RatEnpreis 15.Feb 2012 10:41
RatEnpreis Šodien 10:41
Tipa "Vecā Liperta Lāsts"

schweiks 15.Feb 2012 18:05
vieniigi sarkanais spaarnotais velns uz ripula nu nekaadi ar Lippert nesaistaas

nu,bet kursh tad no atteeliem simbolizee ''A.Lippert''?sapratu kad Teemas staasts tiesi par Lipertu...bija jau arii veluki ''Sarkanaa Zvaigzne''.SARKANO prieksaa Nelabais nobaal!

schweiks 16.Feb 2012 19:34
nu,bet kursh tad no atteeliem simbolizee ''A.Lippert'

Tā nu lietas sakārtojās, ka vakar man atveda vēlvienu Lippert divriteni. Nedaudz savdabīgi jau tas vien, ka atveda Ludzas katoļu baznīcas prāvests. Šķiet tām katoļu būšanām kaut kas melns līdzi velkās, vai arī ja nevelkās, tad izrauj uz āru, sakustina kaut kādas enerģijas.
Vedot plēvēs sapakoto ričuku uz mājām pēkšņi golfiņam sāka mirgot un neganti pīkstēt eļļas lampiņa, jau stājos malā ar ieslēgtām avārijas gaismām, beidza mirgot un kaukt tik pat negaidīti, kā sāka. Līdz šim brīdim ar to viss mierīgi.
Mājās istabā sāku pakot visu vaļā, skrūvēt, slaucīt nost zemes un putekļus. Brīžiem šķita, elektrība raustās, kas tāds - gaismas pa visu dzīvokli vibrē. Tad atskanēja zvans pie durvīm. Kamēr krāmejos ar nelūgto mājas pārvaldnieci, istabā, kur Lippertu skrūvēju, izdega spuldzīte - starpcitu ekonomiskā, modernā! Atcerējos, ka tālredzīgi esmu iepircis normālas kvēlspuldzes, bet tās atrast neizdevās
Nodomāju, jāmet miers. Pa nakti murgi, murgs pēc murga. Atceros ar kaut kādiem aziātiem cīņas uz dzīvību un nāvi bija. Pakaļdzīšanās pa jumtiem, pa pazīstamām un nepazīstamām vietām.
Šis rīts, kā jau parasts rīts. Kafija, cigarete. Vēl nopriecājos - gandrīz par pusstundu agrāk izbraukšu. Še tev nu bija, Akmens tiltam nebiju ticis līdz vidum un golfiņš nomirst. Beidzās degviela, kaut arī biju pārliecināts, ka tas tā nevar būt. Nosalu sirsnīgi kamēr dabuju galfu pār tiltu un degvienu sagaidīju. Rādās klepus ir klāt. Laikam mājās braukšu ar sabiedrisko
Bet uz ko es to visu velku ? Velku uz to, ka atkārtoti vēršos pēc palīdzības ķēdes sarga meklējumos. Viss pārējais man ir. Nekad netiku redzējis sieviešu Lippert ar ķēdes sargu, bet tāds domāju ir bijis. Domāju neko diži nevarētu atšķirties no Erenpreisa ķēdes sarga. Varu iemainīt pret ko nebūt no to pašu velosipēdo pasaules. Pret ko - nu tur jāskatās, lukturi, dubļu sargi, klaņi, zobrati u.tt..
22.02.2012 ieraksts
Piedzīvojumi turpinās. Šodien no boilera sāka gāzties ūdens. Boilerim kaput !