Aizmirsi paroli?

« Iepriekšējais 123Nākošais »

Grauzejs 27.Sep 2009
+
-
lapa tiek uzlabota ;)

lacits 27.Sep 2009
+
-
cik ilgi?

Grauzejs 27.Sep 2009
+
-
šodien vai rītdien būšot atpakaļ ;)

Skaabe 27.Sep 2009
+
-
Viss ir kārtībā! :) :good!:

Micuks 27.Sep 2009
+
-
Jā tiešām sistēma tiek uzlabota, pāreja uz linux un vēl būs ļoti daudz citu jaumu, kā arī varēsim piedāvāt hostina iespēju uz mūsu servera :)

Vēl būs jaunums, ka tiks mainīts lapas dizains jo pāriesim uz citu sistēmu, modernu un iespējām bagātu :)

Vēl ir jaunums, ka tiek būvēta lapa saistīta tikai ar aizmugures piedziņas auto mašīnām, bet adrese tiks publicēta tad kad viss būs gatavs :)

Pagaidam esam vēl vecajā sistēmā jo pietrūka laiks, bet tuvākajā laikā būs laikā sistēma :)

SAKARĀ AR UZLABOŠANU ARĪ RĪT SERVERIS NEDARBOSIES
:!:

Kristaps 27.Sep 2009
+
-
Kas tad ir modernāks un iespējām bagātāks par wordpress?

spridzeklis 27.Sep 2009
+
-
joomla

Kristaps 27.Sep 2009
+
-
spridzeklis :
joomla

Kaut kad bija eksperimentējis, baigi komplicēti un sarežģīti uztaisīts. Nepatika.
WP ir daudz vairāk plugin un lielākas un vieglākas personalizēšanas iespējas.

Ka, tik nesanāk pēc kāda laika no joomlas atgriezties atpakaļ pie wp.

Micuks 28.Sep 2009
+
-
Joomlu man ieteica viens no labākajiem draugiem, IT speciālists, patreiz palīdz uzstādīt un nokonfigurēt sistēmu, kā arī parādīja pirmos soļus joomlē. Viņš jau kādu laiu ar to strādā un ir tikai labas atsauksmes, Joomla ir nopietnāka, sarežģītāka un detalizētāka, par wp tādēļ netērēšu laiku apgūstot wp, bet uzreiz mācīšos administrēt joomli.
Ja kaut ko nevar saprast tad to var atrast googlē ja nevarēšu tad jautāšu čomam :)
Par moduļu un plunginu trūkumu sūdzēties nevar un arī tie ar katru dienu vairojās, personalizēt to var daudz detalizētāk kā wp :)

lacits 29.Sep 2009
+
-
man vinalga met to jeeeeeeeeee

Micuks 29.Sep 2009
+
-
Uztasi refresh :)

Micuks 30.Sep 2009
+
-
Diemžēl nav laika, lai visu sadarītu vienā dienā tāpēc arī šodien ME nedarbosies :(

faaters 3.Oct 2009
+
-
spridzeklis :
joomla
runajiet ta lai visi var saprast

Micuks 3.Oct 2009
+
-
Kur nu vēl skaidrāk :shock:
Tā to sauc un citādi nosaukt nevar!

NaLjanke 8.Dec 2009
+
-
kapēc saite nestrādā? :twisted:

Micuks 8.Dec 2009
+
-
Tehniskas problēmas, kuras drīzumā tiks atrisinātas!

zaika 8.Dec 2009
+
-
jataisa raksts bus ka es taisu jupiteram rezonatorus, savadak motoentuziasti paliek neinteresanti :oops:

DUALiž 8.Dec 2009
+
-
zaika :
jataisa raksts bus ka es taisu jupiteram rezonatorus, savadak motoentuziasti paliek neinteresanti :oops:

tas raksts man patiks!

Micuks 8.Dec 2009
+
-
zaika :

Kad motoentuziasti būs atpakaļ gaidīsim rakstu :)

Galvenokārt foruma saturs un diskusiju interesantums ir atkarīgs no jums lietotājiem :)
Personīgi pašam pagaidām nav tik daudz laika, lai būvētu kādu braucamo vienīgi tiek iepirktas detaļas, protams varētu dot kādam to visu darīt par samaksu, bet tas vairs nav tas. Ir pavisam citas izjūtas par paveikto ja tas ir paša rokām būvēts tā arī parādot savas zināšanas un spējas.

Par pašiem motoentuziastiem.lv tiem kam šī lapa saista atvainojos par neērtībām, bet tā kā vortāls ir izvietots uz sava servera nākas saskarties ar daudzām problēmām kā elektrības traucējumi un interneta zudums.

Tika uzstādīts Linux, kuru pagaidām nepārzinu tad daudz kas ir jāmācās. Joomli esmu aptuveni apguvis un esmu sajūsmā, motoentuziasti.lv sākumlapa pagaidām paliks bāzēta uz WP un pēc jaunā vortāla pabeigšanas arī motoentuziasti.lv sākumlapa iegūs jaunu izskatu un iespējas :)
Visas problēmas tiek risinātas un atrisinātas tā kā ar laiku viss uzlabosies, tikai pacietību!

ja 16.May 2010
+
-
-dawaj rīt nofočēšu :sveiks:

-Tew wel tas detalas ir? :roll:

-No! :macies:

wot diff letiņš dialoog
« Iepriekšējais 123Nākošais »

Jaunākie ziņojumi forumā