuru lai iztaisnotu.
http://content22-foto.inbox.lv/albums164350510/zelch07/Kvadra/11062011570.jpg

koko 8.Nov 2011
+
-
zelch :
Lūk plaukts krāsots ar pulverkrāsu. Krāsa negribīgi sāka nākt nost vietās ,kur klapēju ar āmuru lai iztaisnotu.

Nu bildē tāpat nevar saprast, kur tad tu esi sitis ar to āmuru, kur netīrs.
Nokrāso Iž priekšējai dakšai aukšējo kroni ar pulverkrāsu un kārtīgi pievelc dakšai "štokus". Tad redzēsim, vai spēj noturēties, vai nē. Krāsojumu - tā saucamā bāze un pēctam lakojums, esmu vilcis vairākkārt un laka tik nedaudz pabružāta.

Krišjānis 8.Nov 2011
+
-
Pag. Es, piemēram, kad velku kādu skrūvi vai uzgriezni, kas saskaras ar krāsotu detaļu, palieku paplāksni. nu nezinu.. Jawa rāmis un citi dzelži - nav problēmu, nekur nekas neplaisā.

zelch 8.Nov 2011
+
-
Klapeju pec tam. Tas tik piemers ka tika deformeta detala. Sada stavokli ka foto detala tika salocita ,nekur krasa nelobijas nost ,saplisa vien tur ,kur metals saplisa.

mase 16.May 10:19
+
-
a-moto šķiet, ka kvalitāte varētu būt kritusies, jo rezultāts nekas izcils nav. Aizvedu krāsot velo rāmi un 2 vietās ir tā, ka krāsa ir nespīdīga,grubuļaina(sīks sīks grubulis, tāds kā ja pa maz krāsu no pistoles pūš). Labi ka tas grubulis ir vietās, kas vērstas uz leju. Pilnīgi ideālas ir dažas vietas, lielākā daļa tāds mazs citrons. Tāda sajūta, ka pa maz to krāsu laiduši virsū vai nav paspējusu izkust līdz galam. Laka man pa virsu nav, jo krāsā ir gandrīz balta un teica, ka labāk nelakot, jo pistoles viņi nedrīkstot mazgāt un var gadīties, ka izpūšas kāds grauds no citas krāsas, kas uz baltās būs ļoti redzams.

zelch 16.May 10:47
+
-
Ja par sito gribetos dzirdet Andres komentaru. Par pedejo rami ko vedu krasot ,ari nedaudz biju vilies ,jo ja agrak pulverkrasa aizpildija nelielus defektus un svikas metala ,tad tagad viss ir perfekti redzams. Acim redzot loti plana karta. Bet vislielaka vilsanas ,ka ramim bija nenoklatas vietas ,kur spideja svaigi nosmilsots metals. Es ceru ,ka ta ir sagadisanas nevis tendence.

A-76 16.May 22:25
+
-
Pirms nepilna gada A-MOTO krāsoju visas mopēda R-4 detaļas, cena- demokrātiska, kvalitāte ļoti laba,ar šo kantori paliku apmierināts.Kā ir šobrīd nemāku teikt.

elf 17.May 09:27
+
-
Pirms samaksas katru detaļu vajag apskatīt,ja nepatīk lai pārtaisa....vienīgi lieka braukšana, kas citreiz maksā vairāk kā pati krāsošana!

Edgarss 18.May 21:49
+
-
Pļaapaats dikti daudz sakaraa ar pulverkraasoshanu,bet taa arii neesu atradis atbildi uz jautaajumu-ar ko shpahteleet pirms pulverkraasoshanas. Shodien biju augshmineetajaa firmaa. Ieteica kaa vieniigo variantu izmantot ROTIL Pulverlack-Spachtel ALU. Tik taada nianse-Latvijaa nedabonama manta.

OPIS 19.May 12:06
+
-
Cik noprotu iet runa par šo špakteli ? maksā 24 eiro

http://www.pulverlackspachtel.de/images/rl-1046a---pulverlackspachtel-alu-lang_510.jpg

Tikai man pietrūkst vācu valodas zināšanu, lai sarunātu ar viņiem nogādāt uz latviju.

Edgarss 19.May 13:15
+
-
Cik noprotu iet runa par šo špakteli ? maksā 24 eiro [/qt]
Hmm,varbuut meeginaam atrast kaadu tresho interesentu ar vaacu valodas zinaashanaam?Dikti aktuaals un neatliekams shis jautaajums.
Vispaar es kautkaa nesaprotu - visaas malaas kraaso ar pulverkraasaam,jebkura cita divkomponentu auto shpahtele met burbulus,lobaas nost,mai arii vienkaarshi mateeta virsma veidojaas.Kaapeec kautvai pashi pulverkraasotaaji neiepeerk sho mantu? Cik guglee mekleeju,pie mums pulverkraasai shpahteles nav dabonamas.Liels noiets tak buutu,ja kaads uznemtos importeeshanu. (bankas kontu,kur paarskaitiit naudu par ideju,iedoshu veelaak) :)

OPIS 19.May 14:24
+ 1
- 0
Domāju ka vienkārši pulverkrāsotājiem darba ir pietiekami un neviens negrib mocties ar špaktelēšanu !
No vacijas man nebūtu problēmu sarunāt atvešanu jo man no jelgavas pazīstami ir kurjeri kas pa 5 ls atvestu to buņdžu, bet kā jau teicu ar vācu valodas zināšanām man ir neferštein ;) Un man ir iepaticies ka rāmi un visas pārējās detaļas melnās detaļas atdodu amoto un saņemu gatavas.
A pārējo krāsoju ar akrila krāsu.

http://content23-foto.inbox.lv/albums/l/leilais/02-10-2010/manas-bildes-022.jpg

Edgarss 19.May 14:36
+
-
OPIS 19.May 2012 14:24
Izskataas labi.Raami un citas dalas neshpahtelee? Manam K750 ruupniicaa metinaataajs Vasja darbam bija piegaajis tik no racionaalaas puses,metinaajuma izskats nedaudz neapmierinaaja mani,apstraadaaju shuves ar fleksi,shur tur prasaas arii pieshpahteleet.

OPIS 19.May 14:40
+ 1
- 0
Rāmis manai 634 jawai bija akurāti sametināts ! Tāpēc to es nespaktelēju ! Kā jau teicu špaktelēju tikai pēlēkos dubļublēķus un bāku ! Un tas arī tikai pēc vajadzības.

Edgarss 19.May 14:46
+
-
Nez kaa buutu nemt un riskeet izmantojot buramvaardus-shpahteleet ar to kas ir-divkomponentu shpahtele ar alumiinija pulveri sastaavaa un gadiijumaa ja notiek shaize,baaku un dubleniekus labot un paarkraasot ar akrilu?
« Iepriekšējais 12345Nākošais »

Jaunākie ziņojumi forumā