Aizmirsi paroli?

river33 18.Dec 2009
+
-
Varbut kads zina kur var iegadaties kadu no Sporta versijam?(SZ) :shock:
Vai kadu citu noderigu info par S versijam.... :macies:

Armands 18.Dec 2009
+
-
tāda tehnika maksā tukstošos Euro, ar pieejamību arī, ir kā ir...

ko ar tādu darīsi ? :D

river33 19.Dec 2009
+
-
To ka maksaa daargi sporta tehnika par to Esmu informeets Bet tomeer ceriibas neatmetu!!! :D

Man ir dazzi SZ mopeedi un veelos tagad ieguut kadu no
S-versijaam.... geek

arvx 19.Dec 2009
+
-
ja tā reāli pieet šai lietai tad manuprāt tev dabūt šādu Rīgu ir visai nereāli. geek Cik zinu tad viena 17s vai 19s atrodas Nīderlandē, var aplūkot mājaslapā www.emot.nl. Vispār nīderlandieši ķerti uz šitiem mazo kubatūru verķiem. Drīzāk vari dabūt kādu Kreidler, to diezgan padaudz, tik ir arī replikas. Tādu vienu var dabūt par 12000 EUR www.mobile.de.
Vai kāda no šīm sportiskajām rīgām ir arī Latvijā, izņemot vienu motormuzejā?

kashinjshh 20.Dec 2009
+
-
Niederlandiets vispar normals 4oms, viens no sakarigakaiem kas var sniegt kadam kadu info par vinjiem, ir vel 4ehs nu no ta neko nevar labu sagaidit tikai smuku ceniku. ir vel normals kadrs kashinsh kursh var pastatit par to.protams nevajg aizmirst visus braucejus tie zin visvairak un vienozimigi vissvarigako informaciju. Aleksandrs S., Raimonds A, utt

gan jau ar laiku tadas tehnikas ari uzpeldes...

es ar laprat iegutu vinalga kadu info par shiem aparatiem un uz tehniku necereshu kaut vai kadu detalju kas kada sturi iekritusi...

river33 21.Dec 2009
+
-
Varbut Tu zini tam Niderlandietim kadu kontaktu(e-mailu)? vai tam ceham?

kashinjshh :
Niederlandiets vispar normals 4oms, viens no sakarigakaiem kas var sniegt kadam kadu info par vinjiem, ir vel 4ehs nu no ta neko nevar labu sagaidit tikai smuku ceniku. ir vel normals kadrs kashinsh kursh var pastatit par to.protams nevajg aizmirst visus braucejus tie zin visvairak un vienozimigi vissvarigako informaciju. Aleksandrs S., Raimonds A, utt

gan jau ar laiku tadas tehnikas ari uzpeldes...

es ar laprat iegutu vinalga kadu info par shiem aparatiem un uz tehniku necereshu kaut vai kadu detalju kas kada sturi iekritusi...

river33 21.Dec 2009
+
-
Kad es saku krat SZ mopedus man daudzi teica ka sito jau tu toc modeli nedabusi ..... bet beigas izradas ka var dabut visu tikai vajag GRIBASSPEKU un LAIKU un protams nedaudz naudas. :macies:

arvx :
ja tā reāli pieet šai lietai tad manuprāt tev dabūt šādu Rīgu ir visai nereāli. geek Cik zinu tad viena 17s vai 19s atrodas Nīderlandē, var aplūkot mājaslapā www.emot.nl. Vispār nīderlandieši ķerti uz šitiem mazo kubatūru verķiem. Drīzāk vari dabūt kādu Kreidler, to diezgan padaudz, tik ir arī replikas. Tādu vienu var dabūt par 12000 EUR www.mobile.de.
Vai kāda no šīm sportiskajām rīgām ir arī Latvijā, izņemot vienu motormuzejā?

arvx 21.Dec 2009
+
-
Martijn Stehouwer.
stehouwer@emot.nl
Nu ieej tač www.emot.nl un pie contacts viss ir rakstīts, gan telefona nr, adrese utt.
Caur viņu droši vien varētu uzzināt kam vēl ir tādi aparāti. Tik manuprāt, ja pat kashinjshh necer dabūt tādu, tad tāds, kas mazāk apdauzījies šajā lietā varētu cerēt vēl mazāk...
Vari apmeklēt arī kādu retro sacīkšnieku pasākumu Nīderlandē, gan jau kāds no vīriem iedos kādu info. Pats gan neesmu tādos bijis, tā kā runā ar kādu kam ir pieredze šajā lietās...

kashinjshh 21.Dec 2009
+
-
vieglak aizbraukt uz zviedriju vienreiz gada shos virus tur var satikt. iespejams ari tos verkus var nopirkt galvenais piedavat pareizu summu.
kaut gan kursh latvietis ir spejigs maksat par mopedu... tad labak noperc to kreidler un mizo tas ir 2 reiz vertigaks un atraks... domaju ja musu bijushiem sportistiem butu iespejas kadas ir shodien iegadaties tas lietas rezultati butu pavisam cita limeni.

es protams ari buti stipri priecigaks ja butu kadam tas aparats pieejams izjaukta veida vieglak detaljas butu taisit! bet ta jagaida uz arzemju kolegiem.Taka uzpriekshu meklejies un piedava lai musu pashu tehnikas ir latvija nevis kaut kur pa pasauli metajas...

Vispar jau musu pashiem ir viens liels fui jasaka neviena ejosha rigele vairs nav... :D nu gandiz neviena...

classicraceparts@hetnet.nl pie shi vira tev bus iespejas iegadaties kreidler cilindrus 50cm3 virs 20zs, aizdedzi krober, un varbut citas lietas...

fa.klimek@tiscali.cz nu shim viram ir vairak ko piedavat, uz vinju tev iespejams butu jaspiez, no vinja var dabut ari smuku pilnu aptecetaju komplektu ar visu stiklinu... man jau baigi patik.! un sakat vienreiz passutit tas detaljas vismaz atkal atsaks braukt uz latviju! :D

nu holandiesha adresi tev jau izmeta kolegi! taka uzpriekshu cinies... man jau patik ka kads vel grib buvet... un zini to ka shis tehnikas vertiba ir tad ja vinja ir spejiga kusteties pa trasi ar labu rezultatu! taka holandiesha rigele bija spejiga nobraukt pa 10vietu tas ir labs raditajs ar kreidleru konkurenci.

un par to krashanu zs mopedu ir pilna pasaule iznemot saciksniekus!
jebkursh kuram nav slinkums var savakt visus razotos mopedus laba stavokli vai atrestauret... kas nu kuram tuvak.

italis 21.Dec 2009
+
-
nopietns restaurators/kolekcionārs nemeklētu unikālu sacīkšu tehniku ar jautājumu forumā - vai kāds nezin kur var nopirkt... Ir atšķirība sameklēt un sakomplektēt kādu no sērijveida modeļiem un cita lieta atjaunot tīrasiņu sacīkšnieku. Un ko tādu var tikai paveikt tādi spečaki kā kashinš :good!:

kashinjshh 21.Dec 2009
+
-
:oops: paldies Tali par labiem vardiem bez tevis jau ari projekts uzpriekshu nekustetos...

river33 21.Dec 2009
+
-
Itali adatu jau siena kaudze ari var meklet.... :D

italis :
nopietns restaurators/kolekcionārs nemeklētu unikālu sacīkšu tehniku ar jautājumu forumā - vai kāds nezin kur var nopirkt... Ir atšķirība sameklēt un sakomplektēt kādu no sērijveida modeļiem un cita lieta atjaunot tīrasiņu sacīkšnieku. Un ko tādu var tikai paveikt tādi spečaki kā kashinš :good!:

kashinjshh 21.Dec 2009
+
-
:D adata tev vieglak atradisies...

Jaunākie ziņojumi forumā