Aizmirsi paroli?

« Iepriekšējais 123Nākošais »

Kristaps 30.Jun 2011
+
-
Es arī pamanīju.

Vienīgi neforši, ka 99% cilvēku domās, ka es špikoju no Googles.

Kaut gan es no Twitter nošpikoju.

i_edgars 22.Jul 2011
+
-
Šad tad forums atverās kā viesim (tas ir saprotams kāpēc), BET praktiski nekas pēc izskata neliecina, ka esi iegājis kā viesis! Tā 3 dienas brīnījos, kāpēc nav neviena jauna ziņojuma, kamēr neieraudzīju, ka esmu viesis!
Vai nevar viesiem un dalībniekiem nedaudz kaut ko izmainīt, lai kristu acīs, ka esi iegājis kā viesis (kaut arī iepriekš bija ieķeksēts, ieiet forumā un automātiski mani atpazīt?

AivisG 22.Jul 2011
+
-
Atvainojos par stulbu jautājumu.... Kur var redzēt PM? Pamanīju ka delfi manā pastkastē retromoto ziņojumus ielikuši spamu kastē, tātad ziņas līdz manīm uz e-pastu nenonāk, to gan var izlabot, bet es nekādi nevaru atrast vietu kā tikt pie PM. (((( Man nav mega lieli ekrāni datoriem, varbūt kaut kur aiz kadra paliek. Agrāk bija viss skaidri un gaiši.

AivisG 22.Jul 2011
+
-
Atradu! Ziņojumu centrs ar skaitli. Konspirācija...

Kristaps 22.Jul 2011
+
-
i_edgars :
kaut ko izmainīt, lai kristu acīs, ka esi iegājis

Padomāšu. Varbūt ir jau kāds ieteikums?

jonsss 22.Jul 2011
+
-
Man vēl būtu ieteikums, ka viesi nevar apskatīt pievienotās bildes pie tēmām. Ja gribi viņas apskatīt- reģistrējies. ;)

Andris_Z 22.Jul 2011
+
-
Bieži spiežot uz kādu no aktuālajām tēmām, pirmā lapā, nekas nenotiek. Neielādējas un viss. Tā bieži notiek. Strādā smagnējāk kā agrāk. Iepaids, ka varēja strādāk kvalitatīvāk.

i_edgars 22.Jul 2011
+
-
Kristaps :
Padomāšu. Varbūt ir jau kāds ieteikums?

http://www.fordclub.lv/
Sākumlapā ir savādāka auto bilde - biedriem Ford Mondeo, viesiem Ford Mustang.
Bet būtu labāk ja atšķirība būtu tieši foruma lapā. Sasummējot kopā ar AivjaG teikto teiksim uzraksti privātie ziņojumi un iziet (kas būs redzams protams tikai biedriem) krietni lielākā šriftā! Būs redzamāk gan PM, gan tas ka vari iziet, bet viesiem varētu būt tāds pat lielums un uzraksti kā tagad!
Nu kaut kā tā...
P.s. inbox.lv korekti no visiem forumiem atsūta ka ir PM. Kādi 4 - 5 gadi atpakaļ es ar viņiem cīnījos, jo visu kas nāca no krievu saitiem lika pie spama. Paldies dievam sen viss ir kā nākas.

zelch 29.Jul 2011
+
-
Nu baigi brermzē lapa! Esmu izmisumā!:-/

emcix 29.Jul 2011
+
-
Andris_Z :

Andris_Z 22.Jul 18:41 | Citēt iezīmēto Bieži spiežot uz kādu no aktuālajām tēmām, pirmā lapā, nekas nenotiek. Neielādējas un viss. Tā bieži notiek. Strādā smagnējāk kā agrāk. Iepaids, ka varēja strādāk kvalitatīvāk.

Jā tā tiešām ir, bet es saklikšķinu ātri kādas 5x uz tā raksta ko man vajag un tad tomēr aiziet

AivisG 1.Aug 2011
+
-
Sūtāmajiem ziņojumiem vairs nav iespējas labošanai? (((

AivisG 6.Aug 2011
+
-
Ja esmu ielogojies, nav iespējams tēmai lappuses pāršķirt, jo uzreiz spiežās uz ziņojumu centru (iespējams tikai maniem mazajiem datoru ekrāniem).

AivisG 2.Sep 2011
+
-
Kamdēļ tādas mocības ar sludinājumu attēlu ievietošanu. Nav img pogas, improvizēju ziņojumos laika taupīšanai un ievietoju, bet rāda tikai 1 reizi no 10. Inbox kļūda?

zelch 10.Oct 2011
+
-
Kapec man rada 65 tukstosus jaunas zinas?

Dalgo 10.Oct 2011
+
-
Varbūt tiešām sen neesi skatijies ienākošās ziņas? :)

JANCIS89 11.Oct 2011
+
-
man arī rāda ko traku.
http://content23-foto.inbox.lv/albums174497431/cesugaisais89/desktop/retro.jpg

Tagad viss kārtībā, paldies.

zelch 18.Nov 2011
+ 1
- 0
Kapēc nav iespējama pirms ziņojuma publicēšanas priekšapskate?
« Iepriekšējais 123Nākošais »

Jaunākie ziņojumi forumā