Atvainojos jau sākotnēji par savu tupumu par jauna topika izveidi.
Ir šads motocikls:
Latvijā reģistrēto transportlīdzekļu pēdējās tehniskā apskates rezultāti
Pārbaudes veids:
Marka, modelis: URAL
Reģistrācijas numurs: TB6244
Nākošās apskates datums: **
Nobraukums (km): **
Novērtējums: **
CO (%):
CO paaugst.(%):
HC (pmm):
Lambda:
Degvielas veids: Benzīns
Pilna masa (kg): 530
Pašmasa (kg): 290
1965 gada M62 , Tips: Moto ar blakusvāģi
1. problēma ir tā ka motocklam reāli nav blakusvāģis , bet palasot forumu sapratu ka pārrakstot motociklu uz savu vārdu to var piereģistret, kā solo bezproblēmām
2. problēma ir tā ka nav numurzīmes, tās ir nozaudētas, tehniskā pase gan ir
3. problēma mocis nav ejošs, bet pirms gribu viņu atjaunināt, tad vajadzētu savest kārtībā papīrus, vai uz to numursalīdzināšanu der motocikls nestrādājošs? (visas detaļas ir savā vietā tikai par viņa bremžu un dzinēju darbību nēesmu augstās domās)
4. Pirms tam jau kāds ir pielicis roku moča pārkrāsošanā, vai es viū ar varu tā pat pārkrāsot ja tehniskajā pasē nav nekādas atsauces par krāsu, vai man jāformē kā pārbūve un jauna tehniskā pase?
5. Kādas ir cenas jaunai tehniskai apsaktei, un par cik pēdējiem gadiem ir jāmaksā ceļa nodoklis reģistrējot vai arī to ceļa nodokli var nemaksāt ja tiek formēts ka nepiedalās ceļu satiksmē?
(CSDD tante man šodien evarēja palīdzēt, iedeva telefonu un teica lai zvanot rīt kaut kādam vecim )
1. Jā nav problēmu
2. Numuru var uztaisīt jaunu
3. Nevajag ejošu, galvenais lai izskatās pēc motocikla
4. Ja jau taisi numuru salīdzināšanu, tad pie reizes nokrāso vēlamajā krāsa un reģistrē.
Kaut kur biju dzirdējis, ka zvans uz CSDD ir zvans 1188 operatoram, tāpēc arī reti kad var palīdzēt.
Vecajam īpašniekam kopā ar jauno īpašnieku jādodas uz csdd. Tur veiks agregāt nr salīdzināšanu, tad arī pie kases teiksiet īpašnieka maiņa, agregāt nr salīdzināšana un maksa par nozaudētu nr zīmi, precīzas cenas paskaties csdd mājas lapā.
Ja mocis skaitās uzskaitē tad ceļanodoklis jāmaksā par pagājušo gadu un šo gadu (mēnešiem, ja grasies nodot nr glabāšanā).
Vēl būs kādi ls par šo un to jāmaksā.
Atvainojos jau sākotnēji par savu tupumu par jauna topika izveidi.
Ir šads motocikls:
Latvijā reģistrēto transportlīdzekļu pēdējās tehniskā apskates rezultāti
Pārbaudes veids:
Marka, modelis: URAL
Reģistrācijas numurs: TB6244
Nākošās apskates datums: **
Nobraukums (km): **
Novērtējums: **
CO (%):
CO paaugst.(%):
HC (pmm):
Lambda:
Degvielas veids: Benzīns
Pilna masa (kg): 530
Pašmasa (kg): 290
1965 gada M62 , Tips: Moto ar blakusvāģi
1. problēma ir tā ka motocklam reāli nav blakusvāģis , bet palasot forumu sapratu ka pārrakstot motociklu uz savu vārdu to var piereģistret, kā solo bezproblēmām
2. problēma ir tā ka nav numurzīmes, tās ir nozaudētas, tehniskā pase gan ir
3. problēma mocis nav ejošs, bet pirms gribu viņu atjaunināt, tad vajadzētu savest kārtībā papīrus, vai uz to numursalīdzināšanu der motocikls nestrādājošs? (visas detaļas ir savā vietā tikai par viņa bremžu un dzinēju darbību nēesmu augstās domās)
4. Pirms tam jau kāds ir pielicis roku moča pārkrāsošanā, vai es viū ar varu tā pat pārkrāsot ja tehniskajā pasē nav nekādas atsauces par krāsu, vai man jāformē kā pārbūve un jauna tehniskā pase?
5. Kādas ir cenas jaunai tehniskai apsaktei, un par cik pēdējiem gadiem ir jāmaksā ceļa nodoklis reģistrējot vai arī to ceļa nodokli var nemaksāt ja tiek formēts ka nepiedalās ceļu satiksmē?
(CSDD tante man šodien evarēja palīdzēt, iedeva telefonu un teica lai zvanot rīt kaut kādam vecim )