Pērdodu jaunas KUMHO ziemas riepas:
KUMHO I`ZEN KW22, 185/65/14, 82T, cena 35.95 Ls/gab ar PVN
KUMHO I`ZEN KW22, 195/65/15, 91T, cena 39.95 Ls/gab ar PVN
KUMHO I`ZEN KW22, 205/55/16, 91T, cena 55.95 Ls/gab ar PVN
Vēlētos nopirkt mopēda ''delta''' dokumentus un rāmja numura plāksnīti, vai visu rāmi (kā arī reģistrācijas numuru, ja ir).Ar iespēju pārrakstīt.Vēlami būtu jaunie eiropas nr.
Steidzami pērku:
1. U veida šveilerus 3m garus, izmēri var būt dažādi jo vajag gan 40-50mm platus, gan 100mm platus!.
2. Dažāda izmēra un garuma caurules.
3. Pērku jaunākas paaudzes Minskas motoru darba kārtībā.
Esmu sācis restaurēt mopēdu Rīga 16, un man ir daudz neskaidrību, un līdz ar to daudz jautājumu, ceru, ka palīdzēsiet, paldies jau iepriekš.
Un ja kādam ir pieejamas turpmāk minētās lietas, kas atbilst oriģinālajam modelim, tad es tās labprāt iegādātos. Pērku:
1.trosītes un šlaukas
2.Ekspluatācijas grāmatiņu
3.Emblēmu, jeb plāksnīti, kas nāk uz rāmja
4.Spidometru
5.Signāla pogu
6.Arī turpmāk minētās lietas, par kurām man ir neskaidrība, protams, tās, kuras atbilstu R-16 SARKANAJAM modelim.
tel. 26649324
Mopēds ir Rīga 16 SARKANAIS modelis, vēlētos uzzināt, kura gada ražojums ir šis sarkanais mopēds?
Bagāžniekus arī esmu redzējis dažnedažādos, gan krāsotus, gan hromētus, un vēlētos uzzināt kā bija oriģināli?
Sēdekļi arī ir visādās variācijās manīti, bet, kurš tad īsti ir orirģinālais, un vai visiem ir bijuši uzkrāsoti Rīgas logo aizmugurē?
Un par signāla pogām, kādā krasā, tās bija šim modelim, melnas vai baltas?
Ka arī gumijas, vai uz priekšējā un aizmugurējā spārna, vai tādas bija, un ja bija, tad kāda, tad īsti bija priekšējam spārnam, 1 vai 2 variants?
Pārdodudažādas daļas no moskviča un žiguļa, aizmugurējās atsperes no moskviča ir 2 un jaunas, ir galīgi jauns priekšējais stikls un lietots aizmugurējais, starteris, ir lietots pāris nedēļas, praktiski jauns.
Apaļie lukturi, abu veidu ir pa 2, vieni no vecā moskviča, otri laikam no javas.
Aizmugurējie moskviča kukturi ir 2, priekšējais kantainais 1.
Ir visādi sīkumi, releji...
Ja ir interese ir ārī galīgi jaunas drošības jostas no bobika.
zaz fanatiķis 1.Sep 2010 | Pēdējo reizi labots 01.Sep 2010 18:22; labots 1 reizi
+
-
veletos nopirkt,zaz40z dzineju velams ejosu,varu ari iemainit pret zaz detalam(piejamas ir burtiski visas no 968m)vel mainai varu piedavat 2 zaz motorus.1)zaz966,2)965.mans e-pasts,dalabi2@inbox.lv
Nopirkšu motociklu Minsk(vēlams ''jauno'') ar dokumentiem. Var būt ar defektiem(vizuāli, tehniski), bet lai būtu tuvu orģinālajai komplektācijai.
PM ar piedāvājumiem, PN- kosmonautiem un šķūneriem
Steidzami pērku:
1. U veida šveilerus 3m garus, izmēri var būt dažādi jo vajag gan 40-50mm platus, gan 100mm platus!.
2. Dažāda izmēra un garuma caurules.
3. Pērku jaunākas paaudzes Minskas motoru darba kārtībā.
4. Pērku propāna balonus 50L
6. Pērku melno СО2 balonu vai skābekļa zilo balonu.
Piedāvāju "Latvija'' priekšējo resti labā paskatā. Vēl ir Hromēts ''Volga" uzraksts, kas nāk uz bagāžnieka. Varu arī piedāvāt Š-62M sajūga puses vāku. Ja kas, pm.
pupols5 : Piedāvāju "Latvija'' priekšējo resti labā paskatā. Vēl ir Hromēts ''Volga" uzraksts, kas nāk uz bagāžnieka. Varu arī piedāvāt Š-62M sajūga puses vāku. Ja kas, pm.
Cena pēc vienošanās
Ā nē Par to ''Volga'' uzrakstu- man liekas ka viņš nāca uz spārniem
Astronomiskas a ko ta gribēji pa polšu dabūt :lol:
Ģirts 4.Sep 2010 | Pēdējo reizi labots 05.Sep 2010 19:38; labots 1 reizi
+
-
35ls par dzinēju gan ir astronomiska cena...
Tātad,tākā tiek meklēts invaļidkas rats,un neviens nav pieteicies,tad der arī(šķiet golfa?) kroplīts,jeb cīsiņš kā nu kurš sauc viņu(rezerves ritenis orģinālais) skrūvju caurumi 4x100.
ideāli ja Ogrē.PM vai 26348387
NAV AKTUĀLI VAIRS.
KUMHO I`ZEN KW22, 185/65/14, 82T, cena 35.95 Ls/gab ar PVN
KUMHO I`ZEN KW22, 195/65/15, 91T, cena 39.95 Ls/gab ar PVN
KUMHO I`ZEN KW22, 205/55/16, 91T, cena 55.95 Ls/gab ar PVN
Riepas apraksts:
http://kumho.lv/?pg=41&info=11
Vissezonas:
KUMHO I`ZEN KW17, 195/65/15, 91T, cena 39.95 Ls/gab ar PVN
M:29323481
info@fbtyres.lv
www.fbtyres.lv