Aizmirsi paroli?

« Iepriekšējais 1234567Nākošais »

[ri4a] 20.Jun 2010
+
-
regule tauriti
prieksha uzgrieznis un skruve
un prove

viraudas ass 22.Jun 2010
+
-
Nesen gaaju TA ar 72 gada JAWinu, nu nebija man taa otra spogula, iedeva slimiibas lapu:). Paarbaudiija gaismas, iedarbinaaju un izbrauca metrus 200 turpat pa rinki. Buutu bijis spogulis, viss buutu ok.

AivisG 22.Jun 2010
+
-
Nu lūk - teicu tak! Man ir ceļojošais spoguļu komplekts, maksā 7.50Ls Der visiem. Tā pat kā ir ceļojosais ugunsdzēšamais, aptieka un trijstūris, kuru demonstratīvi lieku pie pasažiera sedekļa kājuvietas jebkuram līdzeklim, kuram ir 4+ braucamie riteņi.

riepa1122 22.Jun 2010
+
-
viraudas ass :
Nesen gaaju TA ar 72 gada JAWinu, nu nebija man taa otra spogula, iedeva slimiibas lapu:). Paarbaudiija gaismas, iedarbinaaju un izbrauca metrus 200 turpat pa rinki. Buutu bijis spogulis, viss buutu ok.

Es gāju savai Jawiņai apskati man pietika ar vienu spoguli. un pat neko neteica ka vajag divus.

koko 22.Jun 2010
+
-
Šodien dabūju slimības lapu jo nebija spoguļu un spidometram nolūza bultiņa pa ceļam :D
Gāju Talsos un tiku cauri samērā viegli, lai arī mocim aķis bija nosēdies smagi, knapi piedarbināju stumjot, tuvās gaismas lampa arī pa ceļam atteicās.
Darbinieks pagaidija līdz piedarbināju, paskatījās lampas, stāvot uz vietas pārbaudija bremžu esamību un dakšas brīvkustību, kuras nebija. Neriskēja braukt laikam :)
Bieži dzirdēts, ka Talsos ir viegli :good!:

kazarms 24.Jun 2010
+
-
manu opi izlaida cauri ar neejošu spidometru (piedarbinot vai nu nenormāli kratās vai arī uzlec līdz 160) un vēl pa ceļam izsita plauktu uz bedres. Arī starp citu gāju talsos.
« Iepriekšējais 1234567Nākošais »

Jaunākie ziņojumi forumā