u minja tu stellku kupili za 15ls ! :daa

Vadja :
:roll: .Man Stella Automats(Chekoslovakia),man nedarbojas 2 atrums ,izpiez35Km uz pirmas ,maximali apgriezieni ,bet otra nejiet,varbut zinat pie ka vaina????

Martinsre :Vadja :
:roll: .Man Stella Automats(Chekoslovakia),man nedarbojas 2 atrums ,izpiez35Km uz pirmas ,maximali apgriezieni ,bet otra nejiet,varbut zinat pie ka vaina????
Nekādā gadījumā nerakājies pa 220m dzinēju, atdod kādam zinošam meistaram, vai kādam kurš to salabotu, pacik tas ir automāts, tad tas nav "20 gabaliņu puzlītis" kā šauļu dzinējs! Es nesen savējo atdevu, un drīz došu otru tādu pašu, man teica ka paldies dievam ka es neko tur nerakos dziļāk, un tā pat tur arī šis tas nebijā tik labi piedomāts kostrukcijā, tākā tur ir pāris jau liekas daļas kuras nemaz vairs nav vajadzīgas, un tur viens zobrats būs jāpiemetina ja būs brīvs pie ass, tas ir viens no ātruma vai sajūga-ātruma zobratiem, pats nezinu, jo izvēlējos pareizi un nelīdu dziļak par apakšējo disku zem tā melnā vāka, tā ir ļoti pazīstama 220m dzinēja vaina!

Helvix :
Vajag dabut fotografijas no čehu stellas rokasgrāmats kā izjaukt motoru! ludzu palīdziet