Aizmirsi paroli?

martins13 8.Feb 2011
+
-
Kādi šogad ir paredzēti pasākumi,viss kas saistīts ar retro moto?
nevaru atrast :(

ja 1.Apr 2011
+
-
http://aak.lv/pasakumi

jonsss 1.Apr 2011
+
-
Vēl jau bez šiem ir retrotūrists2011 jūlija sākumā.

tūrists 12.Apr 2011
+
-
jonsss :
Vēl jau bez šiem ir retrotūrists2011 jūlija sākumā.

"Ja" informēja, ka AAK ir par lepnu, lai iekļautu savos sarakstos tik necilus pasākumus... :)

Kristaps 12.Apr 2011
+
-
Bet vismaz progress AAK pasākumu sarakstā ir redzams: Ja rīkotie pasākumi, Viļaka, Retro Jūrmala ir iekļauti un pat dezamet organizētais Mopēdu salidojums.

oilmaster 12.Apr 2011
+
-
Tas nekas, ka "RETROTŪRISTS" ir apmeklētāks un vienozīmīgi labāk noorganizēts pasākums nekā dažī labi citi tur iekļautie, kam vajadzētu pamācīties, kā visam būtu janorit!!! :(

jonsss 13.Apr 2011
+
-
Vai tad Viļaka arī ir lietotāja Ja organizēta, sarakstā jau rāda ka klubs *cīrulīši* organizators?

jonsss 13.Apr 2011
+
-
Starp citu šogad motociklu rūpnīca Minska (PA JAUNAM M1NSK) svin 60 gadu jubileju un 16-17 jūlijā ir paredzēts to atzīmēt.
Varbūt kādam būtu interese uz turieni doties ar moto? Vislabāk jau protams ar kādu MINSKU! :)

Kristaps 13.Apr 2011
+
-
jonsss :
Vai tad Viļaka arī ir lietotāja Ja organizēta, sarakstā jau rāda ka klubs *cīrulīši* organizators?

Nav, to organizē dzincha:
http://www.retromoto.lv/forum/vilaka-2011-t8208.htm

Agrāk tajā sarakstā bija tikai AAK pasākumi. Un nostāja par Viļaku, Ja organozēto RetroSezonas atklāšanu un citiem ne AAK pasākumiem bija, ka tie Nav cienīgi.

tūrists 13.Apr 2011
+
-
Nez, kādas ir prasības iekļūšanai cienīgo pasākumu sarakstā.. \m/ :D

ja 13.Apr 2011
+
-
2010.gadā bija tikai mūsu ,,necienīgie,,pasākumi, cienīgo motopasākumu ....nu vienkārši AAK nebija!
Lai iekļautu šos pasākumus sarakstā nācās pacīnīties, jo tagad esmu AAK padomē (pateicoties tieši motociklistu balsīm) un esmu nedaudz ietekmējis lietas. Par ,,turista,, pasākumu esmu visus datus savlaicīgi iesniedzis noteiktā kārtībā, pēdējo reizi par šo jautājumu esmu informējis AAK prezidentu kurš apsolīja pārpratumu novērst.....gaidu! Par visu ap retroturista peripētijām saistītos jautājumus esmu atreferējis turistam....

tūrists 13.Apr 2011
+
-
ja :
2010.gadā bija tikai mūsu ,,necienīgie,,pasākumi, cienīgo motopasākumu ....nu vienkārši AAK nebija!
Lai iekļautu šos pasākumus sarakstā nācās pacīnīties, jo tagad esmu AAK padomē (pateicoties tieši motociklistu balsīm) un esmu nedaudz ietekmējis lietas. Par ,,turista,, pasākumu esmu visus datus savlaicīgi iesniedzis noteiktā kārtībā, pēdējo reizi par šo jautājumu esmu informējis AAK prezidentu kurš apsolīja pārpratumu novērst.....gaidu! Par visu ap retroturista peripētijām saistītos jautājumus esmu atreferējis turistam....

Visu cieņu JA. Es tiešām par šo esmu informēts, un ir ļoti patīkami, ka kāds par mums cīnās. Progress ir redzams un tas ir labi. :like: Par Retrotūristu jāsaka, ka AAK pasākumu saraksts nav pašmērķis, galvenais ir kvalitatīvs pasākums. :)

Jaunākie ziņojumi forumā