sveiki koleģi.,šajās brīvdienās iegādājos ZAZu.tākā velviens zaz no metāllužņu pienemšanas punkta izglābts,tad nu īsuma par viņu-85.gada,invalīdu modelis un ka jau tajā laikā nāca invalīdu modeļiem 30zs motori arī šis nav izņēmums,dokumentos arī rakstīts 968MG.no īsta aprīkojuma palikusi tikai stūre un daži sīkumi.,līdz šim bijis viens saimnieks.90.gadā veikta pēdējā TA.,no tā laika arī stāvējis.,laika zobs ipaši pāri nav nodarījis .,ir protams grīda parūsējusi .,salons pabēdīgs utt.kad sāku viņu kustināt(bija doma vilkt)tad izrādījās kad ritenis noķīlējis,nav sajūga un bremzes un arī rokas bremze,darbs protams jaiegulda paliels, bet ja rokas aug no pareizās vietas tad tā nav problēma nu protams, vēl ir finansialā puse..dokumenti kārtojami... ko centišos tuvākajā meneša laikā izdarīt..
Man ari pieder šada invalidu mašina ar iž planeta motoru,man vina pieder kadus 6 menešu, doma ir kad piekrsies nauda vinu atjaunot. Man ieprieksējais saimnikes stastija ka vina esot bijusi ka jauna tikai kautkadi idijoti esot vinu sadauzijuši . bet ta nev pat laga rusas nekur!
Toties nav arī nevienā plaknē taisna un nesaņurcīta.
Nekāda jau retā šitā kaste nav ne tagad, ne agrāk. Paskats arī kroplīgs jau jaunai. Mocīties ar šī eksemplāra taisnošanu, manuprāt, ir bezjēdzīga nodarbe.
Aivis G kāpēc tik kategoriski skarbi?
Manuprāt labs mācību līdzeklis *laboratorijas* darbiem kur var labi piesist roku.Pagāzēt arī laikam var ja apnīk baulēt.
Runājot par attēlos redzamo SZD - invalīdzvāģi - pirmais, kas jāizdara, jāuzliek pareizi galva. Es arī sākumā domāju, ka galvas formai jāsapasē ar cilindra formu, BET - gaisa dzese. padomā, gaiss tiek pūsts uz galvu, BET!! Atduras pret ribām. ja galvu pagriež, gaiss iet caur ribām un labāk pilda dzesēšanas funkciju.