Aizmirsi paroli?

« Iepriekšējais 1234Nākošais »

jonsss 9.Oct 2010
+
-
Man ar tas cipars 2.5 patīk. Ripo labi. :D :D

raivens97 24.Oct 2010
+
-
tātad tagad tiek vāktas lietas ko ziemā pēc pārkrāsošanas likt virsū.
jau ir atrasti:
jauna zvaigzne
jauna ķēde jauns mazais zobratiņš
bremžu trose jauna
orģinālais krāniņš

Aigars 25.Oct 2010
+
-
klavs_kalnciems :
b*ed, tu esi pilnigs cirvis? es tagad nemsu nost riepu, lai apskatitos max. spiedienu, kurs man nav vajadzigs
Jaunskundziņ, man gan ir aizdomas, ka lietotājs ar "gumiju" bija domājis riepas sānu un "cirvis" patiesībā ir pats rakstītājs. Neesmu pievērsis uzmanību kādi brīnumi uz sāniem ir sarakstīti vecām riepām, bet jaunām visi šie parametri tur ir. Spiediena ierobežojums nav tik dikti atkarīgs no kameras.

raivens97 3.Nov 2010
+
-
Te kādu laiku nekas nav rakstīts,tāpēc lai pakustinātu topiku pastāstīšu par jaunumiem ar šo mopēdu.
Tagad mopis dubļains stāv garažā,bet kautkad tuvākajā laikā.kamēr vel nav sniega domāju izbraukt tukšu bāku un tad sākt jaukt laukā lai var sākt pārvilt vadus,pārkrāsot un pieķīlēt motoru.:)

ja 3.Nov 2010
+
-
kāda interesanta un noderīga informācija !

raivens97 11.Feb 2011
+
-
Tātad te jau kādu laiciņu nekas nav rakstīts un nekas īpaš arī nav noticis,jo biju salauzis roku un nebija laika taisīt mopēdu,jo skola un mājasdarbi,tagad bišku parādijās brivais laiks un tika sagādāts D8Э karteris,bez tā cauruma...Un ja neatgadīsies nekas neparadzēts,tad tiks likts jauiegūtais karteris virsū un mopēds būs ar orģinālo aizdedzi,tas traktora magneto tiks ņemts nost.
Ja sanāks notirgot motorollera dakšu tad mopēds iegūs jaunu virzuļa komplektu,jaunus visus blīvslēgus un jaunus kloķenes pamatgultņus.
Detaļas priekš motora pirkšu tiklīdz dabūšu naudu,bet likšu virsū,tad ,kad būšu ieguvis jaunas telpas un tad,kad būs laiks,nu īstenībā ceru,kad uz pavasari būs kārtībā.
Bildes būs drīzumā.

ja 12.Feb 2011
+
-
kāda interesanta un noderīga informācija, paldies, noteikti visiem noderēs!

zelch 12.Feb 2011
+
-
Pat neskatoties uz to ,ka pec stmatologiskas operacijas seja diez ka nekustas un sap ,nespeju nesmaidit!!! :)

fire 12.Feb 2011
+
-
Man likās gana interesanti. Sāku pārdomāt dzīves jēgu. Un vēl fakts - karteris bez kaut kāda cauruma. Varbūt nav cauruma, kur kloķene bāžas iekšā, ko nu?

raivens97 12.Feb 2011
+
-
Ai,labāk te vispār neko nerakstīt!
Sapratnes nekādas,tikai uz*irš kautko,ja vien nav uzreiz lielas pārmaiņas notikušas ar mopēdu.

ja 12.Feb 2011
+
-
Tu ko puis, nu palasi tak uzmanīgi :

fire

Man likās gana interesanti. Sāku pārdomāt dzīves jēgu.

zelch07
Pat neskatoties uz to ,ka pec stmatologiskas operacijas seja diez ka nekustas un sap ,nespeju nesmaidit

ja
kāda interesanta un noderīga informācija, paldies, noteikti visiem noderēs

kaut arī vēl neko daudz neesi padarījis, jo:
raivens97
nekas īpaš arī nav noticis,jo biju salauzis roku un nebija laika taisīt mopēdu

tomēr visi ļoti gaidām:
Bildes būs drīzumā

es pats gan neesmu ķirurgs, tomēr uz rentgena bildēm varu palūkoties, salīdzināšim, apspriedīsim!

Sbech 12.Feb 2011
+
-
Es arūi tē kādu laiciņu neko nerakstīju, bet autora drosmes pamudināts - ari nolēmu kaut ko ierakstit, kāpēc gan nē?

Man vakar ķirurgs izgrieza ieaugušo nagu, vakar sāpēja manā'mi, bet šodien - nu vairs nav tik traģiski. Ceru, ka pirmdien varēšu arī normāli paiet, ne tikai spaidit pedaļus. Plānoju iegrieties garažā, jo tur stāv pāris sēdekļi, no kuriem var pamēgināt izņemt atsperes nesen nopirkatajam no lieotāja" Ford V-902 sēdeklim. Par sā sēdekļa iegādi esmu baigi priecīgs, tagad man tikpat, ka visas detaļas ir oriģinālas, ko arī Raivenam97 novēlu. Bet nu viena atspere sēdeklim ir pārpļīsusi, tāpēc mans nodoms ir nomainīt atsperi. Diez vai tiem sēdekļiem, kas ir garažā, ir pilnībā identiskas atsperes, tāpēc, laikam, nāksies abas atsperes komplektā mainīt. Interesanti, vai vītnes stipinājumiem nav pārāk ierūsējušas? Un ari - vai nav norautas, jo tad būs problemātiski mainīt.

Vēl man ir interesanti, kāpēc ir uzrakstit tieši tā - D latīņu, bet E - krievu... un vēl - patiešām, risina diļas pārdomas, kas tad tas ir par caurumu? Kā saka, "mind the gap!"

Sbech 12.Feb 2011
+
-
Iedvesmai:

http://s008.radikal.ru/i305/1102/88/b3c6dbed363a.jpg

Apmēram šādi jāiszkatās Rīgai-13.

Sbech 13.Feb 2011
+
-
A šeit, laikam, zem rāmja... bet mēs to neredzam... Jā, filozofiska tēma sanāk! :D

Par uzrakstiem - a SZ uzlīmīti vieglāk no jauna izgatavot ;)

No otras puses - vēl 90-to gadu sākumā spērām no rūpnīcas uzlīmes "Rīga", tātad, iespējams, viņas ir vēlāk liktas. Kaut arī... Tās, nospertās, kuras īpaši nevaktēja - diezgan slikti lipa klāt, bija vai nu brāķētas, vai nu vecas.

raivens97 13.Feb 2011
+
-
Sbech :
A šeit, laikam, zem rāmja... bet mēs to neredzam... Jā, filozofiska tēma sanāk! :D

Par uzrakstiem - a SZ uzlīmīti vieglāk no jauna izgatavot ;)

No otras puses - vēl 90-to gadu sākumā spērām no rūpnīcas uzlīmes "Rīga", tātad, iespējams, viņas ir vēlāk liktas. Kaut arī... Tās, nospertās, kuras īpaši nevaktēja - diezgan slikti lipa klāt, bija vai nu brāķētas, vai nu vecas.

Paldies par info,tad jau laikam būs jāmeklē SZ uzlīmes

nekonekad 2.Sep 2011
+
-
kaukas ar mopedu ir pagajisuz priekšu

raivens97 2.Sep 2011
+
-
kautkas ir!pamazam viss iet uz prieksu,esmu piepircis detalas utt.vienkarsi tagad bija jasakraj kjiverei un tiesibam nauda,tamdel ari viss taka apstajas!bet viss pamazam iet!

nekonekad 3.Sep 2011
+
-
vari ielikt kadu fotografiju ?

raivens97 3.Sep 2011
+
-
ganjau ka ieliksu,bet tad kad bus lielakas izmainas!drizuma!
« Iepriekšējais 1234Nākošais »

Jaunākie ziņojumi forumā