Aizmirsi paroli?

« Iepriekšējais 123Nākošais »

Jamac 16.Jun 2008
+
-
uz krekla uzrakstit: retro donors NIKS brauc un pievienojies :D

juriz 16.Jun 2008
+
-
Kristaps :
Kad uztaisīšu uzlīmes (ja uztaisīšu), uzlīmes došu tikai tiem, ka brauc uz kaut kādiem pasākumiem. Līdz ar to pie uzlīmes tiks, tikai tie kas ir pielaisti pie pasākuma. Tolmeta kunga braucamie tāda veidā nekādi netiks pie uzlīmes.
Savādāk kāda jēga no uzlīmes, ja tu ar to moci braukā tikai apkārt savai mājai, vai vispār stāv tev tikai garāžā.

Tā kā pats cenšos apmeklēt lielāko daļu pasākumu, tad uzlīmes arī uz vietas varētu rokās iedot.

Par uzlīmes izskatu pašlaik domāju šādu (tikai beigās aiz RetroMoto vēl .lv) izmēros maziņas, max 6 x 3cm
http://retromoto.lv/forum/templates/BlueDim/images/logo_phpbb.gif

īsāk sakot visas uzlīmes arī paliks galvaspilsētas robežās, attālākajiem nostūriem uzlīmes tik pat kā nespīd! geek

Mixx 16.Jun 2008
+
-
Juriz, spīd un kā vēl. :)
Par visu šo padarīšanu noteikumus vajag stingrus, kā jau te minēja.
Edgarsa, ir ir pirmskara tehnika, tā vēl jānogatavina. :)

edgarsa 17.Jun 2008
+
-
Mixx :

Prieks - tu varētu jau tagad sākt pastāstīt par to - varbūt kāds vēl slēpj kādu tādu moci garāžā un nestāsta :) - domāju, ja šeit parādīsies informācija par pirmskara teniku - tas arī piesaisīts nopietnākus interesentus šim forumam

Kristaps 17.Jun 2008
+
-
edgarsa :
Mixx :

Prieks - tu varētu jau tagad sākt pastāstīt par to - varbūt kāds vēl slēpj kādu tādu moci garāžā un nestāsta :) - domāju, ja šeit parādīsies informācija par pirmskara teniku - tas arī piesaisīts nopietnākus interesentus šim forumam

Cik tad Latvijā ir to cilvēku, kas nodarbojas ar pirms kara tehnikas restaurāciju un lieto ikdienā internetu?
Varbūt daži, bet nedomāju, ka kādam no viņiem ir vēlme un laiks sēdēt kaut kādos forumos.

Forumos sēž skolnieki, studenti, bezdarbnieki un biroja darbinieki. Ja man nebūtu lielāka dienas daļa jāpavada biroja pie datora, tad es te diez vai parādītos biežāk, kā vienreiz nedēļā.

Un cik vēl ir tādu cilvēku, kas atjauno pirms kara tehniku hobija pēc. Nezinu nevienu. Tas vairs nav hobijs bet smags darbs.

edgarsa 17.Jun 2008
+
-
Kristaps :

Un cik vēl ir tādu cilvēku, kas atjauno pirms kara tehniku hobija pēc. Nezinu nevienu. Tas vairs nav hobijs bet smags darbs.

Pāris tādu pazīstu - bet uz uzaicinājumu pievienoties šim forumam saņēmu atbilidi: "kāda velna pēc? - tur tikai Jawu īpašnieki tusē" (domāju, ka tas nav apvainojums konkrēti Jawu īpašniekiem, bet gan apzīmējums kaut kāda laika perioda mototransportam :) ).
Un par darbu vai hobiju runājot - man tas ir hobijs un domāju, ka es neesmu kaut kādas retas sugas dīvainis :) - nevaru arī iedomāties ātrumā nevienu hobiju, kas būtu iespējams bez līdzekļu un sava laika ieguldījuma

retromotomans 25.Apr 2009
+
-
Nu nezinu, kā ar tām uzlīmēm un T-krekliem, bet katrā ziņā atbalstītu karodziņus vai karogus, kurus var piestiprināt uz retro motocikla vai mopēda speciāli retro salidojumiem! Šāda ideja mani jau nodarbina otro dienu! Kā jums šķiet? Te ir atrodami daži piedāvājumi: http://meklesanas-rezultats.zl.lv/karogi+apdruka/-/-/

Mixx 23.May 2009
+
-
Tā te viss arī pieklusis...
Ja taisam uzlīmes vai T-kreklus, varu parunāt ar čomu, kurš darbojas ar datorgrafiku, lai uztaisa kādu skici uzlīmēm un krekliem. Pēc tam varam tepat apspriest variantus. Salidojumos arī varētu izdalīt. Tā teikt, uzņemos iniciatīvu, ja vēl kāds atbalsta.

zaika 4.Aug 2011
+
-
kā tur palika? nebūs nekādu atribūtu?

ja 4.Aug 2011
+
-
http://foto1.inbox.lv/izhmoto/kuldiga-2011/kakis-392.jpg
vajag uzmanīgi pavērot, diviem pirmajā rindā jau sen ir. Ir daudziem, ap 30, dalīja par labām vietām sezonas atklāšanā.

nillys 10.Nov 2011
+
-
Bet sakiet tāds krekliņš kā attēlā- ar retromoto uzrakstu ir pieejams visiem?

zelch 10.Nov 2011
+
-
Del tada kreklina ,drosi vien bus jadodas uz sezonas atklasanu! Ar ceribu...
He ,kada man talredziga domasana! :D
« Iepriekšējais 123Nākošais »

Jaunākie ziņojumi forumā