Aizmirsi paroli?

Kristaps 13.Dec 2006 | Pēdējo reizi labots 06.Jan 2009 15:16; labots 2 reizes
+
-
Lai sludinājumi būtu pārskatāmāki, lai neveidotos liekas jaunas tēmas, tad visus pirkšanas sludinājumus ievietojam tēmā ar nosaukumu Pērku/ pārdodu.
Ar pārdošanu ir sarežģītāk, ja uzskati, ka tavam sludinājumam vajag atsevišķu tēmu, tad vari viedot to. Bet ja tirgo tikai kaut kādus sīkumus, tad publicē savu sludinājumu minētajā tēmā.

Kristaps 13.Dec 2006
+
-
Man mopēdam Rīga 16 saplīsa sajūga grozs ar visām iekšām, līdz ar to
pērku sajūgu no motora š58, meklēju sajūga grozu ar dzelzs diskiem, un augšu. Īsāk sakot visu sajūgu. Der laikam arī no Š57, un citiem Rīgas divātrum pedāļ motoriem.

Un pērku priekš vecās jawas baluksvāģa (velorex 560) stikla gumiju.

Sūti pm, vai kristaps@retromoto.lv

Micuks 16.Dec 2006
+
-
Pērku motor zāģa "Дружба" motoru.
Var būt (bet labāk ka nav) ar aizdedzes defektu, bet visam pārējam jābūt kārtībā.
Nopirkšu arī jaunas šī motora daļas!

Raitis 16.Dec 2006
+
-
micuks :
Pērku motor zāģa "Дружба" motoru.
Var būt (bet labāk ka nav) ar aizdedzes defektu, bet visam pārējam jābūt kārtībā.
Nopirkšu arī jaunas šī motora daļas!
Varu tev tādu sagādāt, katrā ziņā bija ejošš, bet aiz ziņkārības izjaucu... Tev viņu visā pilnībā vajag?

ja 16.Dec 2006
+
-
pilnīgi jauns karburators

Raitis 16.Dec 2006
+
-
micuks :
Nu man vajag pat divus tādus! Var bez sliedes un reduktora kaut gan var arī reduktoru!
Saku uzreiz zāģēšanai man nevajag!
Cik prasi?
Labakajā gadījumā varu salasīt visu motoru, bez tās rāmja daļas un līdz tai vietai, kur ir tas centrbēdzes sajūgs un klipsis... Prasīt, neiznu, nebūtu jau slikti samainīt pret deltas motora detaļām, vaidzētu itkā visu kājinieces motoru, var nebūt ķēdes zobrats, vāki, sajūgs, ātrumu pārnesumu zobrati, (kājas pārslēdzēja sistēmu gan vaidzētu)...

petja 16.Dec 2006
+
-
man ir vismaz 5 druzbas motori pardodu 1gab 5ls.
Ja tu taisies likt druzbas motoru kada mopeda neiesaku es biju ielicis sakuma riga 13 gaja loti slikti tad ieliku velosipeda gaja loti labi bet salauza rami un visus diskus un druzbas motori loti atri salust
ja kam vajag pardodu rigas rami partaisitu uz druzbas motora.

RaivisSam 16.Dec 2006
+
-
man ir družba, pareizāk sakot manam vectēvam, bet sen jau netiek izmantota, domāju kaut ko uz riteņiem ar to družbas motoru sameistarot, varētu kāds pateikt cik družbas motoram kubiku?

Sparky 16.Dec 2006
+
-
tā kam te vajag kautko no deltas?adošu visu dzinēju ar nosvilušu sajūgu :oops: vasarā uzliku jaunu cilindru,virzuli,gredzenus un kārtīgi piebraucu to visu(ļoti prātīgi)tad vēl tur ietilpst:nesen pirkts jauns komutātors(indukcene līdz) karburātors,arī nesen mainīts ģenerators-viss pilnīgi sauss un tīrs(arī jaunu pirku)..40 ls par visu :roll: .kā arī ir pieejamas daudz citas daļas-karburātors viens pārlasīts(jaunas blīves,pludiņš,dīze un tas kur aķējas pate trosīte-Aizmirsu kā sauc :oops: ) kloķenes gultņi,priekšējā zvaigzne(zobrats)-pilnīgi jauns.
rīt ielikšu bildes.
SĪKĀK PA PM :!:

tnt 16.Dec 2006
+
-
reku mans kartings

http://photos.fotki.lv/photos/10/W0001174/000117342/000011734154_%23_2_%23_tnt.jpg

deltu kaa siiko ezi salika. pašlaik ir probleemas ar dzineeju un tiek paardots 20 ls -> riepinjas jau vien maksaa 15 ls takaa tas nav daargi. ar vinju baigi labi driftot slapjaa laikaa var un kad ledus tad vispaar bija jautri. visas riepas svaigas aizmuguree nomainiitas jo bija burnauts :D

Quests 17.Dec 2006
+ 1
- 0
Varbūt kadam vajag kko no 634 jawiņas?

Sparky 18.Dec 2006
+
-
Atradu garažā šitādu sporta bāku 8) tam korķim galā var izskrūvēt arā,lai gaiss nāk 8) man liekas šitās bija rīdziņām..
http://www.bildez.lv/bildes/sparky77/stuff/1166477349.jpg
cena-nezinu nemaz :)

Mixx 18.Dec 2006
+
-
Tāda bāciņa bija komplektam, ko varēja nopirkt atsevišķi - motors D4, D5 un tāda bāciņa.

Aldis 18.Dec 2006
+
-
Vairāk neko, tajā garāžā neatradi ?

Micuks 18.Dec 2006
+
-
:roll:
Bremžu loki
Bremžu kluči

RAFFS 18.Dec 2006
+
-
Kādam nevajag mopēda ''Rīga 13'' daļas: virzuļus, gredzenus, pirkstus u.u.t.? denijs112@tvnet.lv

ar4a112 20.Dec 2006
+
-
varetu pateikt kur Rigā var nopirkt priekšejo dakšu prieks voshoda un krosa riepu uz 16 :?: :?:

kaut_kaads 20.Dec 2006
+
-
kaa jau gribeeju teikt...
khm nez, bet kad mekleejaam riepu vosiitim, tad iegaajaam latgaliitee. Nu atradaam, bet diivainaa kaartaa tikai vienaa vietaa, un nebija gan nekaada krosa. bet varbuut tagad ir uzradusies... ieej pacheko! dakshas mozh ar ir

ar4a112 20.Dec 2006
+
-
sencitis tu bija 1 nedeļu atpakal un prasa kas jums ir uz voshodu a vints pats neko nezin kas tur ir .
Parasto riepu nevjag pasam ir .
A pa cik pirki riepu?

kaut_kaads 20.Dec 2006
+
-
nu bija riepa ar diezgan labu protektoru un kameru, cik nu labu, bet nelaizh gaisu...
8ls cik atceros!

Jaunākie ziņojumi forumā