Aizmirsi paroli?

« Iepriekšējais 123Nākošais »

Kristaps 10.May 2011
+
-
Pirms pilnībā pāreju no RetroMoto.lv esošās versiju, piedāvāju iespēju iepazīties ar Jauno versiju.

http://new.retromoto.lv/

Par to, kas jauns: http://new.retromoto.lv/blog/citi/i91-retromoto-vortala-jauna-versija/

Labprāt dzirdētu kritiku un ieteikumus ko pamainīt un palabot.

M-72N 10.May 2011
+
-
Sveiks! Daudz laika nav, bet uz pirmo skatienu prasās košāku un enerģiskāku. Un kāpēc nelepoties ar RETROMOTO.???? maziņš un sīciņš! :( Tad pozetīvi ka tirgus ir sadalīts un atsevišķi.

martins13 10.May 2011
+
-
patiešām derētu košāku.

zelch 10.May 2011
+
-
Tads pelēcīgs ir gan... Ļoti labi ,ka meklētājs darbosies uz google!! :like:

paravoziks 10.May 2011
+ 1
- 0
Tīri labs,prasītos kaut ko pa malām ar retro saistību,bet protams jāskatās ka viss kopā izskatīsies.Domāju ka viss ir tikai laika jautājums. :like:

paravoziks 10.May 2011
+ 1
- 0
Tīri labs,prasītos kaut ko pa malām ar retro saistību,bet protams jāskatās ka viss kopā izskatīsies.Domāju ka viss ir tikai laika jautājums. :like:

tūrists 12.May 2011
+
-
A man patīk, neliekas ka vajadzētu košāku. Tieši jāietur tādu atturīgu retro stiliņu. :like:

koko 12.May 2011
+
-
Prasās košāku gan, tāds pelēcīgs...

Kristaps 12.May 2011
+
-
Par košumu- primārais tomēr ir saturs un informācija, tad ergonomika (lietošanas ērtums, lapu savstarpējā navigācija). Koši un krāsaini foni, lieli attēli tam visam manuprāt tikai traucē.

koko 16.May 2011
+
-
Kopš jaunās versijas man visu laiku rāda, ka ir 1 neizlasīta ziņa, lai gan atverot privāto pastu visas ir izlasītas.

Kristaps 16.May 2011
+
-
Izlaboju

Aigars 16.May 2011
+
-
Automātiski izlecošā papildinfo pie lietotāja bildes ir nedaudz kaitinoša. Un nedaudz moto katalogs pazudis kaut kur. Bet kopumā liels + par dizainu.

gundars2 16.May 2011
+
-
Man rādās kaut kādi divi mistiski neizlasīti ziņojumi, bet man viss pastkastē ir izlasīts!

i_edgars 16.May 2011
+
-
kad nospiežu uz dzeltenās lapas ikonas, lai apskatītu pēdējo (jaunāko) ziņojumu izlec:
404 ERROR
Diemžēl lapa nav atrasta!!
Vai nevar sariktēt, lai būtu iespēja uzreiz nonākt pie pēdējā ziņojuma interesējošā tēmā?

Un smaidiņus ar derētu normālā izskatā, man plikie apzīmējumi neko neizsaka.

zelch 16.May 2011
+
-
i_edgars :
Un smaidiņus ar derētu normālā izskatā, man plikie apzīmējumi neko neizsaka.

Es ar tā domāju ,šitie smaidiņi ir galīgi garām! Un visas lietotāju un sludinājumu mazās bildītes rāda nepilnīgi ,nav labais.

koko 16.May 2011
+
-
Katalogā mēģīnāju salikt mašīnas dažas, bet zaz sadaļā laikam pa lielu bildi ieliku un paiet mūžība, kamēr ielādē, bet kad mēģinu pārlādēt citu mazāku bildi, izmet error, ka atmiņas pietrūkst. Izdzēs to bildi lūdzu.

MC-16 16.May 2011
+
-
Jā katalogos ir šis tas pazudis.

i_edgars 17.May 2011
+
-
Eu - točna - manam avataras 80. gadu rokerim galva nozāģēta!!

Micuks 17.May 2011
+
-
Sūtot privātās ziņas kādi tik tur erorri nemetās!
Paskati log failus!

Kristaps 17.May 2011
+
-
Lietotāja attēlus samazināju, tagad tikai vertikālie attēli ir apgriezti.

Micuks :
Sūtot privātās ziņas kādi tik tur erorri nemetās!
Viss retromoto.lv dažreiz uzkaras, ir vēl kaut kāda nezināma kļūda kura uzkar lapu. Ar privātajiem ziņojumiem nevajadzētu būt sakaram, pamēģini vēlreiz.

koko :
Katalogā mēģīnāju salikt mašīnas dažas

Maksimālais attēla lielums kuru var pievienot ir ~2MB, pievienojot lielāku, ļoti iespējams, ka uzkarsies.

i_edgars :
kad nospiežu uz dzeltenās lapas ikonas
Sataisīju.
« Iepriekšējais 123Nākošais »

Jaunākie ziņojumi forumā