Aizmirsi paroli?

« Iepriekšējais 12Nākošais »

.M.L. 23.Apr 2010
+
-
Vai motociklam ir jābūt reģistrētam CSDD, vai arī varu iegūt vēsturiska spēkrata statusu jau no paša sākuma, pirms reģistrēju ar januajiem LV numuriem, pašlaik ir vecais krievu melnais Nr.

Kristaps 23.Apr 2010
+
-
.M.L. :
Vai motociklam ir jābūt reģistrētam CSDD, vai arī varu iegūt vēsturiska spēkrata statusu jau no paša sākuma, pirms reģistrēju ar januajiem LV numuriem, pašlaik ir vecais krievu melnais Nr.

Precīzi nezinu, bet man liekas, ka vari ar melnajiem numuriem braukt uz Motormuzeju un iegūt sertifikātu.

Un tad ar sertifikātu braukt uz CSDD uz formēt LV dokumentus.

http://www.retromoto.lv/blog/ka-iegut-statusu-vesturiskais-spekrats (apakšā ir tel. nr. uzzvani.)

AivisG 23.Apr 2010
+
-
Kristaps :
Precīzi nezinu, bet man liekas, ka vari ar melnajiem numuriem braukt uz Motormuzeju un iegūt sertifikātu.

Un tad ar sertifikātu braukt uz CSDD uz formēt LV dokumentus.

Tā ir.

ursus 23.Apr 2010
+
-
nestrīdēšos. bet man teica uz TA,un tad VS.Man gan dokumenti ir jaunie.

Kristaps 23.Apr 2010
+
-
ursus :
nestrīdēšos. bet man teica uz TA,un tad VS.Man gan dokumenti ir jaunie.

CSDD TA noteikti nav vajadzīga. Ir vajadzīga Motormuzeja Tehniskā apskate.

fire 23.Apr 2010
+
-
Ja palasījāt manā pirmajā ierakstā ievietoto dokumentu, kas tagad ievietots arī galvenajā lapā, droši vien piefiksējāt, ka galvenais ir īpašumtiesības (valdītāja tiesības) apliecinošs dokuments. Visgludākais ceļš, ja ir LV reģistrācijas apliecība un piedevām vēl derīga tehniskā apskate. Ja ir vecais numurs un PSRS tehniskā pase uz iesniedzēja vārda, tad jau var runāt par ekspertīzi. Ja uz sveša vārda, tad gan nekas nesanāks.

.M.L. 24.Apr 2010
+
-
fire :
Ja uz sveša vārda, tad gan nekas nesanāks.

Tad gan laikam neizsprukšu no ceļa nodokļa, jo PSRS tehniskā pase nav uz mana vārda, būs jāved parrakstīt.

normal_puika 26.Apr 2010
+
-
Ja ir parastais LV numurs, kad iegūst VS uz 5 gadiem, kas notiek ar veco numuru(ja pēc 5 gadiem nepapildini, atdod iepriekšējo numuru)?

Ja iesniedzot komosijai tikai īpašumtiesības (valdītāja tiesības) apliecinošus dokumentus, tātad VS numurs būs kā pamata un, ja kas, veco numuru nevarēs atdot, un vajadzēs no jauna reģistrēt?

fire 27.Apr 2010
+
-
Kā jebkura numura maiņā vecā numura rezervācija saglabājas vienu gadu, izņemot individuālos numurus, kuru rezervācija ir beztermiņa.
VS numurs ir kā jebkurš numurs, nekādi normatīvie akti nenosaka VS numura atšķirīgu statusu. Galenais ir ieraksts transportlīdzekļu reģistrā un tehniskajā pasē, VS numura izņemšana ir brīva izvēle. Kas būs pēc 5 gadiem, kad beigsies vēsturiskā spēkrata statusa termiņš, redzēsim vēlāk, jo statusa pagarināšanas varianti ir dažādi, par kuriem runāt ir pāragri.

fire 29.May 2010
+
-
Arī es veiksmīgi izgāju šo procedūru. Pat vēlamais numurs bija pieejams (par attiecīgu samaksu :D ). Kopējās izmaksas sanāca 114 Ls, tas ir: ekspertīze (30Ls) + teh. pases maiņa + izvēles numurs.
http://content20-foto.inbox.lv/albums131314319/linards~z/Renault-4/IMG-4508.jpg
« Iepriekšējais 12Nākošais »

Jaunākie ziņojumi forumā