Aizmirsi paroli?

ne 12.Mar 2010
+
-
tiem kam patik pannonias te ir ko pasiekaloties

http://ural.hu/www/gallery.php?album=836

zaika 12.Mar 2010
+
-
forši ka var vēl kkur dabūt jaunas daļas...

umahers 12.Mar 2010
+
-
Nu tas jau Ungārijā...

ne 13.Mar 2010
+
-
starpcitu driz atkal uz turini dodos ja kadam kk no turienes vajag tad dod zinju tikai lai nebutu ta kad es tur panemu visu un kad atvedu nevienam neko nevajag .....

ne 14.Mar 2010
+
-
izbraucu 04.11.10

umahers 17.Mar 2010
+
-
Tas ir 4 novembrī,ja pareizi sapratu?

ne 23.Mar 2010
+
-
umahers :
Tas ir 4 novembrī,ja pareizi sapratu?

laikam pagiras taja diena bija kad rakstiju braucu 4 aprili

umahers 23.Mar 2010
+
-
Nu skaidrs,tātad aprīlī.Ar ko brauc,cik daudz ko vari atvest?

ne 25.Mar 2010
+
-
braucu ar vieglo audi a6 es jau vairak braucu tadiem sikumim pakal un ekskursijas pec bet ietilspst autinjaa tiri daudz kautgan ari sedans skaitas

zaika 25.Mar 2010
+
-
tak a6 bagāžniekā var veselu pannu iebāzt, vienā maliņā :D

ne 26.Mar 2010
+
-
ja pa jauc tad ja ... parbaudits :D

umahers 31.Mar 2010
+
-
Kādā valodā sazinies tur? Velkošo zvaigznīti pannai var dabūt? Derētu arī aizmugurējā luktura stikliņš(plastmasa) ,vecā tipa-tas kas zostēviņa knābim līdzīgs :D Kas zin ,kas tās par riepām tur redzamas,vai nav kāda wanderer-a ,varbūt var kautkādas tādas R22x2 jaunas dabūt,bildē jau grūti saprast,cik labas tās lietotās ir.

italis 31.Mar 2010
+
-
umahers :
Derētu arī aizmugurējā luktura stikliņš(plastmasa) ,vecā tipa-tas kas zostēviņa knābim līdzīgs :D Kas zin ,kas tās par riepām tur redzamas,vai nav kāda wanderer-a ,varbūt var kautkādas tādas R22x2 jaunas dabūt,bildē jau grūti saprast,cik labas tās lietotās ir.

Kapēc tā sarežģīt? Tie lukturi pilna Latvija(ja vajag PM), riepas var tepat pasūtīt - Mitas. Atnāk jaunas ar oriģinālo protektoru. Vienīgi to zobratu, ja slinkums meklēt ir jēga vest... Man piemēram TLB aizmugurējais lukturis vajadzīgs, tādu gan te neatrast...

umahers 31.Mar 2010
+
-
Es itkā pie mitas riepām nemaniju tādus izmērus. Kāds tas TLB lukturis izskatas,varbūt kautkur esmu manijis,man te daži tādi mētājas,par kuriem nezinu no kāda verķa.

umahers 31.Mar 2010
+
-
Interesanta panna,tādu nebiju redzējis,mjā...tāda luktura gan toč nebūs.Kura gada modelis tas ir?Laikam gan tādas te latvijā ir tikai dažas,vai arī Tev vienīgajam 8)

italis 31.Mar 2010
+
-
Diemžēl nē :( , viena vēl ir Motormuzejā, viena pie Mežapuķes Jūrmalā...

umahers 31.Mar 2010
+
-
Bet vienalga tas ir LIELS retums,ja tikai 3 eksemplāri :shock: :good!: :good!:

Jaunākie ziņojumi forumā