Aizmirsi paroli?

kurkuliss 27.Jun 2011
+ 1
- 0
Sveiki
Būtu ļoti jauki ja kāds lietpratējs palīdzētu
Vēlos atjaunot savu motorolleri Vjatka 150
Dokumenti man diemžēl nav bet vēlos to tik un tā atjaunot
Viņa man stāvēja šķūnītī apmēram 20 gadus tādēļ nav vizuāli visai labā stāvoklī.
Kāds paziņa teica ka tā kā strādāja kurbulis tad motoram viss ir kārtībā, bet arī pats saproyu ka akumulators ir nobeidzies.
Es vēlētos zināt kādas varētu būt vainas kādēļ nav braucams un kā tās labot
pirmkārt jau kāds akumulators man jāpērk-teica ka 6 voltu
Es arī esmu iztīrījis bāku no vecā benzīna un visu virsbūvi notīrījis.
Gribētu zināt arī kāds benzīns būs nepieciešams un citi sīkumi pēc atjaunošanas.
grasos atjaunot arī vietām sarusējušo virsbūvi-vajadzētu palīdzību arī tajā jomā.

ursus 27.Jun 2011
+ 0
- 1
Pirmkārt palasi VISU par VJATKU. Tad sapratīsi ,ka braukšanai akumulators NAV vajadzīgs. Tas ir pats pēdējais ko vajag.

Tas ka kurbulis strādā ir kas? ,ka ir kompresija ???nesmīdini. Kompresija,dzirkstele?

Tev tirgū baisā degvielas izvēle? ka no 17 marku benzīniem NEZINI KURU pirkt ? :D un 2T dzinējs arī pie mums ir divtakteris.

Es kādreiz par tādiem topikiem smaidīju...tagad gribu lamāties ...

kurkuliss 27.Jun 2011
+
-
piedod ja es nezinu par rolleriem tik daudz
Es būtu pateicīgs ja man pateiktu kur es par vjatku varu ko palasīt
akumulātors esot vajadzīgs lai piestartētu un strādātu elektronika kā piemēram pagriezieni
kurbulis man šķiet ir tas ko ar kāju TIPA uzspiež lai piestartētu motoru
Es nezinu kas ir kompresija bet dzirkstele ja nemaldos nestrādā
Par benzīnu es domāju ka vajadzēs kaut kādu no astoņdesmitajiem-vismaz tā teica opis mans un to iegūst šķaidot kādu no mūsdienu
Ko tu teici par dzinējiem es arī nesapratu

ursus 27.Jun 2011
+
-
Kādi benzīni ir benzīntankā? par kādu 80 tu runā? ir vai nu 95 vai 98. UN VISS,ar to arī brauksi.

Vēlreiz ssaku,ka akumulatoru lai brauktu NEVAJAG. To vajag pagriezieniem un STOP signālam, un PRIEKŠAS ! gabarītam. PSRS laikā man NEBIJA akumulatora,jo TA(tehniskā apskate) ar rolleri nebija jāveic.

Dzirkstele tātad tev nav. Kurbulis nav motora stāviokļa rādītājs tā es to biju domājis,bet ir jau labi. Ja IR virzulis un gredzeni tad tie NAV ierūsējuši.

Dzinējs ir divtaktu(2T),kā jebkurš divtaktu dzinējs-to es gribēju teikt,un liesi 95 benzīnu ar eļļu un VISS.

Tagad es gribu zināt? Cik gadus IR nebraucis. Jo pēdējā Vjatka tika sarazota ap 1978 gadu. 20 gadi IR par maz. Vismaz ieliec bildi.

Viss labākā informācija ir krievu valodā. http://www.motoroller.org.ru

P.S.Ja tas biji tu ,kas zvanīja man par Vjatku,vari zvanīt,padomu neliegšu(es notirgoju to Vjatka-elektron- iekš ss.lv).

kurkuliss 27.Jun 2011
+ 0
- 1
Nē es nezvanīju
Paldies par info lapu
Par benzīnu domāju ka tad kad brauca ar rolleri bija astondesmitie benzini un tapec nezinu kā jāšķaida 95
Labi atlikšu akumulatoru uz beigām
Nezinu kas ir virzulis un gredzeni un kur tos meklēt bet ja man pateiktu es pārbaudītu
garāžā stāv 25-30 gadus bet pirms tam ar viņu tika braukts
Lūk šeit ir bilde
http://www.failiem.lv/list.php?i=lkfbjh

Jaunākie ziņojumi forumā