Aizmirsi paroli?

Stack 23.Aug 2011
+
-
Sveiki. Es gribētu pavaicāt, kur Rīgā varētu saīsināt virzuļa pirksta garumu.:) To es vaicāju,jo nevaru atrast kur atseviški varētu nopirkt Cz 125/516 pirkstu.:-/ Cik saprotu tas ir jādara pie virpotāja un tā esot ļoti cimperlīga lieta. Paldies jau iepriekš.

ja 23.Aug 2011
+
-
nu elemantāri, nekas tur nav.

ursus 23.Aug 2011
+
-
fleksis+vīle..'tad ta problēma :?

Stack 23.Aug 2011
+
-
Esmu dzirdējis par tādu lietu, ka ja pirkstu uzkarsē , tad tas zaudē daļu savu labo īpašību. Ja es kļūdos lūdzu izlabojiet mani.

zaika 23.Aug 2011
+
-
vai zāģējot ar fleksi tu viņu uzkarsēsi vairā nekā braucot?

paravoziks 23.Aug 2011
+
-
Lai mainītos metāla cietība tas jauzkarsē līdz tādai temperatūrai kurā tas zaudē magnētiskas īpašības

zaika 23.Aug 2011
+
-
+ :) teorētiski, bet cik praktiski ir karsts pirksts normālā darba režīmā?

ursus 23.Aug 2011
+
-
tu ar fleksi VISU pirkstu taisies karsēt un kāpēc?

umahers 24.Aug 2011
+
-
Cementeejumu neatlaidinaasi ar fleksi , bet ja baidies , ej pie virpotaaja - NEKAA cimperliiga tur nav , pats esmu virpojis nost no resnuma cementeetam pirkstam , tikai jaaprot virpot !

ja 24.Aug 2011
+
-
protams, normāls virpotājs elementāri to izdarīs

i_edgars 24.Aug 2011
+
-
Ar fleksi noīsināsi ka prieks! Jā nedrīkst karsēt, tad patiešām zaudē cietību. Var droši sildīt līdz pirksta ārējā virsma nemaina savu krāsu. Nav pieļaujama pat neliela dzeltēšana, nemaz nerunājot par sarkanu. Pirkstam cieta ir tikai ārējā virsma kādas paris milimetra tukstošdaļas. Iekšējā daļa ir pietiekami mīksta, lai ar vīli pielīdzinātu.
Tā ka vari ar fleksi nedaudz vairak nokasīt ārējo virsmu un tad pielīdzināt ar vīli, vai arī ar tecīlu.
Apstrādājot pirkstu turi blakus trauku ar pavēsu ūdeni.

Citiem vārdiem sakot līdz 200 grādiem Celsija pilnīgi nekas nemainīsies, līdz 400 jau ir jāzina kas un kā jādara, lai necaudētu cietību u.c. īpašības.

i_edgars 24.Aug 2011
+
-
Nekāds tur dižais darbs nav, bet tas nav virpotāja darbs!! Tas ir vistīrākais atslēdznieka darbs. Virpot tas jau būs sarežģītāk, kā atslēdzniekam.

arnold 24.Aug 2011
+
-
Skruvspīlēs gar sāniem gumijas vai kas cits, paprasi draugam lai no sana lēnām lej suspensiju vai kadu citu dzesējamo un tik fleksē. Pats tā dariju un braukāju
jau kādus gadus 3, laikam

Stack 27.Aug 2011
+
-
Paldies jums visiem par ieteikumiem, bet man ir tā pagadījies , ka esmu atradis pirkstu ar īsto garumu.:D Tas pirksts ir no motocikla Suzuki rm125 un škiet ka tas būs ideāls pirksts prekš mana Cz 125.:) Nezinu man tomēr būtu bail pašam īsināt to pirkstu, jo tas tomēr ir sporta motors un ja šis pirksts nolūztu jūs paši zinat kas notiktu :-/ Labu pirkstu vajadzēja , jo ir doma uzlikt mikuni 38mm karburatoru. Bet tas jau citā tēmā. Galvenais bija lai šis pirksts tur augstus apgriezienus apm 12000rmp

Jaunākie ziņojumi forumā