21.maijā 13;00 Pāvilostas pilsētas svētku ietvaros notiks Retromotociklu parāde un projekta "Skrūve pie skrūves un aiziet" prezentācija,visi interesenti kuri vēlas piedalīties parāde ir laipni gaidīti 21.maijā 12;00 Pāvilostas pilsētas stadionā kur notiks reģistrācija un 13;00 sāksim braucienu no stadiona līdz TIC un tur arī motociklus novietojam un tad būs projekta "Skrūve pie skrūves un aiziet" prezentācija. Šeit ir vis Pāvilostas pilsētas svētku plāns http://www.pavilosta.lv/lv/get/nid/31
Ja ir kādas neskaidrības,vai jautājumi varat zvanīt.
Uzmanību visiem Ventspils un Kuldīgas apkārtnes retromāniem! Gribu savākt pulciņu kopīgam braucienam uz šo pasākumu, lūdzu padodiet man ziņu kurš brauks uz PM, te pat pie tēmas vai 26340937. No manas puses startēs 2 moto vienības.
Sveiki visiem!
Tātad pēc divu dienu vizināšanās esmu pie datora. Varu šo to pastāstīt.
Piektdien sazvanījos ar Arni Tomasu un sarunājam randiņu pie manis Kandavā. Viņš brauca uz Kuldīgu palikt pa nakti, lai sestdien var braukt uz Pāvilostu. Atbrauca ar melnu Čezetu 250, paskatījās manu Jawu. Mazliet paslavēja, uz šo to norādīja kā nepareizu. Sarunājām sestdien 10 satikties Kuldīgā pie Statoila un pēc tam uz Jūrkalni un Pāvilostu. Sestdien no rīta velku uz Kuldīgu. Pēc nepilnas stundas esmu Kuldīgā. Statoilā neviena nav. Pēc brīža piebrauc Arnis un sameklējām pa Kuldīgu viņa paziņu( škiet Artūrs) kurš ar Jawu brauc no Rigas. Tālāk ceļš uz Jūrkalni. Pēc neliela brīža esam Jūrkalnē. Gaidām pārējos, mūsu pulciņš pieaug. Arnolds ar Jawu , Jancic ar K-750 un viena 634, pa ceļam vēl IŽ-350( īstais kocenieks bez amīšiem). Tāda kompānija ierodamies Pāvilostā stadionā kur pulcēšanās. Ierodas arī citi Pāvilostas džeki ar Restaurēti Iž Jupiter un Javu, ir aŗi vēl Irbit, kovrovec kā arī modernāki, un čaļi ar krosiniekiem. Ap 13,00 Visi dodamies uz ostu kur močus noliek rindā uz izstādi un turpinās Pāvilostas svētki ar koncertiem, un citām izrīcībām. 16,00 Paredzēta AAK Padomju sekcijas izstāde. Pirms četriem atbrauc viena vecā Volga un kādi trīs dažādi žiguļi. Ir jau četri un vairāk nekā nav. Tā kā man jābūt citā pasākumā Ragaciemā un jānobrauc apmērām 200km dodos projām. Pie Pāvilostas robežas satieku pretī braucot īsto auto kolonnu ar Volgām, Zapiņu, Moskvičiem un veco Kārli. Atpakaļ vairs negribas griezties, pamāju ar roku un dodos tālāk. Tas arī īsumā viss par Pāvilostu no man redzējuma. Man ir arī daži video, bet tos es nemāku pievienot. Uztaisīju no video moment uzņēmumus. Diemžēl arī bildes nemāku pievienot. Poga "ievietot bildi" kaut kā normālā veidā nestrādā.
[/img]
Ja ir kādas neskaidrības,vai jautājumi varat zvanīt.
25464071 Edgars.