Vespists :Ja izsaki šādus izteikumus , tad arī argumentē . Es arī , nu jau savā 25 gadu autovadītāja stāžā , esmu izvēli atstājis par labu BMW markas auto. Tie kam vajag auto braukšanai un kas saprot kas ir auto un novērtē auto klasiku (domāts ir aizmugures piedziņa) , tie pērk un brauc ar BMW , kas grib auto lai varētu tjūnēt , tie izvēlas japāņu auto . Par Volvo ir atsevišķš stāsts , to varētu attiecināt pie drošajiem bet dārgiem apkopē. Mercedes , Lexus - nu domaju , pats saproti . Reno , Citron , Hyndai un tamlīdzīgi , tie ir tie auto , kurus nopērk vienreiz mūžā , bet pie pirmās iespējas , cenšas tikt no viņiem vaļā , jo saprot , ka tā ir lēta eksotika , bet rezerves daļas tikai uz pasūtījumu un palielās cenās . Amerikāņu auto , tas ir dzīves stils . Par Audi - nu to varētu pieskaitīt pie savas izvēles , tāpat kā BMW , bet man labāk patīk aizmugures piedziņa . Nu Opelis ir opelis , principā neslikts auto (ar atsevišķiem modeļu izņēmumiem) . Tiem kam naudiņa par īsu un nav prasības pret komfortu , galvenais lai savu pēcpusi varētu pārvietot no punkta Auz punktu B , vai arī kā pirmais auto ar ko sākt savu autovadītaja karjeru , tie brauc Folksvāģīti.
bet šīs markas vadītāji gandrīz visi ir galvā slimi cilvēki!

veiksmi atjaunošanā
un citu auto marku vairs negribu, gan piedziņas ziņā, gan iepriekš minēto iemeslu dēļ.