Aizmirsi paroli?

pupols5 5.Sep 2010
+
-
Spriezat peec bildeem, kritizeejat cik vien jums tiik- tas viss ir sakomplekteets pagaidu variantaa, kad finanses laus, tad dariisos taalaak.:)

http://fotki.lv/lv/pupols5/755700/

klavs_kalnciems 5.Sep 2010
+
-
un tu calit smejies par manu mopedu!! :)

qmaris 5.Sep 2010
+
-
komplekts ļoti labs, bet:

-karburators,
-gaisa filtrs,
-sēdeklis,
-pedāļi,
-dekompresors,
-indukcijas spole,
-pakaļējais lukturis,
-spidometra trose,
-ātrumu pārslēdzēja rokturis ( jābūt ar vietu dekompresora svirai )
-sarkanais hermētiķis :help:

Andris_Z 5.Sep 2010
+
-
Kādēļ nolūza tas primārā pārvada lielais zobrats? Vai tik ļoti stipri uzgrieznis tika pievilkts? Sviests, kā tas varēja gadīties.

pupols5 5.Sep 2010
+
-
_Vienīgais par ko es piesējos, bija šķībās un neizdevušās uzlīmes, tā ka geek

_K-35 karburatoram ir mazāka atstarpe starp skrūvēm, tāpēc uz kura katra cilindra viņu uzlikt nevar (nu jā, man arī _nav ko uzlikt :D)
_Nevis gaisa filtrs, bet gaisa filtra pāreja- gaisa filtrs šitam nāk rāmī.
_Beņķis ir pagaidu variants, oriģinālais gaida jaunas iekšas un apšuvumu.
_Vecie pedāļi bija salauzti un izbiruši.
_Tikai pagājušonedēļ atradu īsto Š-57 galvu ar vietu dekompresoram(tu nepamanīji ka galva ir no V-50?)
_Man ir 6 oriģinālās spoles, un neviena neiet :cry:
_Kad izvilku viņu no siena šķūņa viņam jau bija izsists lukturis, noņēmu patronu, lai netīšām nesamīcītu viņu.
_Nav ne jausmas kā viņu uzlikt :D
_Tādu lietu gan es nezināju, domāju ka viņš ar roku jāpiespiež:D
_Nu kā, karstumizturīgais, ko es tur citu varēju likt? Ja liktu blīves tad hermētiķis tikuntā būtu jāzieķē.

Man nebija tās fiksējošās šaibas, tāpēc atskrūvējās vaļā, izārdīja un nolauza vītni.

qmaris 5.Sep 2010
+
-
pupols5 :
_Nevis gaisa filtrs, bet gaisa filtra pāreja- gaisa filtrs šitam nāk rāmī.
_Nu kā, karstumizturīgais, ko es tur citu varēju likt? Ja liktu blīves tad hermētiķis tikuntā būtu jāzieķē.

Cik esmu redzējis R-12 , visām filtrs ir uzreiz aiz karburatora atsevišķā kārbā (rāmī nāk R-16)
Ja kārtīgi visu liek, tad nekāds hermētiķis nav vajadzīgs!

pupols5 5.Sep 2010
+
-
Nez, man viņš aprūsējis jau vairākus gadus tajā rāmī ir.
Atceros, kad deltai liku tikai blīvi, eļļa kā no beigta krāna pilēja.

MC-16 6.Sep 2010
+
-
Gaisa filtram jābūt rāmī! Jā r-12 tur jābūt tādai kastītei, laikam gaisa rezervei, deltai arī tāda ir.

Sbech 6.Sep 2010
+
-
Krievu forumā rakstīja:
Декомпрессор полностью исчез с приходом электронного зажигания, то есть, начиная с мотора Ш62 и Риги22. На Риге 12 и Риге 16 декомпрессор был.
Цифра "4" это 1974 год. Переход с Риги 4 на Ригу 12, по нашим данным это 1972-73. Так что, скорее всего у вас Рига 12, это определяется по наличию отверстия в раме под элемент воздушного фильтра, который у Риги 12 впервые переместился внутрь рамы, под седлом.

Переходные Риги 12 могли оснащаться мотором Ш52, затем на конвеер встал Ш57, позже в Ш57 изменили ванну под карбюратор К60. Потом мотор получил и сам карбюратор К60 взамен К35.
Заключительные изменения произошли, когда на конвеер уже встала модель Рига16. Это 1976 год. Тогда на Ригу 12 установили иное седло, появилась модификация с прямоугольным баком, так
называемая "экспортная" Около года Рига 16 и Рига 12 выпускались совместно.

Отверстия в раме под воздушный фильтр отсутствует, бак. Это признаки ходовой Риги 4. Мотор скорее всего умер и на его место поставили Ш57, оставив воздушный фильтр от старого двигателя.

Вариант, что Риги 4 (в переходном к Риге 12 виде) могли унаследовать Ш57, маловероятен, скорее было наоборот, остатки Ш52 могли ставить на Ригу 12. Хотя кто его знает, как там было на производстве.

pupols5 6.Sep 2010
+
-
Taaatad man bija taisniiba :)

Kas par forumu? Varbuut tur ir veel kaut kas interesants un man nezinaams par R-12 :)

qmaris 6.Sep 2010
+
-
http://dyr4ik.ru/

pupols5 6.Sep 2010
+
-
Atvainojos qmarim- tajaa bildee man veel staaveeja Š-62 galva, probleema bija taada, ka man tas dekompresors puuta garaam

AivisG 6.Sep 2010 | Pēdējo reizi labots 06.Sep 2010 15:51; labots 1 reizi
+
-
Man Rīga4 bija nesen nokauts ( bez motora) mopēds, ar kuru spēlejos smilšu kastē, tadeļ laikam spelējos smilšu kastē joprojām. Uzdodiet konkretus jautājumus.

AivisG 6.Sep 2010
+
-
pupols5 :
:lol: :lol: :lol:

http://www.vitrazas.lv/Moto/Bildes_mazas/Riga4-.JPG

pupols5 6.Sep 2010
+
-
Ui. Laba bilde :) briinos ka kaadam veel taadas bildes atrodamas

AivisG 6.Sep 2010
+
-
Neesmu vainīgs, kads mani pieķēra. Labāk koks rokā neka koka roka...

pupols5 6.Sep 2010
+
-
Paparacii :D

Jaunākie ziņojumi forumā