Aizmirsi paroli?

« Iepriekšējais 1234567891011Nākošais »

zaz fanatiķis 6.Sep 2010
+
-
sveiki es pamazam apgustu zapina restauresanu ,par pasu zapinu man vis ir itka skaidrs jo darbojos jau paris gadus,bet vairak interesetu lai jus padalaties zinasanas par krasosanu,krasam,pretkorozijas iespejam un utt.interesetu ari pasa zapina iegade un varu piedavat detajlas ja kadam kautko vajag...

zaz fanatiķis 7.Sep 2010
+
-
vai kads nevaretu pateikt kada ir labaka krasa ar ko krasot auto un kura nebutu parak darga jo uz doto mirkli nev vajadzibas ieguldit llielus kapitalieguldijumus..?

zelch 7.Sep 2010
+
-
Akrila. Varbūt iesākumā ieliec kādu foto ar auto!?

zaz fanatiķis 7.Sep 2010
+
-
zelch07 :
Akrila. Varbūt iesākumā ieliec kādu foto ar auto!?

un tas nosaukums akrila ir krasas veids ja? un kadas firmas vinu razo,nu vismaz ar kadam tev pasam ir bijusi darisana?ja vari varbut nosauc kadu ar pilnu nosaukumu.vnk sajas lietas esmu galigs iesacejs.bildes noteikti ieliksu.

Krišjānis 7.Sep 2010
+
-
Jebkurā normālā krāsu bodē paprasi akrila krāsu automašīnai. Sajauks toni, sapildīs traukos, iedos cietinātāju. Tālāk viss paša ziņā.

zelch 7.Sep 2010
+
-
"Rags", SIA, Veikals
Kuldīgas 32-1, Rīga, LV-1007
67615113
Auto ķīmija, auto krāsas
Es pērku krāsas šajā veikalā. Ļoti atsaucīgs un zinošs pārdevējs.

zaz fanatiķis 7.Sep 2010
+
-
paldies krisjani un zelch07.
un varbut varat pateikt cik aptuveni maksa 1litrs?vai tur cenas ari atskiras pec tona?

zelch 8.Sep 2010
+
-
15 ls viens litrs akrila krasas.

zaz fanatiķis 8.Sep 2010
+
-
zelch07 :
15 ls viens litrs akrila krasas.

paldies

zaz fanatiķis 8.Sep 2010
+
-
un kā ir ar grunts krāsu -vai ir liela nozīme tam,kadā krāsā man būs auto un kādā krāsā man ir jākrāso grunts krasa?

zelch 8.Sep 2010
+
-
Jo līdzīgāks tonis grunij ar krāsu ,jo mazāk krāsas iziet. Nokrāsot ir tas mazākais! Vispirms tiec galā ar koroziju.

zaz fanatiķis 8.Sep 2010
+
-
jā tāda problēma ir.ir vietas kur bez pārmetinašanas citas iespējas nav,bet ar tām vietām kur nesen tas ir sācies,tas jau var apstrādāt ar kādu no ķīmijām.ar tadu rūsas noņēmēju tev ir nacies strādāt?ja esi tad pastāsti kam tiesi viņš ir domāts,un kads ir viņa pielietojums?

zelch 8.Sep 2010
+
-
http://www.autokrasas.lv/
te ir šāda tāda informācija.
Arī šeit forumā diezgan daudz šis viss aprakstīts.

zaz fanatiķis 8.Sep 2010
+
-
paldies

zaz fanatiķis 8.Sep 2010
+
-
veletos nopirkt,zaz40z dzineju velams ejosu,varu ari iemainit pret zaz detalam(piejamas ir burtiski visas no 968m)vel mainai varu piedavat 2 zaz motorus.1)zaz966,2)965.mans e-pasts,dalabi2@inbox.lv

zaz fanatiķis 9.Sep 2010
+
-
vai kāds nevaretu pateikt kādā krāsa jākraso zapiņam riteņu diski (orģinali)?vai viņi nāk tādā pašā krāsā kā pats zapiņš?

koko 9.Sep 2010
+
-
zaz fanatiķis :
vai kāds nevaretu pateikt kādā krāsa jākraso zapiņam riteņu diski (orģinali)?vai viņi nāk tādā pašā krāsā kā pats zapiņš?

Vini naca kremkrasa, gandriz balti!

zaz fanatiķis 12.Sep 2010
+
-
un neskatoties kada krasa ir virsbuve?balts ,zaļš,zils,utt un visiem kremkrasas?
tad laikam maz saglabajusies ir tada krāsā jo man cik ir bijis ir tikai parsvara balti,....

zaz fanatiķis 12.Sep 2010
+
-
lielaka problema tagad vispar ir dabut zaz ar dokumentiem,un tadu kas nav sapuvis,un ir vel ceļams..varbut kadam ir kadi piedavajumi?

zaz fanatiķis 15.Sep 2010
+
-
marta :
varu piedāvāt pilnīgi jaunu ZAZ968M, kurš nostāvējis laukos šķunī no 1990.gada ar visiem papīriem, nobraukts tikai 83 km no veikala līdz mājai, cena būs ļoti liela, bet vēlams auto kolekcionāriem

nu ja tas tev gad ir kautkas loti vertigs,man jau butu vairak vajadzigs tads kuram japieliek rokas,un stavoklis varbut nav tas labakais bet galvenais lai ir dokumenti,varbut zini kadu kuram ir?
« Iepriekšējais 1234567891011Nākošais »

Jaunākie ziņojumi forumā