Nopirku voshod 3m kas nostavejis 1 gadu un nav darbinats. Iztiriju karbaratoru,baku no veca benzina ,bet kad laizu ar kurbuli tad sit atpakal,stumjot vins pielec un sauj bet pabraukt nevar. Aizdedzi esmu regulejis ,bet nekas nemainas. Kads var pateikt kas par vainu?
Es atskruveju generatora stiprinasanas skruves,pa sveces caurumu ar kadu koka gabalu skatos ta lai virzulis butu pirms AMP tad pagriezu generatoru ta lai butu magneta rieva preti dzirksteles devejam(nezinu ka vinu sauc)un pieskruveju generatoru. Manliekas ka pareizi jabut visam
Tu noteikti domāji komutators:) , ja ir KET-1a vienkāŗši atskrūvē vaļā un apskaties vai kādai radiodetaļai nav atlūzusi kājiņa,man bieži lūza nost abiem kondensatoriem dēļ vibrācijām, un tad parādās simptomi tādi paši kā tev, ja jaunā tipa komutators, tad nekas cits neatliek kā meklēt vēlvienu tādu pašu un pamainīt viņus.
Skaties kāds tev borta spriegums mocim 6v vai 12v? Ja atmiņa neviļ der ari no minskām,apskaties kas tev rakstīts uz ģeneratora vajag apzīmējumus tā uz dullo grūti kautko pateikt.
Neesi gadijumā devēja spolītei vadus otrādi uzlicis? Dzirkstele sit vienreiz darba gājiena laikā, ir bijis ka apmet tos vadus otrādi viena gājiena laikā sit kādas reizes 10 un pielaist grūti šķauda kā traks pa abiem galiem:) .
vadus nesu mainijis, generators ir 12v un aizdedze(tur kur atslegu sprauz)vadi bij vienoti pa taisno es vinus savienoju atseviski(vadi bija 4) Domaju varbut seit neta savienoju
nu nezinu, paskaties tak shēmu tur viss skaidri un gaiši redzams, mēģini sadabūt otru komutatoru un apmainīt, baigā aizdoma ka viņš tev tur galvu jauc tev tas mocis gadijumā nav stāvējis mitrā vietā, ja ir skaties visus savienojumus ar varbūt kāds ir oksidējies. No minskas 12nieces vajadzētu derēt komutatoram.