Aizmirsi paroli?

« Iepriekšējais 123Nākošais »

Seskvočs 13.Jul 2010
+
-
i_edgars :
zelch07 :
Nu ne jau aiz labklājības mēs ar tām 15+ gadus vecajām mašīnām braucam!:not: Es ļoti labprāt pārsēstos 2010. gada auto!

Es gan ne par ko negribu jaunu auto - es neesmu tik bagāts, lai dzītu auto uz dīlera servisu un veiktu OBLIGĀTO tehnisko pārbaudi par apmēram 5 reiz lielāku cenu kā tā reāli maksā! Par jauna auto KASKO es varu nopirkt jau tīri lietojamu, bet dikti pavecu auto... un katru gadu tādu pirkt! Pie kam neuztraucoties, ka kāds nospers, vai ritenis dziļā bedrē nolūzīs. Pie kam gan auto kvalitāte, ieskaitot Mersus, Audi, BMW pēc 1995 gada ir stipri kritusies, un jebkura rezerves daļa šiem ir pat 10 reizes daŗgāka, kā mana 1991 gada Skorpim!!
Jaunu auto var pirkt tikai tie kas neskaita, vai nejēdz skaitīt naudu, i ta pie noteikuma, ka beidzas auto garantija ir ar milzīgu steigu jāmeklē jauns "ļaimīgais" pircējs, jo tūlīt auto nobirs, un pamatīgi.

A par Zivtiņa epopeju - nu dikti grib līdzināties komunistu iedibinātajai kārtībai, ka miliči uz ceļiem bija bieds, nevis palīgs. No komunisma ēras mēs laikam nekad neizkļūsim! Pretstatā rietumiem, kur policists ir palīgs, ja ne Tev, tad pārējiem, lai Tu nevarētu citiem nodarīt lielu kaiti.
Varu neskaitāmus piemērus pievest no Vācijas, pie kam savām acīm redzētos, nevis pārstāstītus! Neviens tur netur auto ar mērķi pārbaudīt tehnisko stāvokli! Drīzāk, ja Tev ir ķibele, tad pa savu rāciju izsauks remontbrigādi (bet tā uz ceļa maksā ļoti dārgi).

Jauns auto nav nekāda panākumu atslēga! Restauratoriem to vajadzētu saprast vislabāk! Pareizā attieksme un pieeja uz ceļa noturēs arī gaziku, kas 10 gadus tolmetā nomētājies. Pie kam ar tehnisko apskati.
Attieksme "ja mani čakarēs - es čakarēšu" ir pilnīgs gļuks. Nebeidzams aplis, kā rezultātā visi braucam ar 15+ automobiļiem, bet daži apļa iesācēji arī ar 0-.
Ir pie teikšanas arī idioti. Tādi vienmēr būs. Par policuju runājot esmu bijis gan nikns par čakarēšanu, gan arī bezgala pateicīgs.
Nevienam nenovēlu būt tam kam nozagts auto, bet ja tā gadījies, tad no visas sirds novēlu redzēt kā mūsu biedri šoferi midžina ar tālajām gaismām brīdinot par policijas posteni. Un tad tu gaidi un ceri, lai tavs (bijušais) auto netiktu brīdināts...

DUALiž 13.Jul 2010
+
-
Aigars :
Zinu vairākus Skorpjus un Opeļus, kas pārvar 20 gadu slieksni. Viss atkarīgs no īpašnieka gribēšanas braukt droši pašam un citiem...

Viss atkarīg no korozijas. Ja nekas nerūsētu, tad opelis būtu labākais

zelch 13.Jul 2010
+
-
Vai tad kads teica ,ka jauns auto ir panakumu atslega? Automasina ir parvietosanas lidzeklis! Lielakajai dalai retro tehnikas cienitaju ta ir sirds lieta un hobijs ,bet tas nenozime ,ka vins ar to brauc uz darbu! Es laikam nepareizi izteicos! Es labprat gribetu varet atlauties parsesties jauna auto!

vaverix 13.Jul 2010
+
-
zelch07 :
Vai tad kads teica ,ka jauns auto ir panakumu atslega? Automasina ir parvietosanas lidzeklis! Lielakajai dalai retro tehnikas cienitaju ta ir sirds lieta un hobijs ,bet tas nenozime ,ka vins ar to brauc uz darbu! Es laikam nepareizi izteicos! Es labprat gribetu varet atlauties parsesties jauna auto!

Piekrītu! :good!:

Skaabe 14.Jul 2010
+
-
Njā šis jau izskatās loģiskāk, tik ka atkal nepaceļ cenu pārvadājumiem ar autobusiem, jo tur jau daudzi tādi grabažas, ka pilnīgi bail! :roll:

P.S. ja kāds pedants atkal salīdzinās ar ārzemēm, kur šā un tā, tad vispirms salīdziniet vidējo algu un arī cenas un mašīnas uzturēšanas iespējas! geek
« Iepriekšējais 123Nākošais »

Jaunākie ziņojumi forumā