ja :
šodien, 1922.gadā dibināta PSRS

ja :
Viņš bija neatkarīgi no mūsu šī brīža gribas un pasaules uztveres. Man savlaik neļāva runāt par citiem datumiem, bet vai viņu tādēļ nebija ?

Dalgo :
Bet vispēr jā, "borings" baigais. "Obidna" protams, ka velosipēdistiem kautrīgi jāburzās ar benzīngalvām
, neko darīt, žurkuvelosipēdi u.c. retro garā ieturēti šķūningi aizliegti, cenzēti, bet par komunisma tēvu Lenonu, par rokenrola iebrukumu Baltijas valstīs, par ebreju genocīdu pret vācu tautu līdzīgām tēmām ar baigo kaifu un degsmi tauta drukā. Ai - laikam sajuka kaut kas man te, bet ko ta es, es jau neko. Gan mr. ja visu sadzēsīs un saliks pa šūplādēm

RatEnpreis 8.May 2012 23:04
O to es saprot

Spark 8.May 2012 22:33
Par godu Otrā Pasaules kara beigu dienai

Sbech 9.May 2012 09:52
Skaties parakstīšnas datumu un laiku pats:
Sbech 9.May 2012 10:17
Vienīgais - nedomāju vis, ka tie visi, atšķirībā no tiem vācu jūras kājniekiem - saglabāja uzticību zvērestam fīreram Ādolfam un cīnījās par Reihu.
Tad bija propoganda, bet tagat reklāmas riebjas vēl vairāk un vēl vairāk kaitina.
Par darba ražīgumu. 90. gadu sākumā sanāca pavērot tādu pat darbu un darbinieku darba ražīgumu. Teikšu kā ir - Latvijas strādnieki sita pa visām vīlēm pušu vācu strādniekus, gan daudzumā (neatpaliekot kvalitātē), gan prasmē.
Tikai nez no kurienes bāž visos caurumos, ka Latvijā nav darba ražīguma... Nevis strādniekam nav darba ražīguma, bet tiem kas to ir ierobežojuši (ar uzaudzēto radu būšanu kantorī, ar regulāru atskaišu raks'tīšanu), vai atsituši gribēšanu normāli strādāt ar apsmiekla vētrtām algām nu jau 20 gadu garumā.