ir ir atslēga,bet kad biju šodien garažā,konstatēju ka viņa ir palikusi mājā
cilindram nebija nekāda sakara ar aķīti,tur bija kas cits. Jo 1.šķaudīja un 2. sākot strādāt nāca melni biezi dūmi -droši ka bija labi pārlējies,un ilgi bija stāvējusi.
Sveces un svečvadus ,jaunus ,protams,bet ļoti svarīgs kvēlskaitlis,viens otrs savā laikā ar visu krutumu ieliekot uzrakstu CHAMPION,,neskatot ciparus,panāca to ka koksā dzenot izkusa izolatori un iekrita cilindros,pirmais ,parasti,sāk lekties kreisais,vienkāršākais pārbaudes veids,ar visu veco, kriss kross,1sveces, 2pīpes,3svečvadi ar indukcenēm,vadu pārspraušana ,ja ne,pēc tam tikai motors-nr1 kloķenes gala blīvslēgi,ja tik pat veci kā dampis....vispār viņos nav ko īpāši meklēt,visu var dzirdēt no ārpuses,atšķirībā no638
Sveces un svečvadus ,jaunus ,protams,bet ļoti svarīgs kvēlskaitlis,viens otrs savā laikā ar visu krutumu ieliekot uzrakstu CHAMPION,,neskatot ciparus,panāca to ka koksā dzenot izkusa izolatori un iekrita cilindros,pirmais ,parasti,sāk lekties kreisais,vienkāršākais pārbaudes veids,ar visu veco, kriss kross,1sveces, 2pīpes,3svečvadi ar indukcenēm,vadu pārspraušana ,ja ne,pēc tam tikai motors-nr1 kloķenes gala blīvslēgi,ja tik pat veci kā dampis....vispār viņos nav ko īpāši meklēt,visu var dzirdēt no ārpuses,atšķirībā no638
par izpūtējiem gan dīvaini,es zinu ka viņus lika no 38 jawām,man paziņas paši meklēja tos izpūtējus lai tik var uzskrūvēt un krutāk izskatītos.bet ja jau ir bijuši pēdējiem modeļiem tad nestrīdēšos.
tiku skaidrībā ar aizdedzi. spolei bija nost zilais vads-gandrīz nost. paregulēju aizdedzi,sakārtoju vadus.Zinot ka rūca tāpat tad būs tikai labāk. Nomainīju vienu -pīpīti-bija ar dažādām pretestībām-labāk ka vienāds viss.
Pēc aizdedzes revīzijas,kurbuļa remonta. Man vienam nesanāca nofilmēt,bet būs jātic man uz godavārda,ka pieleca uz 1/2 kurbulējuma. un visi cilindri bez izņēmuma.
kad es to jawu ieguvu sava ipashuma es pilniba neka vinjai nedariju iznjemot to ka biju notirijis sveces ielejis benzinu un uzlicis akb un ta pieleca ar ar pirmo
pec vairaku gadu dikstaves
skatoties kurā virzuļa daļā dilis. ja augšā- sprūdis, no labas dzīves vai ne , ne man to spriest. ja apakšā- cilindrs tiktāl izdilis, ka virzulis tur vienkārši tirinās .
skatos Tev kaimiņu saitā jauks niks.
Galva jāpievelk ar jūtām - citādi spļaus pa kādu pusi ārā.
Gredzenu min sprauga jāpārbauda AMP un ZMP, max apmēram gājiena vidū, bet ne pie pašas cilindra augšējās malas, kā bildē (var jau būt ka tikai izskatās).
Švīkāto virzuli papucē ar slīppapīru tā noņemot asumus un var braukt mierīgi.
labi , labi, ok.
es galvu ( lai cik dīvaini nebūtu ) vilku pēc triumph manuāļa. man tāds divcilindru pļerkšķis , 2x450 m3 - nu gandrīz jawa. skrūvju d=8 mm, tāpat kā jawai. skaidri un gaiši - 25 nm, tad nu es vilku ar- ārējo skrūvi 25 nm, iekšējās- 28 nm ( attālums starp skrūvēm lielāks ) . un neko, ir ok.