Aizmirsi paroli?

« Iepriekšējais 1234567Nākošais »

i_edgars 13.Jan 2009
+
-
Kaut kas no Za Ruļom žurnāliem
http://forum.jawaold.com/viewtopic.php?t=10787
http://motoq.ucoz.ru/load/
Šajā saitā ir vēl padaudz interesantu lietu - pašķirstiet to!

AivisG 14.Jan 2009
+
-
Varbut kāds ir atradis vietu kur ir ieskanēti vēl kādi Za Ruļom lidz 1980. gadam? Es meklēju, man nesanāca, it ka ir kaut kādi numuri, taču visai maz.

Ja kas, šis tas no moto literatūras man ir datorā un šad tad pieslēdzos DC++, Alfa, Omega, dchub.hacker, lietotājs Alkabar.

ecrire 14.Jan 2009
+
-
:) ja kadam vajag dzivaja esoshus za rulem man ir chupinja neliela ~~80-85g

i_edgars 14.Jan 2009
+
-
ecrire :
:) ja kadam vajag dzivaja esoshus za rulem man ir chupinja neliela ~~80-85g

Ieskanē un izliec kaut kur - čaļi vismaz lielu, lielu paldies pateiks! :)
NU vai kādam iedod lai ieskanē...

ecrire 14.Jan 2009
+
-
:) ja kads gatavs ari atri ieskanet tad varu iedot .. pet paris desmiti zurnalu... ar manu skaneri tas aiznjems man menesi. :) pie kam tur lielaka dala bus neparmochiem..

AivisG 15.Jan 2009
+
-
Man ir iespeja ieskanēt, tikai būtu labi lai kāds padalās ar žurnāliem, kuri vecāki par 81.gadu, iznemot tos dažus kas man ir papīra eksemplāros un daļa elektroniski no 68., 69. 73., 79 un 80tā gada. Tas nekas ka ne tikai par močiem, pat Krievijas resursos un pat par maksu varu atrast tikai dažus numurus pirms 80tā gada. Numuri sākot no 93. gada vairs nav interesanti, tur man pašam ir papīrā gandrīz visi Moto žurnāli, izņemot pāris gadus kad likās ka uz motocikla nekad vairs nesēdīšos. :)

Mixx 15.Jan 2009
+
-
Nu tad tādā gadījumā varbūt varu tev piedāvāt ieskenēt "nelielu" čupiņu. :D
Pats nevaru atrast tik daudz brīva laika.

AivisG 15.Jan 2009
+
-
Mixx :
Nu tad tādā gadījumā varbūt varu tev piedāvāt ieskenēt "nelielu" čupiņu. :D
Pats nevaru atrast tik daudz brīva laika.

Man tagad nav sezona, varu atļauties piesaistīt palīgspēkus arī. Pašam patīk šad tad palasit par dobļestnijiem iļjiča tankiem un ko tikai cilvēki nevar izgudrot lai dabūtu kustēties uz priekšu to, kas ir spējīgs kustēties labi ja lidz rūpnicas vārtiem :) Kuri gadi tev ir un kā varam sarunāt piegādi? Atpakaļ es atvedīšu pavasarī, tad man būs daudz jābraukā, arī uz Liepāju.

Martinsre 17.Jan 2009
+
-
AivisG :
Varbut kāds ir atradis vietu kur ir ieskanēti vēl kādi Za Ruļom lidz 1980. gadam? Es meklēju, man nesanāca, it ka ir kaut kādi numuri, taču visai maz.

Ja kas, šis tas no moto literatūras man ir datorā un šad tad pieslēdzos DC++, Alfa, Omega, dchub.hacker, lietotājs Alkabar.

man majas, ir tevam kastem zarulem, manuprat vel kadi no 70's tur bija lidz jaunakajiem

i_edgars 18.Jan 2009
+
-
Eu, nu mož piesakās kam ir pieeja pie laba skanera, laiks ņemties un galvenais gribēšana!!
Vismaz būs ieskanēti pietiekami labi žurnāli ar plašu informāciju.
Ja pa velti tā īsti negribas ņemties - varētu apdomāt kādu nelielu samaksu, par iespēju nokačāt! Tipa kā draugos... teiksim 1,00 Ls par visu bloku.

ecrire 18.Jan 2009
+
-
:D taks es pashkjirstiju zurnaalus... dazi 75gada tad 83-89gandrizs visis tad ir ari kadi 93 .... kopsummaa sanaca 50-60 zurnali.. protams visus zurnalus nau jega skanet .. domaju maz bus gribosho lasit par 5gadem.. dosaaf un ziguliem.. par mochiem ir dala rakstu jau atlasiti ..:)

Mixx 18.Jan 2009
+
-
Tur tā lieta, ka daļa informācijas neattiecas uz retro moto, lai gan, protams, interesanti ir arī palasīt citus tā laika rakstus... Tā kā var jau mēģināt visu skenēt. :shock:

AivisG 18.Jan 2009
+
-
Es izmēģināšu cik laika man sanāks ieskanēt vienu žurnālu un pēc tam pateikšu vai un kā es to varu uzņemties. PDF formātā.

i_edgars 19.Jan 2009
+
-
Ar pdf ir tā pasūdīgi - nevar no tā sakarīgi bildes izvilkt ar bezmaksas programmām! Droši ka labāk būtu jpg formātā - to var fine reader iegrūzt, var djwu uzcept...

AivisG 13.Feb 2009 | Pēdējo reizi labots 08.Aug 2010 13:27; labots 2 reizes
+
-
Pamēģināju. Lēns man tas skaneris un cilvēkam kas stāv pie skanera arī dzīve iet uz priekšu. Bet paveikt var.

AivisG 13.Feb 2009
+
-
Man vienkārši nav vecāku numuru, ja kādam tādi ir, PM, man patīk lasīt un DVD par katriem 3 numuriem lidz 1950 un par katru numuru (ja nedublēsies ar citiem)

i_edgars 13.Feb 2009
+
-
Vienkāršāk jau ir ielikt inbox.lv failos un izsūtīt uz i-mailu katram kas iemaksā 5 ls. Protams tur nav pasargāts ka kodu kāds var nodot citam.

AivisG 13.Feb 2009
+
-
i_edgars :
Vienkāršāk jau ir ielikt inbox.lv failos un izsūtīt uz i-mailu katram kas iemaksā 5 ls. Protams tur nav pasargāts ka kodu kāds var nodot citam.

Tur nav limits uz apjomu? Es it kā varu arī tur ielikt, it kā esmu pat lieotājs tur. Tikai vispirms jau trūkstošie numuri vajadzīgi ((

i_edgars 13.Feb 2009
+
-
Limits ir 10 Gb, bet viens fails ne vairāk par 600 Mb. Var jau zipā sadalīt, ja vajag.
Motociklu Vasara (1975) [Lat].part2.rar
190.0 K
Motociklu Vasara (1975) [Lat].part1.rar
0.6 G
http://files.inbox.lv/ticket/04c57f14ccc2cad5e13d486cb12186fb1d57f3f8/Motociklu+Vasara+(1975)+%5BLat%5D.part1.rar

Mixx 13.Feb 2009
+
-
Par žurnāliem jau kaut ko var sarunāt.
« Iepriekšējais 1234567Nākošais »

Jaunākie ziņojumi forumā