Jānis 03 30.Aug 2010 | Pēdējo reizi labots 31.Aug 2010 11:24; labots 6 reizes
+
-
Sveiki!
Esmu sācis restaurēt mopēdu Rīga 16, un man ir daudz neskaidrību, un līdz ar to daudz jautājumu, ceru, ka palīdzēsiet, paldies jau iepriekš.
Un ja kādam ir pieejamas turpmāk minētās lietas, kas atbilst oriģinālajam modelim, tad es tās labprāt iegādātos. Pērku:
1.trosītes un šlaukas
2.Ekspluatācijas grāmatiņu
3.Emblēmu, jeb plāksnīti, kas nāk uz rāmja
4.Spidometru
5.Signāla pogu
6.Arī turpmāk minētās lietas, par kurām man ir neskaidrība, protams, tās, kuras atbilstu R-16 SARKANAJAM modelim.
tel. 26649324
Mopēds ir Rīga 16 SARKANAIS modelis, vēlētos uzzināt, kura gada ražojums ir šis sarkanais mopēds?
Bagāžniekus arī esmu redzējis dažnedažādos, gan krāsotus, gan hromētus, un vēlētos uzzināt kā bija oriģināli?
Sēdekļi arī ir visādās variācijās manīti, bet, kurš tad īsti ir orirģinālais, un vai visiem ir bijuši uzkrāsoti Rīgas logo aizmugurē?
Un par signāla pogām, kādā krasā, tās bija šim modelim, melnas vai baltas?
Ka arī gumijas, vai uz priekšējā un aizmugurējā spārna, vai tādas bija, un ja bija, tad kāda, tad īsti bija priekšējam spārnam, 1 vai 2 variants?
1.Uz amartiņiem pašdarbība
2.Uz dubļiniekiem mazais priekšā, garais aizmugurē, bet gāja arī bez viena vai otra
3.Bagāžnieki dažādi
4.Sēdekļi dažādi
5.Slēdži gan melni, gan balti
Restaurācijas gaitā man ir radusies vēl viena neskaidrība, par R-16 sēdekli.
Vai sēdeklim aizmugurē bija uzkrāsots logotips RĪGA vai arī iespiests.
Jo itkā 13 modelim bija iespiests, bet šim atkal uzkrāsots
Esmu sācis restaurēt mopēdu Rīga 16, un man ir daudz neskaidrību, un līdz ar to daudz jautājumu, ceru, ka palīdzēsiet, paldies jau iepriekš.
Un ja kādam ir pieejamas turpmāk minētās lietas, kas atbilst oriģinālajam modelim, tad es tās labprāt iegādātos.
Pērku:
1.trosītes un šlaukas
2.Ekspluatācijas grāmatiņu
3.Emblēmu, jeb plāksnīti, kas nāk uz rāmja
4.Spidometru
5.Signāla pogu
6.Arī turpmāk minētās lietas, par kurām man ir neskaidrība, protams, tās, kuras atbilstu R-16 SARKANAJAM modelim.
tel. 26649324
Mopēds ir Rīga 16 SARKANAIS modelis, vēlētos uzzināt, kura gada ražojums ir šis sarkanais mopēds?
Bagāžniekus arī esmu redzējis dažnedažādos, gan krāsotus, gan hromētus, un vēlētos uzzināt kā bija oriģināli?
Sēdekļi arī ir visādās variācijās manīti, bet, kurš tad īsti ir orirģinālais, un vai visiem ir bijuši uzkrāsoti Rīgas logo aizmugurē?
Un par signāla pogām, kādā krasā, tās bija šim modelim, melnas vai baltas?
Ka arī gumijas, vai uz priekšējā un aizmugurējā spārna, vai tādas bija, un ja bija, tad kāda, tad īsti bija priekšējam spārnam, 1 vai 2 variants?
Vai uz priekšējās dakšas bija šādas gumijas?