Apskaidrojiet man, kāda ir atšķirība starp šiem modeļiem, kad dabūšu tiesības labprāt iegādātos bobiku, lidz ar to arī interesee visbiežāk sastopamās "slimības"
ar bobi braucu sacensiibaas,taapeec zinu kaa savu kabatu.galvenaa atshtiriiba 469 pedaalji naak no apakshas,3151 piekarinaati no augshas,labaaks variants 3151 ja vari peerc 3153 tam no ruupniicas naak stuures pastuuzis citaadi ar normaaliem ratiem gruuti stuureet.
padzēsu to, kas neatbilst mūsu pamatidejai
ja
Paldies par informāciju, vēl gribēju pajautāt vai būtu iespējams bez tehniskām problēmām aizgāzt līdz Latgalei (Rēzeknei) un atpakaļ uz Rīgu, kopā ap 600km...
tehniskas probleemas var uzpeldeet jebkuraa briidii.ja kaut kas juuk labaak remonteet veco nekaa pirkt jaunu detalju kaut arii cena var buut tik pat cik remonteejot.""ņo vilka baidiisies mezhaa neiesi?""mauc tik kaa buus taa buus tapeec jau dziivojam lai mekleetu piedziivojumus,un Bobis ir aparaats ar kuru noteikti tos atradiisi ,bet tici man tas ir to veerts .pat ja arii nojuksi ,paarsalsi un dusmosies paies laiks un Bobis atstraadaas ar uzviju.
Mednieks120 : (Rēzeknei) un atpakaļ uz Rīgu, kopā ap 600km.
Priekš normāla bobika tas nav nekas liels!Ja arī gadās ka nobirst 1 tilts tad tā arī nav problēma-atvieno un izņem bojāto detaļu vai pusasis un brauc tālāk ar otru tiltu.
Paldies, tad man rodas jautājums, diemžēl neesmu lietpratējs bobju lietās, bet vēlos to mainīt, tātad tagad esmu iebraucis atšķirībā starp 469 un 3151, tātad jautājums Kāda tad ir atšķirība starp 31512 un 31514? Piedodiet par stulbu jautājumu...
Ticēšu uz vārda, no sākuma biju domājis par Ņivu, atcerējos kad ir tāds gāžamais kā bobiks, nolēmu painteresēties. Tagad jau man ar tā ir pa pilsētu, respektīvi ar to domāju vietas kur ir menti, braucu ar rolleri, ko vēlētos iegādāties, vai aizņemties uz vienu vasaru, bet izklaidei ČŽ 350 ar 6. Jawas Motorīti, par nelaimi kloķenei gultnis beigts - gandrīz un virzuļi jānomaina, kā arī nodilis sajūga kurvis. Birst bišķiņ biežāk kā rolleris, bet remontējama 5x lētāk, un gāž 0,5x ātrāk kā pārtjūnēts rolleris. Vai ar bobi ar tā ir, teiksim salīdzinot ar piemēram Mersi E200 95gada... Slikts piemērs, laikam, bet interesē jūsu viedoklis kungi.
Runāju savulaik ar cilvēku, kas apkalpoja un vadīja milicijas "bobikus".
Miglaini atceros, ka bija divas versijas - "militārā" un "parastā", bet neatceros vairs, pat kura bija labāka. Kaut kādas atšķirības tiltos esot bijušas.
Ko atceoros - ka stingri uzsvēra, ka obligāti un bieži bija jāveic piekares pakope - kaut kādās blīvēs smilts saiet, bija regulāri rūpīgi jātīra un jāeļļo, tad ejot normāli. Ja to nedara - piekari izdangā un neiet. Kaut kā tā.