creature2 :
Ko vel skate parbauda un kam, gatavojot skatei, butu japievers papildus uzmaniba?
Cik sapratu, veicot apskati, jabut attiecigajai kategorijai?
Paldies.
zaika :
amortizatorus ari parbauda?spogulji par mazu,stulbums vis iistakais

zaika :

Mixx :zaika :
Mēs pagājušogad aizdzinām uz apskati divus močus - K-650, K-750 - abiem spoguļi bija līdzīga izmēra kā Kristapam. Pirmajā gadījumā inspektors, kurš baigi mocīja moci, par spoguļiem neko neteica... :roll: Otrajā gadījumā inspektors pat neiedarbināja un nebrauca ar moci

Aldis :
Kristap palasi, http://www.csdd.lv/documents/normativiedokumenti/noteikumi/mk/annex_466_81_48.pdf

Kristaps :Mixx :zaika :
Mēs pagājušogad aizdzinām uz apskati divus močus - K-650, K-750 - abiem spoguļi bija līdzīga izmēra kā Kristapam. Pirmajā gadījumā inspektors, kurš baigi mocīja moci, par spoguļiem neko neteica... :roll: Otrajā gadījumā inspektors pat neiedarbināja un nebrauca ar moci
Tas ir tavs gals. Jūrmalas inspektori, it īpaši šis izceļas ar īpašu piekasību, ja es būtu līdz Rīgai aizbraucis, tad 99% būtu dabūjis apskati. Jo neviens normāls Jūrmalā neiet apskati. bet man ar savu retro dranduļetu uz Rīgu negribējās galīgi sperties, tapēc pameģināju tepat iziet.
Pēc mēneša domāju ar tādu moci kāda stāvokli viņš tagad ir uz Rīgu aizbraukt pēc apskates.

Kristaps :Nau nekāds čakars, noreģistrē moci ,kā seno spēkratu un nau nekādu problēmu. Es tavā gadījumā , ja jau bija jāpārreģistrē (saistībā ar blakusvāģi) būtu pārreģistrējis kā seno spēkratu.Aldis :
Kristap palasi, http://www.csdd.lv/documents/normativiedokumenti/noteikumi/mk/annex_466_81_48.pdf
Domā, ka man galīgi nav ko darīt![]()
Un kā tas bija domāts. Es zinu, ka jawa neatbilst 2005 gada normatīviem, bet atbilst oriģinālam. Ja es to pierdādu (miera ielā), tad varu iziet apskati orģinālā paskatā, pat bez spoguļiem. Tikai ir čakars iet caur visām tā instancēm.

Aldis :Kristaps :Nau nekāds čakars, noreģistrē moci ,kā seno spēkratu un nau nekādu problēmu. Es tavā gadījumā , ja jau bija jāpārreģistrē (saistībā ar blakusvāģi) būtu pārreģistrējis kā seno spēkratu.Aldis :
Un kā tas bija domāts. Es zinu, ka jawa neatbilst 2005 gada normatīviem, bet atbilst oriģinālam. Ja es to pierdādu (miera ielā), tad varu iziet apskati orģinālā paskatā, pat bez spoguļiem. Tikai ir čakars iet caur visām tā instancēm.
ripis :
blakusvāģim bremzēm jābūt?

Kristaps :Aldis :Kristaps :Nau nekāds čakars, noreģistrē moci ,kā seno spēkratu un nau nekādu problēmu. Es tavā gadījumā , ja jau bija jāpārreģistrē (saistībā ar blakusvāģi) būtu pārreģistrējis kā seno spēkratu.Aldis :
Motormuzeja komisija nav tas pats, kas csdd. Man tai jawai līdz
restaurēta motocikla stāvoklim ir ļoti tālu, pat pārāk.
No tā VS-****, mocim nav nekāda jēga. Tas ir vairāk domāts priekš
vecajiem amerikāniem, lai tiem nav lieli nodokļi jamaksā.

Mixx :
Ir jau atlaides arī uz TA vai arī tad TA vispār nav jāiet? kā tur īsti ir?
Vēl vecākiem močiem par Jawām jau būtu jēga no VS numuriem, jo tiem nav bremžu uguņi un ir vēl dažas nepilnības...
samaksājam kasē 9Ls un dodamies uz tehniskās apskates pieņemšanas mājiņu.
Priekš tehniskās apskates vajadzēja uzlikt velvienu spoguli, tam labi noderēja deltas spogulis.
Viss pārējais man ir oriģināls.
Pirmais ar ko sāka pārbaudīt moci bija lampas, iebraucu iekšā pie tā lampu pārbaudāmā un inspektors teica, ka lampas raidītais stars neatbilst normaitīviem, nav tur kaut kāds šķēlums
Pēc tam pārbaudīja citas lampas, un blakusvāģa aizmugurējais gabarīts ir orandžs, bet jabūt sarkanam pēc normatīviem. Par to man arī 2 punkti.
Un vēl viens punkts par to, ka spoguļi ir pārāk mazi, tas gan manuprāt ir konkrēti
Par neko citu nepiesējās.
Un nobraukumu ierakstīja 651km 8)
Iedeva slimības lapu, tagad mēnesi varēšu gonkot
Un vēl, ja es pēc mēneša un nākošo TA negribu likt Kamaza spoguļus, kaut kādas jaunas mašīnas lampu priekšā un blakusvāģim stiprināt deltas lampu aizmugurē, tad es varu doties uz Miera ielu skaidroties, lai izskata manu gadījumu atsevišķi un dod atkāpes no normatīviem.