Aizmirsi paroli?


1000000NT
17.Jan 2018
+
patīk
-
Armīns97 17.Jan 2018 00:13

vai ir aptuvens priekšstats, cik šāds process var izmaksāt? līdz 500, lidz 1K, 2K, 3K?

Armīns97
17.Jan 2018
+
patīk
-
Precīzu skaitļu man vēl nav, bet es domāju, ka tas viss nesasniegs 500€

karo
17.Jan 2018
+
patīk
-
es reiz gāju visam tam cauri un teikšu godīgi,ja jums ir paziņas csdd tad varbūt kautkas sanāks ja nau tad maza cerība.viņi nav ieinteresēti krāmēties ar tādām lietām citu problēmu pietiek,tā bija viņu atbilde.

zamarano
17.Jan 2018
+
patīk
-
Armīns97 17.Jan 2018 00:13
Arī Latvijā ir iespējams piereģistrēt motociklu, pat ja dokumenti nav saglabājušies. Varbūt informācijas trūkums šajā situācijā spēlē vislielāko lomu, bet tādēļ jau nav jāmētājas ar aizvainojumiem par CSDD darbiniekiem


Kad iziesi pocesus, tad bildi studija pirms un pēc iziešanas un parādi, kādu spēkratu esi tā piereģistrējis. Ir CSDD atsaucīgi darbinieki, es vairāk par sistēmu un CSDD vadību, bet arī CSDD darbinieki daudzi nav zinoši, tāpēc aizbildinās un negrib krāmēties. Ja motociklam ir vecie PSRS numuri, tad varbūt arhīvos kautkur ir attiecīgajā CSDD nodaļā, kā man CSDD paskaidroja rīgā CSDD darbinieks, bet tā kā šobrīd ir datu neizpaušanās likums, tad neko CSDD nesniegs, izņemot ja nav paziņa kāds, kurš var uz sava risku pārbaudīt informāciju.
Un cik es zinu, tad pirmkārt, nav jāiet uz tiesu, bet ar atrasto mantu uz policiju, kur vēl vairāk ar cilvēku negrib krampēties, kā CSDD.

Givar
17.Jan 2018
+ 2
patīk
- 0
Nav saprotams, cik var tukši muldēt par to kā būtu, ja būtu.
Māris97 visu pietiekami skaidri uzrakstīja. CSDD informatīvais tel. 670 257 77, ja grūtības to atrast.
Ja uz rokas ir TR līdzekļa reģistrācijas apliecība , zināmi reģistrācijas dati, tad oficiālu informāciju no CSDD var pieprasīt un saņemt šī TR līdzekļa likumīgs īpašnieks vai tā mantinieks (apliecinot ar mantojuma dokumentiem, kuros ir minēts konkrētais transporta līdzeklis vai cita atzīme, kas parāda mantojumā šī transporta līdzekļa esamību).
Ja nav ne īpašnieks, ne tā mantinieks, tad CSDD informāciju ir tiesīgs pieprasīt zvērināts advokāts (līdzīgi kā datus par TR līdzekļa īpašnieku iegūst auto stāvvietu-reketieri un to uzdevumā strādājošie parādu piedzinēji).
CSDD datu bāzē ir jābūt pieejamiem visiem LPSR laikos reģistrētajiem TR līdzekļiem.

vlDream
03.Sep 2018
+
patīk
-
Labdien!

Saskaņā ar likumdošanā noteikto kārtību visu transportlīdzekļu reģistrācijai ir jāiesniedz transportlīdzekļa reģistrācijas dokuments un īpašuma tiesības apliecinošs dokuments. Ja motociklam bija PSRS laika reģistrācijas dokumenti, tad īpašnieks var lūgt informācijas pārbaudi CSDD arhīvā.

Ja CSDD arhīvā datus neatrod un transportlīdzeklim vispār nav nekādu dokumentu un nav zināms tā pēdējais reģistrētais īpašnieks, to reģistrēt iespējams tikai šādos gadījumos:
- ja motocikls ir bezīpašnieka manta un lēmumu par to, kam atļauts to turpmāk reģistrēt īpašumā, pieņēmusi tiesa;
- ja motociklam tiek piešķirts vēsturiskā spēkrata statuss (statusu piešķir CSDD Motormuzejs) un vēsturiskā spēkrata īpašuma tiesības nav juridiski pierādītas, to reģistrē Latvijas Antīko automobiļu kluba vai tā biedru lietošanā. Šādā gadījumā īpašuma tiesības apliecinošs dokuments ir Latvijas Antīko automobiļu kluba izsniegts vēsturiskā spēkrata reģistrācijas iesniegums. Transportlīdzekļa reģistrācijas apliecības sadaļā "Īpašnieks" norāda Latvijas Antīko automobiļu klubu vai tā biedru, bet sadaļā "Piezīmes" papildus norāda "Aizliegts atsavināt".



Ar cieņu, CSDD.
 
 
« 12 »

Pēdējie ziņojumi Forumā