Aizmirsi paroli?

« Iepriekšējais 1234567Nākošais »

Kristaps 26.Apr 2007
+
-
šorīt no rīta, kad beidzot biju nokārtijis dokumentus par blakusvāģi devos pēc tehniskās apskates.
samaksājam kasē 9Ls un dodamies uz tehniskās apskates pieņemšanas mājiņu.
http://photos.fotki.lv/photos/11/W0001384/000138321/000013832070_%23_2_%23_ac1.jpg

Priekš tehniskās apskates vajadzēja uzlikt velvienu spoguli, tam labi noderēja deltas spogulis.
Viss pārējais man ir oriģināls.

Pirmais ar ko sāka pārbaudīt moci bija lampas, iebraucu iekšā pie tā lampu pārbaudāmā un inspektors teica, ka lampas raidītais stars neatbilst normaitīviem, nav tur kaut kāds šķēlums geek . Par to dabūju 2 punktus.
Pēc tam pārbaudīja citas lampas, un blakusvāģa aizmugurējais gabarīts ir orandžs, bet jabūt sarkanam pēc normatīviem. Par to man arī 2 punkti.
Un vēl viens punkts par to, ka spoguļi ir pārāk mazi, tas gan manuprāt ir konkrēti geek .

Par neko citu nepiesējās.

Un nobraukumu ierakstīja 651km 8)

Iedeva slimības lapu, tagad mēnesi varēšu gonkot :) .

Un vēl, ja es pēc mēneša un nākošo TA negribu likt Kamaza spoguļus, kaut kādas jaunas mašīnas lampu priekšā un blakusvāģim stiprināt deltas lampu aizmugurē, tad es varu doties uz Miera ielu skaidroties, lai izskata manu gadījumu atsevišķi un dod atkāpes no normatīviem.

creature2 26.Apr 2007
+
-
Ko vel skate parbauda un kam, gatavojot skatei, butu japievers papildus uzmaniba?
Cik sapratu, veicot apskati, jabut attiecigajai kategorijai?
Paldies.

Mixx 26.Apr 2007
+
-
Bieži pārbauda arī bremzes un kā vispār kustās uz priekšu :)

zaika 26.Apr 2007
+
-
amortizatorus ari parbauda?spogulji par mazu,stulbums vis iistakais

Kristaps 26.Apr 2007
+
-
creature2 :
Ko vel skate parbauda un kam, gatavojot skatei, butu japievers papildus uzmaniba?
Cik sapratu, veicot apskati, jabut attiecigajai kategorijai?
Paldies.

Navajag tiesības. manuprāt man neprasīja personu apliecinošu dokumentus, bet ja prasa tad ar pasi toč pietiek.

Pievērs uzmanību lai visas lampas strādā, taure strādā, abas bremzes labi strādā un vēl noteikti spoguļus jāuzliek. Tas manā gadījumā arī daudz maz viss.
Un vēl lai mocis neizjūk, jo man tas inspektors normāli pa kaucošajiem ar jawu braukāja (man blaķenei beņķis pat atkrita) :D

zaika :

Tos pat mašinai neskatās, jo nav csdd tādas ierīces ar ko varētu noteikt amartizatoru stāvokli. Galvenias lai eļļu nelaiž garām, tas arī viss.

Mixx 26.Apr 2007
+
-
zaika :

Mēs pagājušogad aizdzinām uz apskati divus močus - K-650, K-750 - abiem spoguļi bija līdzīga izmēra kā Kristapam. Pirmajā gadījumā inspektors, kurš baigi mocīja moci, par spoguļiem neko neteica... :roll: Otrajā gadījumā inspektors pat neiedarbināja un nebrauca ar moci :D

Kristaps 26.Apr 2007
+
-
Mixx :
zaika :

Mēs pagājušogad aizdzinām uz apskati divus močus - K-650, K-750 - abiem spoguļi bija līdzīga izmēra kā Kristapam. Pirmajā gadījumā inspektors, kurš baigi mocīja moci, par spoguļiem neko neteica... :roll: Otrajā gadījumā inspektors pat neiedarbināja un nebrauca ar moci :D

Tas ir tavs gals. Jūrmalas inspektori, it īpaši šis izceļas ar īpašu piekasību, ja es būtu līdz Rīgai aizbraucis, tad 99% būtu dabūjis apskati. Jo neviens normāls Jūrmalā neiet apskati. bet man ar savu retro dranduļetu uz Rīgu negribējās galīgi sperties, tapēc pameģināju tepat iziet.
Pēc mēneša domāju ar tādu moci kāda stāvokli viņš tagad ir uz Rīgu aizbraukt pēc apskates.

Kristaps 26.Apr 2007
+
-
Aldis :
Kristap palasi, http://www.csdd.lv/documents/normativiedokumenti/noteikumi/mk/annex_466_81_48.pdf

Domā, ka man galīgi nav ko darīt :D

Un kā tas bija domāts. Es zinu, ka jawa neatbilst 2005 gada normatīviem, bet atbilst oriģinālam. Ja es to pierdādu (miera ielā), tad varu iziet apskati orģinālā paskatā, pat bez spoguļiem. Tikai ir čakars iet caur visām tā instancēm.

Mixx 26.Apr 2007
+
-
Kristaps :
Mixx :
zaika :

Tas ir tavs gals. Jūrmalas inspektori, it īpaši šis izceļas ar īpašu piekasību, ja es būtu līdz Rīgai aizbraucis, tad 99% būtu dabūjis apskati. Jo neviens normāls Jūrmalā neiet apskati. bet man ar savu retro dranduļetu uz Rīgu negribējās galīgi sperties, tapēc pameģināju tepat iziet.
Pēc mēneša domāju ar tādu moci kāda stāvokli viņš tagad ir uz Rīgu aizbraukt pēc apskates.

Tas pirmajā variantā arī bija pārāk piekasīgs, teica, ka K-650 aizmugurē vajag atstarotāju, lai gan tur lukturī ir integrēts atstarotājs. Beigās knapi palaida, vēl nomurmināja, ka pareizi tas nav :)

creature2 26.Apr 2007
+
-
Visidealakie inspektori(mana apkaime) ir valka. Tur nav jauni dzeki ar spidigiem matiem un usam, kas piekasas pie katra sikuma un nepasaka, kas par vainu, tik ievelk keksiti(tadi nu ir valmiera). Valka normala valoda tev pasaka kas par vainu, ko izdarit, piemeram, ka bralenam teica - paklau hari, nu tev tur pil, nu ar tadu galigi nevaru tevi laist, aizbrauc lidz vietejam servim, tev tur dzeki ieliks blivi, pievilks un es tevi palaidisu.
Beigas vel pasaka- nenem launa.

Aldis 26.Apr 2007
+
-
Kristaps :
Aldis :
Kristap palasi, http://www.csdd.lv/documents/normativiedokumenti/noteikumi/mk/annex_466_81_48.pdf

Un kā tas bija domāts. Es zinu, ka jawa neatbilst 2005 gada normatīviem, bet atbilst oriģinālam. Ja es to pierdādu (miera ielā), tad varu iziet apskati orģinālā paskatā, pat bez spoguļiem. Tikai ir čakars iet caur visām tā instancēm.
Nau nekāds čakars, noreģistrē moci ,kā seno spēkratu un nau nekādu problēmu. Es tavā gadījumā , ja jau bija jāpārreģistrē (saistībā ar blakusvāģi) būtu pārreģistrējis kā seno spēkratu.

ripis 27.Apr 2007
+
-
blakusvāģim bremzēm jābūt?

lieps 27.Apr 2007
+
-
Pagāšgad AIZKRAUKLĒ arī man kasījās klāt parto,ka nau pagriezienu un spoguļu,pajautāju lai parāda kur ir rakstīts,ka 70.gada modelim viņi ir nākuši,aizgāja palasīt likumus,pēc 5 minūtēm TA bij izieta :smiekli:

Letinjsh 27.Apr 2007
+
-
Hmm!
Es pirms kādām nedeļām divām izgāju ižam skati ar parastiem spoguļiem kas nu nebūt nav lielāki par deltas, lukturim stikls ar bija no jawas tāds pilnīgi bez nekādiem staru laušanas punktiem utt. bet nu TA darbinieki to gaismas pārbaudes ierīci gandrīz apgāza kamēr skatīja man uguņus, bet nu neko neteica, vienīgi teica ka priekšējās bremzes esot pa švaku, bet nu TA lapā neko neieķeksēja!

To Kristaps:
Varbūt mēģini nākamo skati iet rīgā, jo cik zinu tad te mazāk čakarē!

i_edgars 27.Apr 2007
+
-
To Kristap, da vienkāši neej pie tā piekasīgā inspektora nākamreiz un pasaki pārējiem lai neiet pie viņa apskati!!!
Visām Jawām ir universālais lukturu stikls, kas ir derīgs gan EU, gan ASV standartam! Ja uz to aizgāja tad stiklu ar atstarotāju var pameklēt traktorveikalos... esmu redzējis tur atbilstoša izmēra gan vecajām, gan jaunajām Jawām, ar E uzklebētu virsū un ar visu iebūvēto gabarīt podsvetku.

zxz 27.Apr 2007
+
-
VOT man ar jautājums vai blaķenei bremzes vajag?

Kristaps 27.Apr 2007
+
-
Aldis :
Kristaps :
Aldis :

Nau nekāds čakars, noreģistrē moci ,kā seno spēkratu un nau nekādu problēmu. Es tavā gadījumā , ja jau bija jāpārreģistrē (saistībā ar blakusvāģi) būtu pārreģistrējis kā seno spēkratu.

Motormuzeja komisija nav tas pats, kas csdd. Man tai jawai līdz
restaurēta motocikla stāvoklim ir ļoti tālu, pat pārāk.
No tā VS-****, mocim nav nekāda jēga. Tas ir vairāk domāts priekš
vecajiem amerikāniem, lai tiem nav lieli nodokļi jamaksā.

ripis :
blakusvāģim bremzēm jābūt?

Man uz jawas nav blakusvāģa bremzes. It kā neko neteica, ka vajadzētu.

Mixx 27.Apr 2007
+
-
Kristaps :
Aldis :
Kristaps :
Aldis :

Motormuzeja komisija nav tas pats, kas csdd. Man tai jawai līdz
restaurēta motocikla stāvoklim ir ļoti tālu, pat pārāk.
No tā VS-****, mocim nav nekāda jēga. Tas ir vairāk domāts priekš
vecajiem amerikāniem, lai tiem nav lieli nodokļi jamaksā.

Ir jau atlaides arī uz TA vai arī tad TA vispār nav jāiet? kā tur īsti ir?
Vēl vecākiem močiem par Jawām jau būtu jēga no VS numuriem, jo tiem nav bremžu uguņi un ir vēl dažas nepilnības...

Kristaps 27.Apr 2007
+
-
Mixx :

Ir jau atlaides arī uz TA vai arī tad TA vispār nav jāiet? kā tur īsti ir?
Vēl vecākiem močiem par Jawām jau būtu jēga no VS numuriem, jo tiem nav bremžu uguņi un ir vēl dažas nepilnības...

Tas VS, nekādas atlaides uz tehnisko apskati pilnība nedod. Tā VS jēga ir, lai vecajām mašīnām nav jamaksā lielais ceļa nodoklis, ko tagad valdība ieviesa. Un tas pagaidām arī viss.
« Iepriekšējais 1234567Nākošais »

Jaunākie ziņojumi forumā