zelch07 :
Vai tad kads teica ,ka jauns auto ir panakumu atslega? Automasina ir parvietosanas lidzeklis! Lielakajai dalai retro tehnikas cienitaju ta ir sirds lieta un hobijs ,bet tas nenozime ,ka vins ar to brauc uz darbu! Es laikam nepareizi izteicos! Es labprat gribetu varet atlauties parsesties jauna auto!

Jauns auto nav nekāda panākumu atslēga! Restauratoriem to vajadzētu saprast vislabāk! Pareizā attieksme un pieeja uz ceļa noturēs arī gaziku, kas 10 gadus tolmetā nomētājies. Pie kam ar tehnisko apskati.
Attieksme "ja mani čakarēs - es čakarēšu" ir pilnīgs gļuks. Nebeidzams aplis, kā rezultātā visi braucam ar 15+ automobiļiem, bet daži apļa iesācēji arī ar 0-.
Ir pie teikšanas arī idioti. Tādi vienmēr būs. Par policuju runājot esmu bijis gan nikns par čakarēšanu, gan arī bezgala pateicīgs.
Nevienam nenovēlu būt tam kam nozagts auto, bet ja tā gadījies, tad no visas sirds novēlu redzēt kā mūsu biedri šoferi midžina ar tālajām gaismām brīdinot par policijas posteni. Un tad tu gaidi un ceri, lai tavs (bijušais) auto netiktu brīdināts...