Kristaps :
Vēsturiskajam spēkratam ir jābūt ražotam līdz 1979. gada 31.dec, lai pretendētu uz statusu.
Un man liekas, ka pēc gadiem 5 nekas nemainīsies. Jo otrie golfi un astotās jawas tā isti nenoveco.

Kristaps :
Un man liekas, ka pēc gadiem 5 nekas nemainīsies. Jo otrie golfi un astotās jawas tā isti nenoveco.

klops_G :
un kur tad paliek tie pagaidām noteiktie minimālie 30 gadi? Tad sanāk ka pirms gadiem 10 jebkurš transporta līdzeklis ,kurš ražots līdz tam 1980.gadam, bija 20 gadus vecss un bija vēsturisks, bet tagad kaut gadu vecāks braucamais nevar pretendēt uz vēsturisko statusu, kaut kā stulbi tas liekas :|

Mixx :
Protams, labas mašīnas. Par to nav runa.
Bet, vai šādas un jaunākas mašīnas ir "Vēsturisks spēkrats."?

AivisG :Mixx :
Protams, labas mašīnas. Par to nav runa.
Bet, vai šādas un jaunākas mašīnas ir "Vēsturisks spēkrats."?
Kāpec gan ne, ja ir oriģināls un 25 g.v.? Setras, talboti, tatra, trabanti, tarpani un cita eksotika to gadu liekas atbilstošaki, protams, bet tāpec ka golfi ir izdzīvojuši ilgak, nav pamats diskriminācijai

mehanikis :
... padomju trabans 1980 gada( viena no pirmajām "plastmasas mašīnām" ja nemaldos ) ar ko viņš īpaši būtu citādāks no līdzīga gada mašīnas piem rekords 80 gada ..... biju prasījis cik man izredžu ir piedalīties retro pasākumā bet izlasot tas tak opels...

, lietu vērtību nosaka mūsu attieksme pret tām!

citi arī grib paskatīties uz bērnības "иномарку" laiciņu atpakaļ kandrīz no ceļa nobraucu ieraugot pilnīgi spīdīgu opeli commadore, viss vienkārši spīdēja, labi ka draudzene ievilka realitātē
trabans pie manis viens braukā(šofere gan slikta)

organizēt ko tādu nav no vieglajiem darbiem, it īpaši tādam studentam kā es