Aizmirsi paroli?

bumbists12 2.Sep 2011
+
-
sveiki! lieta tāda, ka nesen uzliku savai stelliņai jaunu virzuli ar gredzeniem bet pēc apmēram mēneša gredzeni ir nodiluši it īpaši augšējais. ar šādu problēmu saskaros visu laiku kad uzlieku jaunus gredzenus. kāpēc tā? varbūt eļļa pa maz pie benzīna? vai arī vainīgs braucējs?

nekonekad 2.Sep 2011
+
-
Tu viņu piebrauci vai uz reiz devi [ilnā ručkā??

bumbists12 2.Sep 2011
+
-
kaut cik piebraucu bet cik ilgi ir jabraukā ar pus gāzīti?

sancho 2.Sep 2011
+
-
Man arī ir tāda pati problēma, bet es virzuli un gredzenus piebraucu apmēram divas - trīs nedēļas ( braucot ar pēc iespējas mazāku gāzi un iesākumā atpūtināju ik pēc pāris kilometriem kā man ieteica draugs) un tikai pēc tam gāzēju vairāk bet ne jau visu laiku ar pilnu gāzi geek un arī bieži atpūtinu un tik un tā gredzeni nodilst apmēram mēneša laikā kopš to ielikšanas brīža un gredzeni man nodilst nevienmērīgi (viena gredzena puse parasti izdilst kā žilete bet otra tā kā normāls piebraukts gredzens). Kas varētu būt pie tā vainīgs? Varbūt cilindrs?

ja 3.Sep 2011
+
-
Nu tak jebkurā grāmatā to atradīsiet-cilindrs izstrādājies ovāls, lasīt vajag!

maris2x 3.Sep 2011
+
-
Ja dilst navienmērīgi,tad tā kā saka JA.Ja nodilst vienmērīgi varbūt nav atstarpes starp gredzenu galiem.Mūsdienu gredzeni arī gadās galīgi s...

Andris_Z 3.Sep 2011
+
-
ja :
Nu tak jebkurā grāmatā to atradīsiet-cilindrs izstrādājies ovāls, lasīt vajag!
:dislike: geek

Šajos gadījumos laikam tā nebūts. Gāmatās neko neraksta par ražošanā sataisīto brāķi. Un iesējamām nejēdzībām kādas iespējams vien sataisīt. Visu vajag kaut kā nopārdot.
Jāņem vērā ka čaulas materiāls ir ķets (čuguns) un tam ir jābūt vecinātam. Lai mainās mazāk laika gaitā izmēri un ģeometriskā forma.
Kas notiek ar "zaļi" gatavotiem ķeta izstrādājumie? Ar to noteikti saskārušies Ural un citu ķeta cilindru mototehnikas remontētāji. Agrāk senos laikos mazāk tādas cūcības atļāvās taisīt ražotāji. Tas tomēr ir saistīts ar izmaksām.

Tādēļ vispirms vajag kā nu var mērīt to cilindru dažādās augstuma vietās!
Ja tam cilindram būs mainīgs diametrs, tad ja gredzeni izdilst ātri tas ir pilnīgi normāli. Tur ar iebraukšanu nekas nelīdzēs. Vajag virsmas izlīdzināšanu. Tikai tad var kaut kas normāls sanākt.

Jā arī gredzeni ir no līdzīga ķeta "čuguna". Arī vecajos laikos tie nebija ideāli (Š-57/58, Š-62). Bet D-6 motoram bija labāki, var teikt, apmierinoši.
Jauniem gredzeniem ir jāpieguļ cilindra sienām, skatāmies pret gaismu, labāk var saskatīt ja ievieto cilindrā.
Ja cilindrs ir viļņains, tad gredzenam ir jāiztur tādas slodzes, kas normālā cilindrā nav. Tas arī nenormāli saēd labākā gadījumā to gredzeu.

Pārbaudam, kā tad tur īstenībā ir?

umahers 3.Sep 2011
+ 1
- 0
Kas ir tas ir - kvalitaate meedz gadiities zem katras kritikas geek Chomam astonjdesmitajos prieksh sh-57 sasuutijaam visu grupu jaunu pa pastu : peec 3 nedeelju piebraukshanas vajadzeetu tak iet , bet NEKAA , vairs negribeeja vilkt : viss bij izdilis lupataas ... bijaam nikni nepajokam , taa i metaam mieru tam motoram . Origjinaalaas daljas veel gaaja , kameer gaaja , bet no rezerves daljaam saliktam motoram vairs nebij nekaadas garantijas , ka ies :dislike:

bumbists12 3.Sep 2011
+
-
man tāpat ir gadījies nopērku jaunu grupu, pabraucu kādus divus mēnešus jūtu, ka galīgi vairs neiet. izrādās, ka cilindrs izdilis krietni stiprāk kā vecais kurš jau braukāts gadiem.

Jaunākie ziņojumi forumā