Aizmirsi paroli?

« Iepriekšējais 12Nākošais »

BareGa 31.Dec 2010
+
-
Labs zaziņš cepuri nost :8):

Pelsseens 24.Jul 2011
+
-
Tātad vīri , ja pārvietojies ar retro auto vai moto kaut lēnam bez steigas tomēr var atgadīties nelaime kā man šodien , ja jums gadās ka kāds bmw vai kādas citas markas auto nogriež jums ceļu, labāk ir triekties viņā iekšā nekā izvairīties tā ceļu policija man izskaidroja!!! Es ļoti ceru ka dzīve šim neadekvātam BMW vadītājam atspēlēies ar to pašu nu bet nākamās vasaras sākumā zaporožecs būs kā jauns un sprigans kā līdz šim . . .

Aldis 24.Jul 2011
+
-
Nu žēl , ka Tev bēda . Žēl arī , ka bēdas izraisītājs , brauc ar BMW markas auto . Ceru , ka turpmāk , nebūsi viens no tiem , kurš tagad sauks visus BMW vadītājus par neadekvātiem .

Vespists 24.Jul 2011
+ 1
- 1
Runājot par bmw markas autovadītājiem, ja šis nebūtu bērnu forums, tad varētu pateikt kādu treknu vārdu krievu valodā! Nav pat diskusijas vērts, bet šīs markas vadītāji gandrīz visi ir galvā slimi cilvēki! Pelsseens, tev varu tik novēlēt nepazaudēt entuziasmu, lai paceltu savu auto un aiziet par bmw auto vadītāju nolikt svecīti geek

otomars 24.Jul 2011
+
-
:doh: veel viens BMW niideejs geek

Aldis 24.Jul 2011
+
-
Vespists :
bet šīs markas vadītāji gandrīz visi ir galvā slimi cilvēki!
Ja izsaki šādus izteikumus , tad arī argumentē . Es arī , nu jau savā 25 gadu autovadītāja stāžā , esmu izvēli atstājis par labu BMW markas auto. Tie kam vajag auto braukšanai un kas saprot kas ir auto un novērtē auto klasiku (domāts ir aizmugures piedziņa) , tie pērk un brauc ar BMW , kas grib auto lai varētu tjūnēt , tie izvēlas japāņu auto . Par Volvo ir atsevišķš stāsts , to varētu attiecināt pie drošajiem bet dārgiem apkopē. Mercedes , Lexus - nu domaju , pats saproti . Reno , Citron , Hyndai un tamlīdzīgi , tie ir tie auto , kurus nopērk vienreiz mūžā , bet pie pirmās iespējas , cenšas tikt no viņiem vaļā , jo saprot , ka tā ir lēta eksotika , bet rezerves daļas tikai uz pasūtījumu un palielās cenās . Amerikāņu auto , tas ir dzīves stils . Par Audi - nu to varētu pieskaitīt pie savas izvēles , tāpat kā BMW , bet man labāk patīk aizmugures piedziņa . Nu Opelis ir opelis , principā neslikts auto (ar atsevišķiem modeļu izņēmumiem) . Tiem kam naudiņa par īsu un nav prasības pret komfortu , galvenais lai savu pēcpusi varētu pārvietot no punkta Auz punktu B , vai arī kā pirmais auto ar ko sākt savu autovadītaja karjeru , tie brauc Folksvāģīti.
Kas attiecas uz galvā slimajiem , tad nevajag spriest pēc un skatīties uz tiem BMW braucējiem , kuri tikko dabūjuši vadītāja apliecību , iekapuši jaudīgā auto un sāk tēlot Šumaherus. Tādi vadītaji brauc ne tikai ar BMW , viņi brauc arī ar citām markām , tomēr Latvijā reģistrēto BMW markas auto , ir daudz vairāk nekā pārējo . Rezultātā , sajūta rodas , ka lielāka daļa , kas galva slimi , brauc ar BMW . Būtu mana teikšana , es B vadītāja kategoriju , iedalītu vēl kādās divās trijās daļās , tā kā tas bija ar A kategoriju . Sākuma lai pabrauc ar kādu , līdz 100 zirgaspēku dzinēju , pēc tam jau kad ir vadītaja stāžš un skrienamais laiks ir izskriets , tad var pārsēsties uz jaudīgāku . Protams ir jau dīvaiņi visādos vecumos , bet nu tādi sastopami visās auto markās.

i_edgars 24.Jul 2011
+
-
Garš stāsts, ne visam es piekrītu, nu tā būs ar gandrīz katru, BET... cienu klasiku, taču burtiski ienīstu BMW. Ir daudz klasiskās piedziņas auto, un ir arī sportiski auto ar klasisko piedziņu, nemaz ne dārgāki par BMW.
Diemžēl garā slimie lielākā daļa brauc ar BMW.
It sevišķi labi to var novērot braucot ar Javu. Ja BMW apdzen, tad obligāti nogriezīs gar pašu degunu, pat ja pie stūres sēž vecis ar pļesku vai pilnīgi sirms!

otomars 24.Jul 2011
+
-
tu tak ar jawu vairs nebrauc,numurus nodevi glaabaat geek

Micuks 25.Jul 2011
+
-
Autoram līdzjūtības par skādi :’( veiksmi atjaunošanā :like:

Rakstīšu "dažus" vārdus arī par bmw, pārsvarā piekrītu Aldim!
Pats jau vairāk kā gadu esmu e30 īpašnieks un tagad saprotu kāpēc šie auto ir tik ļoti iecienīti, tehniskā ziņā bmw ir ļoti pārdomāts auto, daļas nav dārgas izņemot vairākus modeļus, remonti ir viegli un elementāri, ja auto ir labā kārtībā par remontiem var aizmirst uz ilgu laiku!

Dullo vidū tas ir iecienīts salīdzinoši lielās jaudas un lēto izmaksu dēļ, auto marka nav pie tā vainīga! vienkārši tas ir labs auto ;)
Pats pārsēdos no japāņa uz vācieti tikai piedziņas dēļ :) un citu auto marku vairs negribu, gan piedziņas ziņā, gan iepriekš minēto iemeslu dēļ.

zelch 25.Jul 2011
+ 1
- 0
Zel zapisa! Ir kads foto? A BMW tema ir tik nodrazta...

ozijsunc 29.Jul 2011
+ 1
- 1
Labs BMW ir noskilc BMW
« Iepriekšējais 12Nākošais »

Jaunākie ziņojumi forumā