Aizmirsi paroli?

Oskars 9.Sep 2008
+
-
Sveiki...lasot pasākumu diskusijas dažas dienas atpakaļ izlasīju par to ka netalu no Tallinas (20-30km) vienā pilseta bus retro tirgus ja nemaldos 7 Oktobrī.Sodien gribeju vairak uzzinat,bet vairs nevaru atrast to sadaļu kur tas bija.Varbut kādam ir Info..vai kāds likns kur paskatīties !! Būšu pateicigs par jebkuru informaciju! :pioner:

P.S esmu nolemis aizbraukt!! :macies:

Oskars 10.Sep 2008
+
-
Liels paldies :good!:

Letinjsh 10.Sep 2008
+
-
es tai mājaslapā neko nevaru saprast, kad tad īsti tas pasākums ir?
bet nu aizbraukt varētu, tas jau tepat kaimiņos!

Aldis 10.Sep 2008
+
-
Letinjsh :
es tai mājaslapā neko nevaru saprast, kad tad īsti tas pasākums ir?
bet nu aizbraukt varētu, tas jau tepat kaimiņos!
It's organized by Eesti Vanamootorratta Klubi (Estonian old-timer moto-cycles club) UNIC-MOTO in first sunday of May and October.

Oskars 10.Sep 2008
+
-
Sanāk ka ta pasākums notiek 5. Oktobrī :macies: Bildēs izskatas iespaidīgi.Viss tapat ka pie mus Ikšķilē,jo agrak būsi jo labak!

Letinjsh 10.Sep 2008
+
-
Paldies par paskaidrojumu! :) varētu jau aizbraukt un apskatīties kas tur ir vairāk vai mazāk nekā latvijā!

edgarsa 10.Sep 2008
+
-
Letinjsh :
Paldies par paskaidrojumu! :) varētu jau aizbraukt un apskatīties kas tur ir vairāk vai mazāk nekā latvijā!

Biju gadu atpakaļ tajā tirgū - ne ar ko jau viņš neatšķiras no Ikšķiles (nu varbūt varētu teikt, ka "pāris moču vairāk tur") un pats stulbākais, ka visu ko tur nopirku - nopirku no latviski runājošiem pārdevējiem :D un tādu tur nebija maz :)

Letinjsh 10.Sep 2008
+
-
edgarsa :
Letinjsh :

Biju gadu atpakaļ tajā tirgū - ne ar ko jau viņš neatšķiras no Ikšķiles (nu varbūt varētu teikt, ka "pāris moču vairāk tur") un pats stulbākais, ka visu ko tur nopirku - nopirku no latviski runājošiem pārdevējiem :D un tādu tur nebija maz :)

nu tā jau vienmēr! čehijas tirgū vienīgās emkas un urālus ko varēja nopirkt ar tirgoja Latvieši! :)
P.S. gribas aizbraukt un apskatīties, varbūt atrodu sen meklētos iž PS hēbeļus! :)

edgarsa 10.Sep 2008
+
-
Letinjsh :
edgarsa :
Letinjsh :

nu tā jau vienmēr! čehijas tirgū vienīgās emkas un urālus ko varēja nopirkt ar tirgoja Latvieši! :)
P.S. gribas aizbraukt un apskatīties, varbūt atrodu sen meklētos iž PS hēbeļus! :)

Mēs arī domājam aizbraukt, bet vairāk domājam šogad par Vāciju - vajag saņemties un apskatīt beidzot kārtīgu tirgu

Kristaps 10.Sep 2008
+
-
Kurā datumā, tad ir Manheimā?

edgarsa 10.Sep 2008
+
-
Kristaps :
Kurā datumā, tad ir Manheimā?

Īsti neesmu pārliecināts, bet dzirdēju, ka kāds teica, ka nākamjā nedēļā pēc Igauņu tirgus

dzincha 10.Sep 2008
+
-
cenas igauņos esot vēl lielākas kā ikšķilē ,vai taisnība- nezinu ???

retromotomans 10.Sep 2008
+
-
dzincha :
cenas igauņos esot vēl lielākas kā ikšķilē ,vai taisnība- nezinu ???

Man atkal kāds teica pretējo: cenas tur esot zemākas un iznāk pat tā, ka pa reizei šādas tādas lietas ved arī uz Ikšili no Igaunijas. Pats neesmu pārbaudījis, tikai atstāstu vienu versiju.

gacuminjs 12.Sep 2008
+
-
tajos tirgos var dabut mopedu rezerves daljas - riga 11/13?! jo man sis tas vajadzigs! paslaik man vairak intrese ko var atrast iksile, jo tas tuvak neka igaunija!

ja 12.Sep 2008
+
-
var jau filozofiskās kategorijās-tuvāk telpā, tālāk laikā :)

elf 20.Sep 2011
+
-
Būs laikam jāaizbrauc....

Restauratoru Tagadi diena

2011.gada 2.oktobris.

http://unic-moto.ee/component/content/article/1-uritused/1-tagadi-restauraatorite-paev

Jaunākie ziņojumi forumā