Aizmirsi paroli?


simba08
26.Apr 2020
+
patīk
-
Sveiki! Esmu iegādājies Voshod 2, kurš ir stāvējis 10 gadus pie onkuļa garāžā. Tā kā mana iepriekšējā pieredze ar motocikliem ir uz "jūs" , vēlējos uzjautāt Jums, ar ko lai sāk atdzīvināšanas procesu??? Priekšējie amortizatori ir iekļinījuši, sajūgs laikam ir ieķīlējies jo izspiežot nevar no ātruma izslēgt. Iesakāt pie kā ķerties? Paldies!

Ilmis
26.Apr 2020
+
patīk
-
Lai neiedarbinātam mocim izņemtu no ātruma, sajūgs nav nemaz jāizspiež. Ar kurbuli motors griežas? Pirms mēģini ielej nedaudz eļļu vai atšķaidītu benzīnu cilindrā. Pārbaudi vai bākā nav rūsas, izskalo bāku, iztīri krāniņu. Izjauc Karburatoru un iztīri to visu vismaz ar karburatoru tīrītāju un ar kompresora gaisu izpūt. Nomaini eļļu kārbā, pārbaudi vai ir dzirkstele, gaisa filtru arī var izmazgāt, ja nu tur kāda pele iedzīvojusies, un tad jau vari mēģināt darbināt. Ja motors negriežas, ar spēku lauzt nevajag, bet gan jāņem motors un jājauc ārā. Pakustini moci šurpu turpu un mēģini izņemt no ātruma.

simba08
26.Apr 2020
+
patīk
-
Ar kurbuli motors griežas. Eļļas liešasna vai atšķaidita benzīna kam ir domāts?
Un kāda eļļa un cik daudz kārbā jālej?
Un kas varētu but sajūgam?

Difers
27.Apr 2020
+
patīk
-
Vispirms sameklē kādu prātīgu grāmatu unizlasi no vāka līdz vākam. Piemēram, Gintsburga ''motociklu uzbūve un tehniskā apkope''.
Daudzi jautājumi atkritīs.

Cilindrā bendzīnu lej lai atmiekšķētu piedegumu un atbrīvotos gredzeni.
Kārbā var liet ATF, vai motociklu motoreļļu.
Sajūgs varētu būt salipis.
 
 
Lapa 1 no 1

Pēdējie ziņojumi Forumā