Aizmirsi paroli?

Vadja 9.Mar 2008
+
-
:roll: .Man Stella Automats(Chekoslovakia),man nedarbojas 2 atrums ,izpiez35Km uz pirmas ,maximali apgriezieni ,bet otra nejiet,varbut zinat pie ka vaina????

ansis trakais 9.Mar 2008
+
-
apsteidzes sajūgā problēma. vajag iztīrīt :macies:

Vadja 9.Mar 2008
+
-
Ansis trakais 8) ,Tu doma nonemt to melnu karbu un tur wisu iztirit????,Ja tu ta doma tad es jau to esmu darijij sodien kaut kadas 4 reizes ,man liekas ka wajag vinuss ..nu tos diskus wisus mainit,pa krieviski tas bus KOЛОДКИjo dazreiz pat palaist newar jo ...eee es esmu Krievs un nezinu ka o sakt pa latviski ,saksu pa krieviski,tam gde eti diski kolodki stjortije i kolinval stojit na meste kogda kirbuljaes,eto mozet vinoj 4to net 2 pereda4i?? :macies: :smiekli:

[ri4a] 9.Mar 2008
+
-
vadja pomenaij prosta koldki :good!: i tam gde kolenval i gde korobka!
u tebja kirbulj neproskakivaet ?

Vadja 11.Mar 2008
+
-
Ri4a :good!: ,neaneproskalziwaet, na kolenwale wse ok,na korobke neeo4enj,prosta max oboroti nabiraet i wse na 2 neperexodit

[ri4a] 11.Mar 2008
+
-
vsja vina v kolodkax! u menja tozh tak bilo kolodki pomenjal i poshla!
no u minja kirbulj proskakival! :ddd: 4utj nagu neslomal!

Vadja 11.Mar 2008
+
-
da :twisted: Kirbulj zestj,toz nogi poodbiwal,ttak umenja na pervoj wsjo otli4no,nado poprobowatj na korobke kolodki pomenjtj ,na kolenvale w4era menjal,ot masini kolodki wzljal iwirizal :smiekli: dengi sekonomil :idea:

Vadja 11.Mar 2008
+
-
U menja wozmozna defekt w zaziganije ili w Dwigatele,4estno ja w avtomatax 0,w ru4nixmnogo ponimaju 8) ,ati moes kartinku swojej stelli pokzatj????

Vadja 11.Mar 2008
+
-
i esjo,esli ti nowije kolodki postawil i wsjora wno po stepeno proskalziwaet,to togda saljnikam piz..... :twisted: ,i maslo wsjo portit geek

ansis trakais 11.Mar 2008
+
-
iespējams :sveiks:

[ri4a] 11.Mar 2008
+
-
fotak nesahranil ! no ana bila paru let nazad v ss.lv s deltovskami barda4kami kazhisj za 150ls !
no ni ja prodaval :D u minja tu stellku kupili za 15ls ! :daa

Martinsre 11.Mar 2008
+
-
Vadja :
:roll: .Man Stella Automats(Chekoslovakia),man nedarbojas 2 atrums ,izpiez35Km uz pirmas ,maximali apgriezieni ,bet otra nejiet,varbut zinat pie ka vaina????

Nekādā gadījumā nerakājies pa 220m dzinēju, atdod kādam zinošam meistaram, vai kādam kurš to salabotu, pacik tas ir automāts, tad tas nav "20 gabaliņu puzlītis" kā šauļu dzinējs! Es nesen savējo atdevu, un drīz došu otru tādu pašu, man teica ka paldies dievam ka es neko tur nerakos dziļāk, un tā pat tur arī šis tas nebijā tik labi piedomāts kostrukcijā, tākā tur ir pāris jau liekas daļas kuras nemaz vairs nav vajadzīgas, un tur viens zobrats būs jāpiemetina ja būs brīvs pie ass, tas ir viens no ātruma vai sajūga-ātruma zobratiem, pats nezinu, jo izvēlējos pareizi un nelīdu dziļak par apakšējo disku zem tā melnā vāka, tā ir ļoti pazīstama 220m dzinēja vaina! :)

Martinsre 11.Mar 2008
+
-
Martinsre :
Vadja :

Nekādā gadījumā nerakājies pa 220m dzinēju, atdod kādam zinošam meistaram, vai kādam kurš to salabotu, pacik tas ir automāts, tad tas nav "20 gabaliņu puzlītis" kā šauļu dzinējs! Es nesen savējo atdevu, un drīz došu otru tādu pašu, man teica ka paldies dievam ka es neko tur nerakos dziļāk, un tā pat tur arī šis tas nebijā tik labi piedomāts kostrukcijā, tākā tur ir pāris jau liekas daļas kuras nemaz vairs nav vajadzīgas, un tur viens zobrats būs jāpiemetina ja būs brīvs pie ass, tas ir viens no ātruma vai sajūga-ātruma zobratiem, pats nezinu, jo izvēlējos pareizi un nelīdu dziļak par apakšējo disku zem tā melnā vāka, tā ir ļoti pazīstama 220m dzinēja vaina! :)

bet protams ja tu pats esi meistars, (ko es apšaubu jo tu mums vaicā) tad vari arī pats taisīt, mopēdu rez. daļu katalogi ir noderīgi tam!

Vadja 11.Mar 2008
+
-
Vsem Spasibo za pomo6, :good!: :good!: 8) Visiem paldies par palidzibu 8) 8) 8)

Helvix 24.May 2011
+
-
Vajag dabut fotografijas no čehu stellas rokasgrāmats kā izjaukt motoru! ludzu palīdziet

qmaris 24.May 2011
+
-
Helvix :
Vajag dabut fotografijas no čehu stellas rokasgrāmats kā izjaukt motoru! ludzu palīdziet

http://foto.inbox.lv/pitbull223/CZECH-STELLA-REPAIR-MANUAL

Jaunākie ziņojumi forumā