Aizmirsi paroli?

klvaldis 13.Jan 2011
+
-
ursus :
zaika :
smuka, paveicās, ikdienai iegādājies īsāku skrūvgriezi :D veiksmi procesā!

ir ir atslēga,bet kad biju šodien garažā,konstatēju ka viņa ir palikusi mājā :D

cilindram nebija nekāda sakara ar aķīti,tur bija kas cits. Jo 1.šķaudīja un 2. sākot strādāt nāca melni biezi dūmi -droši ka bija labi pārlējies,un ilgi bija stāvējusi.

būs labi-tie ir sīkumi.

klvaldis 13.Jan 2011
+
-
Sveces un svečvadus ,jaunus ,protams,bet ļoti svarīgs kvēlskaitlis,viens otrs savā laikā ar visu krutumu ieliekot uzrakstu CHAMPION,,neskatot ciparus,panāca to ka koksā dzenot izkusa izolatori un iekrita cilindros,pirmais ,parasti,sāk lekties kreisais,vienkāršākais pārbaudes veids,ar visu veco, kriss kross,1sveces, 2pīpes,3svečvadi ar indukcenēm,vadu pārspraušana ,ja ne,pēc tam tikai motors-nr1 kloķenes gala blīvslēgi,ja tik pat veci kā dampis....vispār viņos nav ko īpāši meklēt,visu var dzirdēt no ārpuses,atšķirībā no638

klvaldis 13.Jan 2011
+
-
Sveces un svečvadus ,jaunus ,protams,bet ļoti svarīgs kvēlskaitlis,viens otrs savā laikā ar visu krutumu ieliekot uzrakstu CHAMPION,,neskatot ciparus,panāca to ka koksā dzenot izkusa izolatori un iekrita cilindros,pirmais ,parasti,sāk lekties kreisais,vienkāršākais pārbaudes veids,ar visu veco, kriss kross,1sveces, 2pīpes,3svečvadi ar indukcenēm,vadu pārspraušana ,ja ne,pēc tam tikai motors-nr1 kloķenes gala blīvslēgi,ja tik pat veci kā dampis....vispār viņos nav ko īpāši meklēt,visu var dzirdēt no ārpuses,atšķirībā no638

klvaldis 13.Jan 2011
+
-
Glušaki no 638 ,bet tos īstos diez vai kaut kur dzemdēsi un vai vajag,kaut gan tas modelis,īstenībā, pat pie mums ,bisken variējās/

Jancīc 13.Jan 2011
+
-
Muļķības! manai 634-7 1981. gada tieši tādi paši klusinātāji stāv virsū. Pirmajiem 634 modeļiem bija savādāki, pēdējiem nāca jau šie. Uzskatam bilde:
http://content21-foto.inbox.lv/albums142051640/j~bergmanis/Jawa-350-634/DSC05747.sized.jpg

karo 14.Jan 2011
+
-
par izpūtējiem gan dīvaini,es zinu ka viņus lika no 38 jawām,man paziņas paši meklēja tos izpūtējus lai tik var uzskrūvēt un krutāk izskatītos.bet ja jau ir bijuši pēdējiem modeļiem tad nestrīdēšos.

ursus 14.Jan 2011
+
-
komplektācija ir oriģināla un klusinātāji ir oriģināli ! es tādus liku ap 1983 gadu uz JAWA 559,kad ! 638 vēl nebija pārdošanā !

http://www.sesa-moto.cz/galerie/nahled4/foto5/20070902215524_475.jpg

ursus 15.Jan 2011
+
-
tiku skaidrībā ar aizdedzi. spolei bija nost zilais vads-gandrīz nost. paregulēju aizdedzi,sakārtoju vadus.Zinot ka rūca tāpat tad būs tikai labāk. Nomainīju vienu -pīpīti-bija ar dažādām pretestībām-labāk ka vienāds viss.

bet ar kurbuli nekas...nekas,neko nesaprotu.

ursus 17.Jan 2011
+
-
tikai tagad pieleca kurbuļa defekts.

Pēc aizdedzes revīzijas,kurbuļa remonta. Man vienam nesanāca nofilmēt,bet būs jātic man uz godavārda,ka pieleca uz 1/2 kurbulējuma. un visi cilindri bez izņēmuma.

skaņa ir laba,motors tik izjaukts profilaksei.

[ri4a] 17.Jan 2011
+
-
kad es to jawu ieguvu sava ipashuma es pilniba neka vinjai nedariju iznjemot to ka biju notirijis sveces ielejis benzinu un uzlicis akb un ta pieleca ar ar pirmo :)
pec vairaku gadu dikstaves :)

ursus 17.Jan 2011
+
-
tas vads bija toreiz nost(es jau rakstīju),i viss :D

negribēja no tevis šķirties. :D

[ri4a] 17.Jan 2011
+
-
var jau but ka negribeja :D
bet kad doma skatities kas lacitim vedera ?

ursus 17.Jan 2011
+
-
[ri4a] :
var jau but ka negribeja :D
bet kad doma skatities kas lacitim vedera ?

ap martu/aprilli.

ursus 19.Jan 2011
+
-
šodien bijām pie lora(uho-gorlo-nos),kas vēderā vēl priekšā(būs):

kompresija gāja arī ne tur kur jāiet:

http://content21-foto.inbox.lv/albums151636121/guntisbrg/634/19012011256.sized.jpg

blīves droši ,ka bija labas,bet tā viena dizainiski :D

http://content21-foto.inbox.lv/albums151636127/guntisbrg/634/19012011257.sized.jpg

sekoja pārsteigums:

http://content21-foto.inbox.lv/albums151636132/guntisbrg/634/19012011258-1.sized.jpg

1.remonts,sprauga minimāla. Ar jauniem gredzeniem(paldies Raimondam, jawa.lv) spraugas nav vispār(jāvīlē).

ursus 19.Jan 2011
+
-
pie visa uz virzuļa sāna(viena) ir redzams,ka ir tā kā uz klemmi vilcis.Virzulis nav bojāts.

ar oilmaster (jawa.lv) iznesām diagnozi -neķert kreņķi,bet uzmanīties pirmos(vismaz) 1000km.

jakobsons 19.Jan 2011
+
-
skatoties kurā virzuļa daļā dilis. ja augšā- sprūdis, no labas dzīves vai ne , ne man to spriest. ja apakšā- cilindrs tiktāl izdilis, ka virzulis tur vienkārši tirinās .
skatos Tev kaimiņu saitā jauks niks.

i_edgars 19.Jan 2011
+
-
Galva jāpievelk ar jūtām - citādi spļaus pa kādu pusi ārā.
Gredzenu min sprauga jāpārbauda AMP un ZMP, max apmēram gājiena vidū, bet ne pie pašas cilindra augšējās malas, kā bildē (var jau būt ka tikai izskatās).
Švīkāto virzuli papucē ar slīppapīru tā noņemot asumus un var braukt mierīgi.

ursus 19.Jan 2011
+
-
gredzens apmēram 3cm dziļi. ir oki,zinu to lietu. spogulis cilindros labs,būs labi.

par niku kuš,neko un viss :D justas-štirlicu :D

jakobsons 19.Jan 2011
+
-
labi , labi, ok.
es galvu ( lai cik dīvaini nebūtu ) vilku pēc triumph manuāļa. man tāds divcilindru pļerkšķis , 2x450 m3 - nu gandrīz jawa. skrūvju d=8 mm, tāpat kā jawai. skaidri un gaiši - 25 nm, tad nu es vilku ar- ārējo skrūvi 25 nm, iekšējās- 28 nm ( attālums starp skrūvēm lielāks ) . un neko, ir ok.

i_edgars 20.Jan 2011
+
-
jakobsons, neder!!! Jāvelk vispirms iekšējās, tad ārējo. Pie kam par 3 lāgiem.

Jaunākie ziņojumi forumā