sveicināti,lieta tāda ka es jav ilgu laiku meklēju sev nepieciešamās rezerves daļas priekš kravas motorollera muravei,diemžēl ilgi bez panākumiem, kmēr līdz manīm nenonāca infa ka rēzeknē var nopirkt galīgi jaunas man vajadzīgās rezerves daļas,bet diemžēl problēma tāda ka es netieku uz rēzekni,ātrākais varbūt vasarā, un man precīzas tā veikala koordinātes arī nepateica.tāpēc es meklēju cilvēku no rēzeknes kurš zinātu tā motoveikala atrašānās vietu, un ar viņa starpniecību es varētu tikt pie sen kārotām rezerves daļām.cilvēks kurš man stāstīja par to veici teica ka tur varot nopirkt rez daļas galīgi jaunas no padomju mocīšiem,bet ielu kur viņš atrodās tā arī nepateica:( .ja ir šeit kāds izpalīdzīgs rēzeknietis tad varētu man padot ziņu.
Viens veikals,t.s, ''Plaņeta'' ir Latgales ielā, pretīm sarkanajai baznīcai. Bet otrs ''VeloMoto" ir turpat netālu pie lielā tirgus, laikam Izraēlas iela 7.
Nav jau tā ka tur visu var nopirkt, man pašam bija 2 tulas rolleri, rez daļas pirku tāpat no rokām, jo nav ne virzuļi ne gredzeni nopērkami.
Uzraksti uz PM , ko tieši tev vajag un no kāda modeļa un gada rollera, pirmdien iebraukšu uzprasīšu. Ja kas, man ir šī veikala meistara numurs. Pašam ir kaste ar jaunām motorolleru daļām, kloķene, virzuļi, gredzeni, pirksti utt.
Vari uzzvanīt, mans tel.29421561;)
redzkur var redzēt man nepieciešamās rez daļas,tās būtu pakaļējo ašu elastīgo kardānsavienojumu gumijas,bildēs var redzēt kur tās atrodās-atzīmēts ar sarkanu bultu,kā arī var redzēt kāda viņa izskatās.
bet kā tur tajos veikalos ar krievu moču daļām, iž un voshod. tādas lietas kā kārbu, kloķeni, virzuļus tur var dabūt. tāpat arī amortizatoru daļas, blīvslegus un citas lietiņas?
arvids17 : bet kā tur tajos veikalos ar krievu moču daļām, iž un voshod. tādas lietas kā kārbu, kloķeni, virzuļus tur var dabūt. tāpat arī amortizatoru daļas, blīvslegus un citas lietiņas?
Par kārbu Ižiem īsti nezinu, bet Voshodam un Minskai droši tur var dabūt. Tāpat ir ar cilindriem, virzuļiem un kloķenēm - var atrast.
Kas saistās ar citām lietiņām, tad ,piem., jaunajai Minskai nevarēja atrast gaisa filtra plastmasas kārbiņu un oriģinālos virzienrādītājus, vajadzēja pirkt plastmasas čainīzerus. Par amortizatoriem gan neesmu prasījis...
P.s. Ja vajaga Voshoda mazlietotu kloķeni, tad PM!