Aizmirsi paroli?

EdmundsRimkus 3.Sep 2011
+
-
Sveiciens moto GURU!

Man ir K-750 solo, numurs ur rāmja nav, bet ir uz plāksnītes, un arī dokumentos ir ''VIN uz plaksnītes''. Viss it kā kārtībā, bet...
Ejot TA, viens vērīgs jauns centis piesējās, kāpēc uz plaksnītes ir numurs no pieciem cipariem *****, bet tehniskajā pasē numurs ir it kā tāds pats, bet priekšā B - tatad B*****. Numura sākums tāds padzisis vai nedasists....
Gandrīz nedabūju TA, ar lielu pierunāšanu, ''ka es jau 5 gadu ta braucu, un ko tagad'' ?

Jautājums : Vai kādam ir versijas, kāpēc tā ir, un ko nozīmē ''B'' ???

koko 3.Sep 2011
+
-
Zinu ka Iž motocikliem VIN sastāv no 1 burta un 5 cipariem, laikam šeit ir tāpat. Burtam nav speciālas nozīmes, tā ir tikai kombinācija.
Kādēļ burta nav uz plāksnītes grūti pateikt, bet jautājums kā viņi varēja ielikt tehniskajā pasē burtu, kura dzīvē nav? Numuru salīdzināšanā tak skatās VIN.

Gintsb 3.Sep 2011
+
-
Manuprāt, tā kā csdd darbinieki ir tikai cilvēki, tad reizēm veidojas tādas kļūdas kā neprecīzs ieraksts tehn pasē, kā arī piem. motociklu dzeltenā un melnā krāsā var ierakstīt dzeltenu un pelēku, vai Jawai 360 modeli tehn. pasē atstāt kā 350.... Pie pirmreizējās reģistrācijas kāds no Tava moto īpašniekiem nebija pamanijis šo nesakritību (kļūdu) un būs parakstījies par neprecīzu tehn. pases saņemšanu. Katrs šāds gadijums ir atsevišķi skatāms un ja kādam ir vēl versija, padalieties.

atis.za 4.Sep 2011
+
-
Gintsb :

Gintsb Vakar 22:31
[Patīk]
| Citēt iezīmēto
Manuprāt, tā kā csdd darbinieki ir tikai cilvēki, tad reizēm veidojas tādas kļūdas kā neprecīzs ieraksts tehn pasē, kā arī piem. motociklu dzeltenā un melnā krāsā var ierakstīt dzeltenu un pelēku, vai Jawai 360 modeli tehn. pasē atstāt kā 350.... Pie pirmreizējās reģistrācijas kāds no Tava moto īpašniekiem nebija pamanijis šo nesakritību (kļūdu) un būs parakstījies par neprecīzu tehn. pases saņemšanu. Katrs šāds gadijums ir atsevišķi skatāms un ja kādam ir vēl versija, padalieties.

CSDD tā ir paralēlā pasaule, viņiem ir savas klasifikācijas un standarti. Jawai 360 modeli tehn. pasē ierakstīja par 350. Gāju lamāties, jo dabā nav tā. Izrādās, ka viņiem klasifikācijā 360 modeļa nav, tādēļ raksta 350. Ailītē par moča masu arī ir brīnumi - raksta moča svaru kopā ar virtuālo braucēju ar 75kg. Ja kārtosiet VS statusu, visu to pašu sviestu sarakstīs protokolā un apliecinājumā par VS statusu.

Krišjānis 4.Sep 2011
+
-
Nu un piemēram kas notiek ar motocikliem K750, K125 un K175, kuri ir ražoti nesaistītās rūpnīcās? Marka - K, modelis 750; 125 utt. Ja runājam par masu - tā ir pieņemts, ka transporta masa ir pilnībā nokomplektēta tr. līdz. masa kopā ar tā vadītāju. Man jawai ir tā - marka JAWA, modelis 350, tips - 634.01. cik zinu, tad lielākoties jawām aizpilda šādi.

jonsss 4.Sep 2011
+
-
kavrovec k175 tehniskajā pasē ir tikai k175. Tur vajag aizbraukt pa jaunam uz agregāt nr salīdzināšanu, lai izlabo un nebūs kreņķi.

atis.za 5.Sep 2011
+
-
Jawām klasifikācijā ir rosols - 638, 559 un vēl citiem modeļiem - nav problēmu, bet 360 tehniskajā pasē neeksistē ne ailītē pie modeļiem, ne arī kā tips. Ja kādam ir izdevies reģistrēt Jawu kā 360, vēlētos uzzināt kur un kā.
Par masu smējās paši CSDD darbinieki, jo loģiskāk būtu ņemt vērā tikai moča masu vai arī tai pieplusot klāt tehniskajos datos minēto maksimāli ceļamo svaru.

AivisG 5.Sep 2011
+
-
Nav 360, man ir pāris dokumenti, abos tipa nav, tikai JAWA 350. 559 tips gan ir. Ja ļoti liela vēlēšanās ir piereģistrēt 360, vajag tikai pacensties pierunāt, tā pat kā es reģistrēju Vjatka Elektron - arī nebija datu bāzē, skaidrojāmies, internetā skatījāmies un ierakstija pareizi.

Jaunākie ziņojumi forumā