Aizmirsi paroli?

« Iepriekšējais 12345Nākošais »

andresss 9.Jul 2010
+
-
Krāsoju motociklu un kvadrociklu metāla daļas ar pulverkrāsām. Attīru daļas no rūsas un vecās krāsas ar smilšu strūklu (smalko) - lai nebojātu alumīniju un citus metālus. Krāsoju pilnīgi visas metāla daļas - sākot no spieķu uzgaļiem, beidzot ar moto & quad rāmjiem.

Krāsa ir viena no izturīgākajām - kāda vispār pasaulē ir izdomāta uz šo mirkli.

Krāsa nedeg, neizbalē, ir noturīga pret temperatūras izmaiņām no -60 - 150 grādiem.

Ir milzīgs krāsu klāsts sākot no parastajām RAL krāsām, beidzot ar metalic, translucent, fluoriscent, utt.

Informāciju par cenām, krāsām var uzzināt te: http://www.a-moto.lv

Bilžu galeriju var apskatīt te: http://www.a-moto.lv/galery.html

http://www.a-moto.lv/bildes/1_3.jpg
http://www.a-moto.lv/bildes/1_2.jpg
http://www.a-moto.lv/bildes/1_1.jpg

http://www.a-moto.lv

copeck 9.Jul 2010
+
-
cik apmeeram izmaksaa nosmilshot mocim raami?
kuraa vietaa atrodaties?

janka64 9.Jul 2010
+
-
Informāciju par cenām, krāsām var uzzināt te: http://www.a-moto.lv
Tur tak viss ir uzrakstits.Ari adrese!!

zelch 9.Jul 2010
+
-
Adresi gan es neatradu! :roll:

janka64 9.Jul 2010
+
-
Tiesam nav :shock: Pats i nepalureju automātiski domāju ka jabut. :oops:

zelch 10.Jul 2010
+
-
Nu un kur tad jus atrodaties?

Aigars 10.Jul 2010
+
-
A kāda starpība kur atrodas... Ir pieredze, varu rekomendēt - pieejams plašs krāsu katalogs, zina kas ir kas šajā sfērā un prece tiek atdota bezmaz tajā pašā dienā.

Aldis 10.Jul 2010
+
-
Liela starpība , jo vienmēr pastāv izvēles iespēja. Ja nevari pateikt , kur atrodas , tad nav ko rekomendēt .

Jamac 10.Jul 2010
+
-
a vizuāli nevar tač atpazīt vai tas ir ar pūlveri vai ar parasto krāsu krāsots ?

jonsss 11.Jul 2010
+
-
ar tādu kantori kuram adrese ir noslēpums nav ko ielaisties!

andresss 11.Jul 2010
+
-
copeck :
cik apmeeram izmaksaa nosmilshot mocim raami?
kuraa vietaa atrodaties?

Nosmilšot mocim rāmi izmaksātu ap 35Ls + nokraasot.

andresss 11.Jul 2010
+
-
zelch07 :
Nu un kur tad jus atrodaties?

Kontaktos ir tel. nr. - 29722637 - zvani un tad jau sarunaasim.

andresss 11.Jul 2010
+
-
Adrese nav ievietota taadeelj, ka liidz septembrim taa mainiisies. Es pats veel nezinu kur taa buus. Uz doto mirkli notiek telpu mekleeshana. Jebkuraa gadiijumaa 95% ir apmierinaatu klientu arii bez taas.

fire 11.Jul 2010
+
-
Andresss (a-moto) pakalpojumus esmu izmantojis vairākkārt, pasūtījumus nododot un saņemot mums abiem izdevīgā vietā un laikā. Lielākam pasūtījumam atbrauca pakaļ un pēc tam pieveda klāt. Ar kvalitāti, temiņiem un cenu esmu apmierināts.

Aldis 11.Jul 2010
+
-
Tas jau izklausās , pēc viena līdzīga gadījuma , kad man hromēšanas pakalpojumus piedāvāja . Adresese nav , ir tikai mobilais telefons. Pieved , atved , vis baigi forši . Tikai beigās izrādījās (kad sanāca šāda tāda aizķeršanās un nevarēju detaļu dabūt laicīgi atpakal) , ka darbonis darbojās kā starpnieks . Man variantu nebija , jo man, klientam mocis taču jāatdod. Nopirku par savu naudu ,citu detalu vietā un vedu uz sev zināmo kantori lai nohromē , bet tavu brīnumu , tur uz meistara galda , ieraudzīju jau nohromētu detaļu , ko veiklais starpniek darbonis , nekādi nevārēja paņemt jo viņam redz nebija naudiņas ko samaksāt hromētājam par darbu.

Nu tas tā , gadījums no dzīves . Bet kopš tādām reizēm , cenšos ar visādiem bezadrešu darboņiem nesadarboties . Es augsti vērtēju cilvēcisko faktoru un personisko kontaktu ar meistaru kam uzticu darbu. Nav svarīgi , kādos darba apstākļos , veicamais darbs tiek paveikts . manis pēc kaut pussabrukušā šķūnītī (daudzi šī iemesla pēc , cenšas neuzrādīt savu adresi), galvenais lai tiek ievērota veicamā darba tehnoloģija un ir man pieņemams gala rezultāts.

P.S. Es neapgalvoju , ka šis ir kāds līdzīgs gadījums , manis iepriekš aprakstītajam , tomērt tā bezadrese liek būt uzmanīgam . Jebkurā gadījumā , pirmajā reizē , cenšos braukt uz ražotni , darbnīcu , garāžu , šķūnīti u.t.t. un pēc tam jau , ja pakalpojuma sniedzējs piedāvā tādu servisu , ka atbrauc pēc detaļas un atved atpakaļ , vai kā savādāk tiek sarunāts , tad ir ok.

Aigars 11.Jul 2010
+
-
jonsss :
ar tādu kantori kuram adrese ir noslēpums nav ko ielaisties!
hroms.lv adrese arī joprojām ir mīts... :roll:

ne 11.Jul 2010
+
-
dzirdēju ka viņi ved uz šauļiem :) no hroms.lv

i_edgars 11.Jul 2010
+
-
andresss, tas kantoris pirnsākumā nebija Slokas ielā, pretim pažarniekiem??

andresss 11.Jul 2010
+
-
Aldis :
Tas jau izklausās , pēc viena līdzīga gadījuma , kad man hromēšanas pakalpojumus piedāvāja . Adresese nav , ir tikai mobilais telefons. Pieved , atved , vis baigi forši . Tikai beigās izrādījās (kad sanāca šāda tāda aizķeršanās un nevarēju detaļu dabūt laicīgi atpakal) , ka darbonis darbojās kā starpnieks . Man variantu nebija , jo man, klientam mocis taču jāatdod. Nopirku par savu naudu ,citu detalu vietā un vedu uz sev zināmo kantori lai nohromē , bet tavu brīnumu , tur uz meistara galda , ieraudzīju jau nohromētu detaļu , ko veiklais starpniek darbonis , nekādi nevārēja paņemt jo viņam redz nebija naudiņas ko samaksāt hromētājam par darbu.

Nu tas tā , gadījums no dzīves . Bet kopš tādām reizēm , cenšos ar visādiem bezadrešu darboņiem nesadarboties . Es augsti vērtēju cilvēcisko faktoru un personisko kontaktu ar meistaru kam uzticu darbu. Nav svarīgi , kādos darba apstākļos , veicamais darbs tiek paveikts . manis pēc kaut pussabrukušā šķūnītī (daudzi šī iemesla pēc , cenšas neuzrādīt savu adresi), galvenais lai tiek ievērota veicamā darba tehnoloģija un ir man pieņemams gala rezultāts.

P.S. Es neapgalvoju , ka šis ir kāds līdzīgs gadījums , manis iepriekš aprakstītajam , tomērt tā bezadrese liek būt uzmanīgam . Jebkurā gadījumā , pirmajā reizē , cenšos braukt uz ražotni , darbnīcu , garāžu , šķūnīti u.t.t. un pēc tam jau , ja pakalpojuma sniedzējs piedāvā tādu servisu , ka atbrauc pēc detaļas un atved atpakaļ , vai kā savādāk tiek sarunāts , tad ir ok.

Es neesmu starpnieks 100%. Tas ir mans bizness - un pats arī tur strādāju. Man uz doto mirkli vienkārši ir ērtāk saņemt un nodot pasūtijumus Rīgā. Darbnīca man ir ārpus Rīgas (35km). Neviens klients negrib braukt tādu gabalu - tādēļ arī es tā strādāju. (Labāk tā - nekā - nekā).

Ja Rīgā - par telpām jāmaksā ap 400Ls mēnesī, tad tagad man jātērē tikai degviela - tas stipri samazina klienta cenu.

Ar pasūtijuma izpildes laiku arī nevilcinos - bieži pat ir tā, ka pasaku:" Būs gatavs 3 dienu laikā", bet patiesībā uztaisu jau nākamajā dienā.

P.S. Man šausmīgi nepatīk rādīt kā es strādāju, jo - lai dabūtu teicamu kvalitāti ir savi noslēpumi.

andresss 11.Jul 2010
+
-
i_edgars :
andresss, tas kantoris pirnsākumā nebija Slokas ielā, pretim pažarniekiem??

Mans kantoris iepriekš nebija nekur......

Mans iepriekšējais bizness bija - motociklu tirdzniecība. Vedu motociklus no Vācijas - tādēļ arī mājaslapai tāds nosaukums :)

Pulverkrāsošanu uzsāku no nulles un nesen. Jau krīzes laikā - taču reputācija man ir ļoti svarīga.

Esmu dzirdējis - ka kāds kantoris pārvācās uz Angliju, vai arī bankrotēja - taču nezinu kurš tas bija un kur tas atradās.
« Iepriekšējais 12345Nākošais »

Jaunākie ziņojumi forumā